• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edin 🙏

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Geçende konu açmıştım.Araba eşim ve kvler arasında gidip geliyor.Bugün arabayı getirdi eşim, salı günü tekrar götürecek.Artık bu yüzden kavga etmekten sıkıldım.
Benim çalıştıgım iş yeri arabayla gidince 15 dakika.Arabasız 3 vesait yapıyorum, indi bindi. 1 saati geçiyor. 2 3 hafta sonra akşam işten geç çıkacağım.Eve gelmem akşam 10 u rahat bulur.
Eşim biz sevgiliyken araba aldı. Bu araba için eski arabasını sattı, birikmiş parasını koydu, gram altınları sattı.Eksiğini kvler tamamladı.Sigorta,kasko,vergi, bakım herşeyi biz ödüyoruz.Benden önce alınan birşey oldugu için birkez bile benim demedim. Benim degil.
Son aylarda kvler sürekli arabayı istiyor. Çocuk oyuncağı gibi eşim arabayı kvlere götürüyor.Sonra kvler eşimi eve bırakıp, geri eve gidiyor.Her hafta bu tekrarlanıyor.Akrabayı havalimanından alma gibi saçma şeyler için kv sürekli birşey buluyor.Bu yüzden çok kavga ediyoruz.
Eşim şey diyor.Kvlerle konuşacak.Arabayı satalım, 500 e satılırsa, yarısını siz alın yarısını biz.Siz kendinize o parayla bir araç alın, parayı ben eşime verecegim. Ona bir araç alacagız, onunla işe gidip gelecek diyecek.Eşime, onlar ya araba almazsa, bunuda ister dedim.Ben senin olacagını, işe gideceğini söylersem istemez dedi.Sizce kvler evet der mi buna. Çocuk oyuncagına döndü araç işi.İnanın kasko geçen yıl 6 7 falan çıktı.Ortak olunca yaptırmak içimden gelmiyor.

Gerçek şu ki araba eşinin de değil . :) Ama fikir iyiymiş, satsınlar arabayı, siz kendi payınız ile aldığınız arabayı senin üzerine yapın. Eşiniz kurtulsun arada kalmaktan, beynini yediniz adamın araba da araba diye. Adamın yerinde olsam araba göresim gelmezdi, direkt kusardım.

Valla hiç kusura bakma, eşinin yok yere kendisinin üzerine olmayan arabaya o kadar harcama yapması kendi sorunu . Ötv den kaçayım derken daha fazlası çıktı cebinden.
Tamamda oglu kiradayken, oglunu düşünen aile herşeyi ogluna yükler mi?Kasko, sigorta, bakım, vergi rahat 20 bin. Ve kaskoyu bile yaptıramayacagız. Kaza olsa onlar yaptırmaz bile.

Başından beri olması gereken çünkü o araba eşine de ait değildi. Bir nevi ortak alınmış bir araba, babaannenin engeli üzerinden.
Öyle olmasa sen yarı yarıya para bölünsün teklifine de karşı gelirdin şiddetle değil mi?

Yeniden araba alırsanız bu araba gibi olacağını sanmıyorum. Şimdiden kendine dert bulmuşsun ama tebrik ederim. Hiç boşluk birakma aman.

Tamamda oglu kiradayken, oglunu düşünen aile herşeyi ogluna yükler mi?Kasko, sigorta, bakım, vergi rahat 20 bin. Ve kaskoyu bile yaptıramayacagız. Kaza olsa onlar yaptırmaz bile.
Eşin kendi yapıyor be, her yere atlamasın öyle kara murat.

Başından beri olması gereken çünkü o araba eşine de ait değildi. Bir nevi ortak alınmış bir araba, babaannenin engeli üzerinden.
Öyle olmasa sen yarı yarıya para bölünsün teklifine de karşı gelirdin şiddetle değil mi?

Yeniden araba alırsanız bu araba gibi olacağını sanmıyorum. Şimdiden kendine dert bulmuşsun ama tebrik ederim. Hiç boşluk birakma aman.
Ne boşluk bırakmaması. Aileyi tanıyorum. Sen ben yok diyorlar.Yeni alsam gene ister onlar.Kaynım sevgilisini akraba işine koşturmaya çalışıyor. Zihniyetleri böyle.
Yarı yarıyayı geçtim. Sürekli al ver muabbeti olmasın.Sürekli ya akraba ya başkası çıkıyor. En azından kendileri gider alırlar. Eşime de günah. 2 aktarma yaptı. 1bucuk saatte gıttı kvlere. Her hafta bu sekılde ona da günah
Ben bu arada akrabayı alma muabbetınde temellı ver dedim eşime. Getirme eve dıyorum. Onu da kabul etmıyor. Parası batsın. Evde huzur mu kalıyor ya.İsterlerse temellı alsınlar.Altınları koyup baska alalım ver bunu dedım. Ona da hayır diyor. Ben napayım.Şükür satmayı kabul etti sonunda.

2 senedir içlerindeyim.Bu araba muabbetini kime anlatsam hak veriyor.Ortak olmasını falan arkadaşlarıma anlattım. İkiside hak verdi.

2 senedir içlerindeyim.Bu araba muabbetini kime anlatsam hak veriyor.Ortak olmasını falan arkadaşlarıma anlattım. İkiside hak verdi.

Ne boşluk bırakmaması. Aileyi tanıyorum. Sen ben yok diyorlar.Yeni alsam gene ister onlar.Kaynım sevgilisini akraba işine koşturmaya çalışıyor. Zihniyetleri böyle.
Yarı yarıyayı geçtim. Sürekli al ver muabbeti olmasın.Sürekli ya akraba ya başkası çıkıyor. En azından kendileri gider alırlar. Eşime de günah. 2 aktarma yaptı. 1bucuk saatte gıttı kvlere. Her hafta bu sekılde ona da günah
Ben bu arada akrabayı alma muabbetınde temellı ver dedim eşime. Getirme eve dıyorum. Onu da kabul etmıyor. Parası batsın. Evde huzur mu kalıyor ya.İsterlerse temellı alsınlar.Altınları koyup baska alalım ver bunu dedım. Ona da hayır diyor. Ben napayım.Şükür satmayı kabul etti sonunda.
Araba kayinpeder üstüne, babaanne engeli ile alınmış, ortak para konmuş. Tabi ki alıp kullanacaklar, başında belli bir durum aslında.
Sen daha önce eşinin arabayı aileme vereyim dediğini yazdin gayet iyi hatırlıyorum ve bunu kabul etmiyordun.
Şimdi bırak gel diyen sen mi oldun yani? Çok inandırırici.

Araba satılır, yeni araba alırsanız kendi üzerine yap. Hemen kullanmaya başla, isterlerse de vermezsin. Zorla mı alacaklar?

F Fight4freedom1 şu an kullanılan araç , devletin engel yüzdesine bağlı indirim yaptığı ve ötvsiz araç mı ?

İşte kaskoyu onlar yaptırsın. Sıgorta vergi biz dıyorum kabul etmıyor. Ya da tam tersi
Sonuçta kabul etmeyen kocan yevrım, bir gün param yok şunu da siz yapın dese insanların hayır diyecek hali yok, senin irkek her şeyi ben yaparım rahat olun diyor.

Sonuçta kabul etmeyen kocan yevrım, bir gün param yok şunu da siz yapın dese insanların hayır diyecek hali yok, senin irkek her şeyi ben yaparım rahat olun diyor.
Ve bana ne diyor beyfendi. Senin bileziği bozalım da arabanın bilmem neyini yaptıralım. Kabul etmedim.Ha Allah korusun kaza bela olursa karışmam dedim. Çünkü acemi kaynımda sürüyor. Ben korkuma ellemiyorum

Back
X