- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
kızlar loveli arkadaşımız için yarın Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu duasını başlatıyoruz
duanın manası: “Ey, daima diri olan ve yarattıklarını her an yönetip koruyan Allah’ım! Merhametin sebebiyle senden yardım istiyorum
herkes en azından 100- 200 tane alıversin ....
sadece bunu okuyacağız Allah kabul etsin şimdiden inşaallah
loveli için 250 tane alıorum şu an başlıorum .......
kızlar loveli arkadaşımız için yarın Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu duasını başlatıyoruz
duanın manası: “Ey, daima diri olan ve yarattıklarını her an yönetip koruyan Allah’ım! Merhametin sebebiyle senden yardım istiyorum
bacımmmm şimdi girebildimmmm ne zamana dek okunucak bilemem ama bende şimdilik 50 adet alayım gece 12 olmadan 100 e tamamlarsam yazarım bacımmm... giremiyorum internete geri kalyommm kusura bakmayın... ama loveli için gönülden okuycammm yetiştiğime sevindim(tabi yetiştiysem)kızlar loveli arkadaşımız için yarın Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu duasını başlatıyoruz
duanın manası: Ey, daima diri olan ve yarattıklarını her an yönetip koruyan Allahım! Merhametin sebebiyle senden yardım istiyorum
loveli bacımız için 100 sefer okudum duamızı:)kızlar loveli arkadaşımız için yarın Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu duasını başlatıyoruz
duanın manası: Ey, daima diri olan ve yarattıklarını her an yönetip koruyan Allahım! Merhametin sebebiyle senden yardım istiyorum
kızlar sbry arkadaşımızın hacetinin gerçekleşmesinde Rabbimin yardımcı olması niyetiyle dua başlatıyoruz ..... bunun için 16641 tane Ya LATİF ismi celilini okuyacağız nasipse.... almak isteyenler ne kadar almak istediğini yazsınlar listeye yazayım ....
Allah şimdiden desteğini esirgemeyen kardeşlerimizden razı olsun ve de Allah kabul etsin inşaallah
kızlar sbry arkadaşımızın hacetinin gerçekleşmesinde Rabbimin yardımcı olması niyetiyle dua başlatıyoruz ..... bunun için 16641 tane Ya LATİF ismi celilini okuyacağız nasipse.... almak isteyenler ne kadar almak istediğini yazsınlar listeye yazayım ....
Allah şimdiden desteğini esirgemeyen kardeşlerimizden razı olsun ve de Allah kabul etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?