Cuma Günü İçinde Duaların Kabul Vakti
Cabir b. Abdullah Resulüllah sallallahu aleyhi ve sellemin şöyle dediğini rivayet ediyor: Cuma günü on iki (saat) dir. Bir müslüman o saatte Allah'tan bir şey isterse muhakkak verir. Onu İkindinin son saatinde arayın. (Ebu Davud, Cuma, l048)
herkese hayırlı cumalar kızlar
tahlil sonuçlarım çıkmış kızlar yarın dr gidicem bu cuma saatinde banada dua edin çıkmasın bişey Allahın izniyle biran önce bebeğime kavuşuyim
bugün içim çok sıkkın.. çok buruk.. nefes alamıyorum sanki.. bugün özel dua istiyorum sizden..
hayırlı cumalarrr bacılarr...
herkese hayırlı cumalar kızlar
tahlil sonuçlarım çıkmış kızlar yarın dr gidicem bu cuma saatinde banada dua edin çıkmasın bişey Allahın izniyle biran önce bebeğime kavuşuyim
vealeykümselam canım hoş geldin ...... Rabbim acil şifalar versin inşaallah
500 yasin-i şerif ne zamana kadar okunabilecek....
her kişi 1 tane mi yasin alabiliyor ???[/Bs
sağolasın canım inş. tedavim bu ayın 13ünde başlayacak yaklaşık 1 ay zamanımız var tedavinin başlanmasıyla bebegın tutup tutmadıgını ögrenene kadar ki zaman içinde..
hayırlı cumalarhayırlı cumalar kızlar
bennn varımmm okumaya bacımmm....selamunaleyküm arkadaşlar, buraya üyeyim ama sizleri yeni gördüm. Bende varım dua okuyanlar arasına beni de alın inş. Ayrıca ben de tüp bebek tedavisi görüyorum tedavi öncesi 500 tane yasini şerif okumaya çalışıyoruz ama sayıyı tamamlamakta zorlanacagız bu konuda sizlerden yardım isteyebilirmiyim...
inşallah hayırlısıyla evladına kavuşursun bacımmm...herkese hayırlı cumalar kızlar
Tahlil sonuçlarım çıkmış kızlar yarın dr gidicem bu cuma saatinde banada dua edin çıkmasın bişey allahın izniyle biran önce bebeğime kavuşuyim
hayrolaaa bacım... Daha iyisindir inşallahbugün içim çok sıkkın.. çok buruk.. Nefes alamıyorum sanki.. Bugün özel dua istiyorum sizden..
selamunaleyküm arkadaşlar, buraya üyeyim ama sizleri yeni gördüm. bende varım dua okuyanlar arasına beni de alın inş. Ayrıca ben de tüp bebek tedavisi görüyorum tedavi öncesi 500 tane yasini şerif okumaya çalışıyoruz ama sayıyı tamamlamakta zorlanacagız bu konuda sizlerden yardım isteyebilirmiyim...
hayırlı cumalar
bennn varımmm okumaya bacımmm....
inşallah hayırlısıyla evladına kavuşursun bacımmm...
hayrolaaa bacım... Daha iyisindir inşallah
canım 1 yasin -i şerif okudum ...Allah kabul etsin ve de acil şifalar versin
hayırlı cumalar
bennn varımmm okumaya bacımmm....
inşallah hayırlısıyla evladına kavuşursun bacımmm...
hayrolaaa bacım... Daha iyisindir inşallah
Huuu huu kimseden ses cıkmamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?