Çalışıyorsanız ve eşinize bir gün " ayrılalım artık olmuyor " dediğinizde es gecmeyecekse neden olmasın.
Denemiş olursunuz.
Kv.nizle ve nisanlinizla her detayı ince ince konuşun. Yapabilecekleriniz, yapamayacaklariniz, olmazsa olmaziniz ve onların ki.
Herşey rahatça konuşun.[/QUOTNişanlım su andada istersen mutlu olmycaksan denemeyelim dedi. sen mutsuz olduktan sonra ne yapayım ben o evliliği
Ama karşındakiler de insan. Onlara hiç haksızlık olmaz mı bu durum? Gerçekten elini vicdanına koy. Sen dışarıda çalışacaksın. O eve kuruş katkın olmayacak. Çünkü ailene ev almışsın onu ödüyorsun. Kayınvaliden kayınpederin sana barınacağın yer verecek, karnını doyuracak, hizmetini görecek. Bunun olacağına ve senin yüzüne bunu çarpmayacaklarına emin misin? Hatta haksızlık değil mi? Ben adım gibi eminim sana iyi davranmayacaklarına ama her şey iyi olsa bile vicdanın rahat eder mi?ben ama sehir dışında calışıyorum pazartesi gidip persembe geliyorum kalan 2 gün dinleniyorum nasıl iş yapayım
ama bunu su anda yasıyorum bayramdan sonra gittim oturmaya babası hem hendi bardagını hem benimkini alıyo cay getirirken bırak kızım bırak ben hallederim anneyle kız kıza tatile gittik ve bana pırlanta küpe aldı daha nişan yapmadık bileSirine gercekten Turkiye den ve Turk kulturunden bahsettigine emin misin?
Sen ailene ev alacaksin.onun borcunu 8 yil odeyeceksin.ama esn evi gecindirip ev almak zorunda
Evin isine yardm etmeyeceksin
Kayinvalide sana kahve cay tasyacak ayaklarini uzatacaksn
Ben sok...
bu teklif böyle basladı zaten. bak ilerde kira öderken zorlanırsın zaten evde yoksun (işim gereki il dışındayım genelde) burayada para vermez kira paranı biriktirirsin askerden gelincede ev alırsınAma karşındakiler de insan. Onlara hiç haksızlık olmaz mı bu durum? Gerçekten elini vicdanına koy. Sen dışarıda çalışacaksın. O eve kuruş katkın olmayacak. Çünkü ailene ev almışsın onu ödüyorsun. Kayınvaliden kayınpederin sana barınacağın yer verecek, karnını doyuracak, hizmetini görecek. Bunun olacağına ve senin yüzüne bunu çarpmayacaklarına emin misin? Hatta haksızlık değil mi?
yaparım tabi bende izin günümde silcemde süpürcemde ama evin hizmetcisi olmycam yaniKiralar çok fazla olsun nolur ki? İşleriniz iyiymiş, valla kv ile oturmaktansa 1+1 evde kirada otururum daha iyi. Genel olarak mesajlardan anladığım kadarıyla olgun bir bayansınız, yani 18 19 yaşında olsanız kv şunu şöyle yap kızım dese batmaz belki ama bu yaştan sonra herşey batar.
Sizin içiniz rahatsa yaşayın görün bence. Belki de siz de buraya kayınvalidemle yaşıyorum çok mutluyum diye konu açarsınız :) Ama evlenmeden önce verilen sözler ve sonrası her zaman birbirini tutmaz. Biz de şu an çok borç ödüyoruz ama ne kayınvalide ile ne kendi ailemle birlikte yaşamak isterim. Bir de özel değilse aileniz çok mu zor durumda? Yani 30 yaşındaki kızdan 10 yıllık borca girmesini istemek garip geliyor. Nasıl hayatınızı böyle bir ipotek altına aldınız?bu teklif böyle basladı zaten. bak ilerde kira öderken zorlanırsın zaten evde yoksun (işim gereki il dışındayım genelde) burayada para vermez kira paranı biriktirirsin askerden gelincede ev alırsın
yaparım tabi bende izin günümde silcemde süpürcemde ama evin hizmetcisi olmycam yani
bu kadar yazıdan sonra hala evlenirsen sonra şikayet etmeyeceksin arkadaşım
ben şehir dışanda calıştığımı söylemiştim zaten işim yogunKonu Sahibi mesajlara cevap vermiyor yorumsuz kalmış bakıyorum da...
Biz burda boşuna konuştuk o kararını vermişti zaten baştan
ben kredi ödüyorum 3 ayrı adet siz bastan anlamamışsınız yorum yapıyosunuz. benim işim il dışında ama gelirimden kalan yokişin gereği şehir dışında isen daha beter değil mi
yani haftada 2-3 gece evdesin zaten evlilikte sorlu bir süreç bu
bir de evdeki kısa sürede sülale ile birliktesin yani eşin zamanının çoğunu ailesi ile geçirecek
bir de ayrı eve çıksak o askere gitse ben 8000 nasıl ödeyeyim diyorsun
yani 8000 zorunlu gider nasıl olur
1 oda kv evi yerine herkes 1+1 yazmış mesela kaç lira olur ki kira
zaten evde yoksun bir şey yiyip içmezsin adam olmayınca 8000 giderin de olmaz ki
sen kararı vermişsin
ben dışarıda çalışır borcumu öderim, haftada bir kaç da gider eşimle sevişir, geri kalana da selam veririm, yaşım geçmeden bir de çocuk yaparsam kv de bakar olur biter diyorsun
hayırlısı olsun ne diyelim
Evlendikten sonra işler degişir onlar sizden hizmet bekler hediye bekler evin tüm yükü sizde olur.ama bunu su anda yasıyorum bayramdan sonra gittim oturmaya babası hem hendi bardagını hem benimkini alıyo cay getirirken bırak kızım bırak ben hallederim anneyle kız kıza tatile gittik ve bana pırlanta küpe aldı daha nişan yapmadık bile
Konu sahibi ailesine ev almış. Onun borcu yüzünden 8000 gider diyor.işin gereği şehir dışında isen daha beter değil mi
yani haftada 2-3 gece evdesin zaten evlilikte sorlu bir süreç bu
bir de evdeki kısa sürede sülale ile birliktesin yani eşin zamanının çoğunu ailesi ile geçirecek
bir de ayrı eve çıksak o askere gitse ben 8000 nasıl ödeyeyim diyorsun
yani 8000 zorunlu gider nasıl olur
1 oda kv evi yerine herkes 1+1 yazmış mesela kaç lira olur ki kira
zaten evde yoksun bir şey yiyip içmezsin adam olmayınca 8000 giderin de olmaz ki
sen kararı vermişsin
ben dışarıda çalışır borcumu öderim, haftada bir kaç da gider eşimle sevişir, geri kalana da selam veririm, yaşım geçmeden bir de çocuk yaparsam kv de bakar olur biter diyorsun
hayırlısı olsun ne diyelim
ben kredi ödüyorum 3 ayrı adet siz bastan anlamamışsınız yorum yapıyosunuz. benim işim il dışında ama gelirimden kalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?