Dublex evde kayınvalide birlikte oturmak

O zaman dubleksi satıp elit olmayan bir yerde 2 daire alsınlar..aman sakın olsun iyiy anlaşmak tabi çok güzel bişi ama olmazzzz arkadaşım insanın sinirli olduğu duygusal olduğu laçka olduğu zamanlar oluyor karşındaki insanlar sen değilsin bunu unutma seni sen gibi anlayamaya bilirler hiç bişi yapmak istemediğinde ayaklarını uzatıp oturabilecek misin 1 oturursun 2.de tembel gelin olursun benden demesi

canım zaten 1 sene dişimi sıkcam bende. ev şimdide alabiliriz ama askere gidince ben 3 krediyi birden nasıl ödeyeyim.

ben daha nişan yapmadım ama ayaklarımı uzatıp oturabiliyorum. nişan yapmadık ama içtiğim çayı babası getiriyo. koyun koyuna film izleyebiliyoruz. ben gecen gittiğimde bu evin temizliği zor olur dedim sen yapma zaten dedi anası

onuda dedim ama herkes satarmı evini satmıyo

Ben dublexte oturuyorum kayınvalidemle tavsiye etmem mümkünse kiraya gidin hatta 1+1 tutun olmadı gece mesaiye kalın kiraya çıkın öyle yani
o zaman ayda 8000 lira ödemem gerekecek nereye mesaiye kalıyom acaba hersey cok kolay dimi işyerimde öyle diyodu heryerin bi şartı var kafana göre mesai olmuyo

yok ev benden sonra alındıda ev alma konusunda demişlerki bizim anne babamız bize almadı sizde calışın alın demişler

ben zaten seviyorum onları hemde çook. annesi benim ablam gibi beraber alışverişe çıkıyoruz kahve keyfi yemeğe gidiyoruz tatile gidiyoruz kadın kadına. kadın böyle. beni daha sevgiliyken hediyelere boğdu altınlar pırlanta küpeler. evlerine gidince anne baba bana cay servisi yapıyo mutfaga yardıma gidince agzıma bi dilim tatlı sokup çıkarıyolar. çok el bebek gül bebek gelinim. evlenincede benden iş yemek vs beklemeyin dedim. ben gelene gidene hizmet hürmet edecek dglim dedim.

maddi borcum 7/8 yıl sürecek

o zaman evin dubleks ya da 3+1 daire olmasının ne önemi var ki

3+1 de de aynı olur herkese bir oda

o nasıl dubleks

sadece 3 oda bir de salon mu var

aşağıda başka oda yoksa zaten evin bir esprisi yok ki
evt toplam öyle ama kadın planını bana göre yapmamış kendine göre almış

camım benim maddi anlamda benim kredim 8 sene sonra bitecek hiç evlenmeyeyim o zaman. evi alacak olan o sorumluluğu tasıyacak olan esim. okulu bitmemiş değil kurumsal bi firmada yönetici maasıda iyi kariyeride evliliğe hazır. ama askere gitmemek için ikinci ünv baslamış. askere giderse ben 8000 lira ödemek zorunda kalcam yada 3 sene sonra evlencem bunada ailem razı degil yasım 35 olacak

40 a kadar degil yaa naptın sen ikimiz toplam 10.000 kazanıyoruz paramızda var ev pesınatı kadar ödemem çok askere giderse kalırım ortada 1 sene oturcaz biz

Kiralar çok fazla olsun nolur ki? İşleriniz iyiymiş, valla kv ile oturmaktansa 1+1 evde kirada otururum daha iyi. Genel olarak mesajlardan anladığım kadarıyla olgun bir bayansınız, yani 18 19 yaşında olsanız kv şunu şöyle yap kızım dese batmaz belki ama bu yaştan sonra herşey batar.

çalışıyoruz ama borc var ödemem var şahsi ve o askere gitcek

kiraya çıktığımda iki kuruş kalmıyor askere giderse ben o kirayıda ödeyemiyorum

siz neden sonra çıktınız yanına

Sirine gercekten Turkiye den ve Turk kulturunden bahsettigine emin misin?
Sen ailene ev alacaksin.onun borcunu 8 yil odeyeceksin.ama esn evi gecindirip ev almak zorunda
Evin isine yardm etmeyeceksin
Kayinvalide sana kahve cay tasyacak ayaklarini uzatacaksn
Ben sok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…