mutlu olamazsın demiyorsaız ne diyorsunzArkadasim sen kararini vermissin ve beraber oturmak icin bir suru mantikli sebep sunmussun.
Eeee sorun ne?
Niye oturup seni ikna etmeye calisalim ki baska bir ev icin.
Her kapiyi kapatmissin su olmaz bu olmaz diye.
Tamam otur beraber sana mutluluklar.
Mutlu olamazsin demiyoruz zeten sana. Mutlu olacagina sorun olmayacagina inanmissin. Dene ve gor.
mutlu olamazsın yapamazsın diyorlar. gecim olmazmış. biri çıkmış yolver gitsin demiş. sevgilimin askerlik durumu var diyemi yol vereyim emek verdim bu ilişkiye ben. bi akrabamda öyle dedi. ayrıl boşver evi olanı bulursun dedi. bu yasıma kadar bulamadım vallaİyi de çıkacak bir şey yok ki.
Başka ev mümkün değil diyorsunuz.
İyi anlaşıyoruz ailesiyle diyorsunuz.
Neyin içinden çıkamıyorsunuz?
siz ilk mesajınızda olumlu yazmadınızki. uzak olun dediniz. bana ev actılar sizede acsınlar dediniz. bizim bu imkanıımız zor. ben beraber oturup mutlu olanları secmiyorum mutlu olamazsın diyenlerin sebeplerini belirtmesini istedim. ayaklarımı uzatamazmısım mesela. uzatıyorum ama şimdi evlenincemi uzatamycam. gaz cıkaramazsın dese anlycamda :)Tamam o zaman kardesim baska yolu yoksa illa oturmak zorundaysan konu niye actin? Otur iste.
Bircok kisi ilk mesaji okuyup cevap yaziyor. Sen bircok seyi sonradan anlattin.
Konu acmanin sebebi ben birlikte oturuyorum hic sorun yasamadim cokta mutluyum iyi yapmisim diyenleri gormekse insallah oyle diyen birileri gelip yorum yapar. Ben hic oturmadim birlikte bilemeyecegim o yuzden.
Bdv sihirli degnek degil yasam kocu da degil. Insanlar konu acar herkes kendince yorum yapar sana uygun varsa alirsin. Kirani nasil odeyecegini parayi nereden bulacagini biz nereden bilelim.
Ki cozum onerileri sunan @damdan a da durmadan boyle olmaz soyle olmaz diyorsunuz.
Bende size oturun ayni evde diyorum. Biraz sikinti yasarsaniz bile imkan buysa sikarsiniz disinizi esiniz askerden gelene kadar. Sonucta omur boyu oturmayacaksiniz birlikte.
evlnmedenmiAslında en mantıklısı 2 sene kocanı beklemen
mutlu olamazsın yapamazsın diyorlar. gecim olmazmış. biri çıkmış yolver gitsin demiş. sevgilimin askerlik durumu var diyemi yol vereyim emek verdim bu ilişkiye ben. bi akrabamda öyle dedi. ayrıl boşver evi olanı bulursun dedi. bu yasıma kadar bulamadım valla
Mutlu olamazsın diyorlar çünkü bir çoğu tecrübe sahibi, burda belki de onlarca konu açıldı bununla ilgili, herkes tecrübelerini aktardı,mutlu olamazsın yapamazsın diyorlar. gecim olmazmış. biri çıkmış yolver gitsin demiş. sevgilimin askerlik durumu var diyemi yol vereyim emek verdim bu ilişkiye ben. bi akrabamda öyle dedi. ayrıl boşver evi olanı bulursun dedi. bu yasıma kadar bulamadım valla
Tabii kievlnmedenmi
iyi de siz de onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz :) Burada o kadar kadın size fikir verdik. Demek ki sizde uygun çözüm yok. Yaşayıp göreceksiniz.şimdi annemlere siz kiraya çıkın diyemem ki
Mutlu olamazsın diyorlar çünkü bir çoğu tecrübe sahibi, burda belki de onlarca konu açıldı bununla ilgili, herkes tecrübelerini aktardı,
O gelinine ayılıp bayılan ordan oraya gezdirip tozduran pahalı hediyeler alan kanatsız melek kvlerin düğünden sonra nasıl şeytana dönüştüğünü ağzımız açık okuduk. Nişanlı ya da sevgiliyken ayyy ben çok şanslıyım dedirten kvlerin aynı eve girince bir anda oğullarını kıskanmaya başladıklarını aynı evde güç ve iktidar savaşına girdiklerini gördük okuduk. Burda kimse sizi tanımaz etmez kimsenin sizinle kişisel bir husumeti yok ne diye sakın aynı eve çıkma diyelim?? Bir bildiğimiz var ki yazıyoruz.
Tamam madem başka seçeneğin yok aynı eve çık diyoruz ona da içime sinmiyor diyorsun, içine sinmiyorsa demek ki yanlış birşey var.
Bu işin en oluru sevhilin askerden dönünce evlenmek, zaten hemen çocuk düşünmüyormuşsun o zaman ne gerek var aynı eve çıkıp acele evlenmeye? Askerlik bitince evlenin.
Aynı evde yaşamanın zorluklarından bahsetmiyorum bile.
Haa bir de annenizin aynı evde yaşayan gelininizi dövdüğünden bahsetmişsiniz oh olsun falan diyerek çok garipsedim! Dikkat edin de dengeler değişivermesin...
S sirine85
de olsanız diyemezsiniz. annenize evlenmeden önce verdiğiniz pazar harclığını geri istedinizmi? bende evden cıkın huzur evıne diyememiyi de siz de onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz :) Burada o kadar kadın size fikir verdik. Demek ki sizde uygun çözüm yok. Yaşayıp göreceksiniz.
Bu mantıkla bu forumda aynı dertle konu açan kişiler kötü olduğu için kötü muamele görmüş oluyor öyle mi? Üzgünüm ama dünya pek öyle bir dünya değil, biz iyi olunca herkes iyi olsaydı ne güzel ne muhteşem olurdu ama değil malesef.sen iyi olursan karsındakide iyi olur diye düşünüyorum. bizim gelinimiz acıkca istemedi bizi gelmesinler demiş. hoooopp demezlermi?
bende kv e hediyeler alıyorumki bende onu sayıyorum. onun evi esyası giyimi benden üstünlüğü bunlar beni neden rahatsız etsin. senin bi misafirin gelemycek diyolar annemde evimize bi arkadasımı almıyor. oraya gelecek misafirimde yok zaten.ben bi süre günümü gecircem orda. bi düzen kuramıyorum işte. her türlü şu askerliği beklycem ev almak için
bu arada bana kızar mı bilmem ama ben sanaKoalina okumanı öneririm
bu güne kadar kv si hakkında kötü bir şey yazmadı
ama herkes evindeki huzursuzluğu eşinin evin küçük çocuğu modundan çıkamamasına bağladı ki onun kv zaten eve bir kaç ay geliyor
belki siz iletişim sıkıntısı yaşamazsınız sorun da yaşamazsınız ama zaten karar verip de olur çok da iyi olur gibi yorumlar mı bekliyordunuz acaba
zira ben bu forumda kv ile yaşayım mı diyene yaşa dendiğini görmedim
bir de siz 18-20 yaş aralığında eşi asgari ücretli iş bulmaya çalışan kendi eğitimi mesleği olmayan birisi de değilsiniz ki
belli bir yaşam deneyiminiz var
ailem laf ediyor evlenmeliyim diyorsunuz biz de diyoruz ki ev alma zorunluluğu yok ki
konuda olmayan brikim çıktı ortaya sonradan hem de oturun kirada
yukarıda eşim askere giderse nasıl 1000 tl ile geçineyim dediniz mesela iki yıl biriktirin işte onunla geçinin
zira konu başında kv ile oturup yıllık 50000 biriktirin yazdınız
ben de çok net diyorum ki yıllık 50000 değil 10000 biriktirin ama size ait hayatınız olsun
kötü ne olabilir diyorsunuz bilmiyorum zira hiç kv ile oturmadım ama kendi ailemizle bile anlaşamazken kv nin de insana batacak bir yeri mutlaka olur yani
Bu mantıkla bu forumda aynı dertle konu açan kişiler kötü olduğu için kötü muamele görmüş oluyor öyle mi? Üzgünüm ama dünya pek öyle bir dünya değil, biz iyi olunca herkes iyi olsaydı ne güzel ne muhteşem olurdu ama değil malesef.
İyi işte biz de diyoruz ki madem problem yok buyur yaşa aynı evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?