Hanımefendi siz buraya konu actiniz herkes de fikrini söylediişte bu anladınız mı MARUZ KALMAK NEDİR YAA beni bi odaya hapsedip sırayla işkencemi yapacaklar
hayır ben konuyu ne gibi zorluklar yasarım demek için açmıştım. herkes sakın sakın sakın sakın sakın dedi. ama biz arkadas gibiyiz kv le "ne zorluk yasarım" dedim burda çok ikna olamadım. biri evine ne esya alcagına o karar veriyo dedi mesela. bende buna kızarım. banane evinden esyasından koltugundan. herkes önyargıyla olmaz dedi, ona kızdım. olmaz diyenler gece mesaiye kal çözümüyle geldi mesela sinirlenmemek elde değil.Canim anlasiyorsan neden olmasin sonucta birikim yapinca evinizi alip ayrilcaksiniz yani
Bu kadar onyargili tedirgin yaklasirsan zaten anlasmazliklarda olur
Konu acmanizin sebebi nedir tam olarak?
mantıklı düşünce bu darbe girişiminde gelişti zatenMadem mantikli bir dusunceniz var, kendi aklınız kendinize yetiyor o zaman ne diye konu acarsiniz ki?
Siz yorum yapin ama ben sizi takmiyorum demenin diger sekli yani
Ailenizle yasarken insanin kendi odasi olmasi da kendi ozelidir, kardesle paylasmak çok koymaz
Biz üç kardes aynı odada kaldigimiz zaman da oldu hem de universiteye hazirlandim o sekilde, kendime ait odamin oldugu zaman da oldu
Yani kurulu duzenin icinde odayi paylasmak cok koymaz zaten dogup büyüdüğünüz ailedir ama yasam tarzi bambaska bir insanla evlenirken ona alismak zorken bir de ailesine adapte olmak zorundasiniz
Kafaniza yattiysa gidin evlenin oturun bize ne! Kimseye aciklama yapmak zorunda da degilsiniz
Not: trollemek bizle dalga mi geciyor acaba demek en kısa ve anlaşılır anlamiyla
4000 kredi borcu tamam da diger masraflari fazla hesaplamissiniz 500 lira fatura nedir yaa?1500 ayırdık ev kirası
500 fatura
1000 mutfak
4000 benim şahsi borclarım
düğün için kız tarafı masraflarını ben ödycem
benim ödediğim 3 kredi var zaten iyi standart dediğiniz bumu?
askere gitseydi eger ev sahibi kapıya koyacaktı beni dimi
Canim bu konu o kadar derin bi konuki simdi sana kv anlasamayan kesinlikle hayir diycektir anlasabilen olabilir diycektir yani herkez yasadigi tecrubeye gore yorum yapacaktir sen ev alana kadar kalmiycakmisin yani birikim yapmak istiyorsan bence kalmalisin sonucta calisiyorsunuz evle cok isin olmayacak bi dene olmadi erken ayririrsin evinihayır ben konuyu ne gibi zorluklar yasarım demek için açmıştım. herkes sakın sakın sakın sakın sakın dedi. ama biz arkadas gibiyiz kv le "ne zorluk yasarım" dedim burda çok ikna olamadım. biri evine ne esya alcagına o karar veriyo dedi mesela. bende buna kızarım. banane evinden esyasından koltugundan. herkes önyargıyla olmaz dedi, ona kızdım. olmaz diyenler gece mesaiye kal çözümüyle geldi mesela sinirlenmemek elde değil.
evin projesini anlattım üst kat mı alt katmı hangi odayı secip nasıl düzen kurayım yada ne sartlarda bi düzen kurayımKonu acmanizin sebebi nedir tam olarak?
1500 ayırdık ev kirası
500 fatura
1000 mutfak
4000 benim şahsi borclarım
düğün için kız tarafı masraflarını ben ödycem
benim ödediğim 3 kredi var zaten iyi standart dediğiniz bumu?
askere gitseydi eger ev sahibi kapıya koyacaktı beni dimi
evin projesini anlattım üst kat mı alt katmı hangi odayı secip nasıl düzen kurayım yada ne sartlarda bi düzen kurayımKonu acmanizin sebebi nedir tam olarak?
dogalgaz 300 geliyo kışın yada 2504000 kredi borcu tamam da diger masraflari fazla hesaplamissiniz 500 lira fatura nedir yaa?
Kışın doğalgaz ile olur da simdi o kadar olmaz
1000 lira mutfak da cok geldi ordu mu besleyeceksiniz? Tabii herkesin hayat standardi farklidir saygi duyarim da yani bu hesaplar cok fazla geldi kusura bakmayın benim.hayat standardim bu kadar yuksek olmadigindan sanirim
Ben su an 500 veriyorum ama Istanbul'da benim oturdugum tarzda evler 1000 civari daha fazla değil yani
atarlı degilimde kv öcü degil sonucta en iyi kv uzak olandır demişler hayır ben izin günlerimi onunla geçirmekten keyif alıyorum kul tarafından mı allah tarafındanmı bilmiyorum arayıp sohbet etmek hoşuma gidiyo benim dertleşiyoruz rahatlıyorum yarın pazar ya mesela ben ona kahveye gitmek istiyorum. bi çay koyuyoruz içiyoruz sonra hadi alışveriş merk gidelim kalk diyoruz çıkıyoruz ordan sinemaya geciyoruz egleniyorum onunla benBekarken ben de böyle atarlıydım. Bütün diğer evliliklerden farklı olacağını zannederdim. Evlenince söndürdüler
ailemle yasıyorum 117 lira geldi su faturası 3 kişiyiz evdeŞuanda nasıl geçiniyorsunuz çok merak ettim? Ailenizle mi yaşıyorsunuz? 500 tl fatura 2 kişi için çok değil mi? Belki mevcut kredilerinizin vadesini uzatıp ödeme miktarını azaltabilirsiniz. 8 sene ise 10 sene de bitsin. Bu şekilde artırarak, ve daha uygun kirada ev bularak tek başınıza geçinebilecek şekilde ayarlarsanız, eşiniz askere de gitse, işsiz de kalsa evi çekip çevirirsiniz. Düğün için vs de çok borca girmeyin, minimum düzeyde yapın harcamalarınızı.
dogalgaz 300 geliyo kışın yada 250
ailemle yasıyorum 117 lira geldi su faturası 3 kişiyiz evde
ok bi yerde evet max tuttum benÖyle geliyor da benim 3+1 çocuklu 24 saat yanan evime
Sen zaten haftada 2-3 gün sadece akşam evdesin eşin asker
Bu kadar fatura olmaz yine 1000 lira mutfak masrafı da tek kişiye çok
Aynı ben işte, annemle anlaştığımdan daha iyi anlaşıyordum.atarlı degilimde kv öcü degil sonucta en iyi kv uzak olandır demişler hayır ben izin günlerimi onunla geçirmekten keyif alıyorum kul tarafından mı allah tarafındanmı bilmiyorum arayıp sohbet etmek hoşuma gidiyo benim dertleşiyoruz rahatlıyorum yarın pazar ya mesela ben ona kahveye gitmek istiyorum. bi çay koyuyoruz içiyoruz sonra hadi alışveriş merk gidelim kalk diyoruz çıkıyoruz ordan sinemaya geciyoruz egleniyorum onunla ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?