- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Üst dudak ile burun arasındaki mesafe kısalıyor. Dudağı yukarı kaldırıyorBu nasıl bsey acaba?
Yıllardır dolgu yaptırırım ilk defa böyle bir fiyat gördüm. Ortalama 2000 tl civarıdır.Dudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret neydi?
Hahah eşimde dün bunu yapamiyom dimi ohh diye benle dalga geçiyordi ne çok yapıyor muşum bu hareketiHarika olmuş bayildimm..
Benim dudaklarima hacim lazim biraz ya;s
Birazda üst dudak hattın gibi istiyorum aslinda bibi..
Botoks ben de yaptırdım bu arada..oglana kiziyorum gecen gün deli etti beni..kaşlarimi catik bak göremesende çattım suan diyorum aşsjfldf
Hahah eşimde dün bunu yapamiyom dimi ohh diye benle dalga geçiyordi ne çok yapıyor muşum bu hareketi
Niye acaba ya
Çok sağol
Aslında kırısmadan da mimik hareketleri yapılıyormus.Natural botoks diyorlar.
Botoksu bir de uyusturmadan yaptırınca daha etkili oluyormus.
Senin dudak dolgusuna bayildim ama ya.Harika olmus.
Ben de istiyorumm! Botoks rotusu icin gittigimde sorayim doktoruma..Çok sağolrus lip yapıldı bu zamana kadar neden yaptırmadıysam hoş boyle iyi olmaz diye düsünuyordum ördek gibi gezerim diye korkuyordum
Sevdim ben yapan kişiyide samimi sicak bir kadin izmirde ki herkese oneririm burunuda güzel yapiyor ya yaptırsam da rize olduğum belli olmasa mıBen de istiyorumm! Botoks rotusu icin gittigimde sorayim doktoruma..
Valla yapan kisi harika yapmıs.Herifleri cokta kıskandirmamak lazim en güzel zaman bu zaman diyelim bari herkesin gözü alisti kücük dokunuslara
Burunda birşey gormedim gayet nizami? İzmirin neresinde bu arada biz de arada geliyoruz ılıcaya dudaklarimi oraya emanet ederim gelirsemSevdim ben yapan kişiyide samimi sicak bir kadin izmirde ki herkese oneririm burunuda güzel yapiyor ya yaptırsam da rize olduğum belli olmasa mı
Alsancağa yakım ben direk özelden insta sayfasini atayım canım bakarsınBurunda birşey gormedim gayet nizami? İzmirin neresinde bu arada biz de arada geliyoruz ılıcaya dudaklarimi oraya emanet ederim gelirsem
Guzel olmus. Nerde kaca yaptırdiniz?İlk foto ilk hali şimdi oturdu 2. Fotodaki gibi
Nerde bu yer?Yüz naklimi yapıyorlar 4000 tl neya
Benim yaşadığım şehirde 1.400 tl ve şehrin en lux semtinde olan bir klinik hemde doktor kliniği. Bende yaptıracümm
Gaziantep deNerde bu yer?
İzmirde 2.050 tl ye yaptırdım tesekkürlerGuzel olmus. Nerde kaca yaptırdiniz?
Sen yaptırdınmi?Rus tekniğini bende yaptırmak istiyorum.
Rus tekniğinde dudağa botoks da kullanlıyor hyaluron şiştiği için ve yandan ördek formunu engellemek için.
Ben bir kere 0.5 ml yaptırdım. 5 güne gittiSen yaptırdınmi?
Bana da az geliyor mesela tabi eskisi gibi değil ama eklettirmek iatiyorumBugün yaptirdim dolgumu, korktuğum gibi ördek olmadı ama bu seferde çok doğal oldu, üstelik bu ödemli hali. Ödem geçince hiç belli olmayacak galiba
1 ml yaptı. Daha fazlası ilki için ağır gelir dedi.Bana da az geliyor mesela tabi eskisi gibi değil ama eklettirmek iatiyorumkac ml yaptırdın
Nerde kaca yaptırdin ? Bende düşünüyorum tavsiye uzerine giymek istiyorum.1 ml yaptı. Daha fazlası ilki için ağır gelir dedi.
Önceki hali nasıldı dudaklarınızınBana da az geliyor mesela tabi eskisi gibi değil ama eklettirmek iatiyorumkac ml yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?