Dudak dolgusu yaptıranlar bir bakabilir mi?

Dudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret neydi?
Yıllardır dolgu yaptırırım ilk defa böyle bir fiyat gördüm. Ortalama 2000 tl civarıdır.

Hahah eşimde dün bunu yapamiyom dimi ohh diye benle dalga geçiyordi ne çok yapıyor muşum bu hareketi
Niye acaba ya

Hahah eşimde dün bunu yapamiyom dimi ohh diye benle dalga geçiyordi ne çok yapıyor muşum bu hareketi
Niye acaba ya

Aslında kırısmadan da mimik hareketleri yapılıyormus.Natural botoks diyorlar.
Botoksu bir de uyusturmadan yaptırınca daha etkili oluyormus.
Senin dudak dolgusuna bayildim ama ya.Harika olmus.

Aslında kırısmadan da mimik hareketleri yapılıyormus.Natural botoks diyorlar.
Botoksu bir de uyusturmadan yaptırınca daha etkili oluyormus.
Senin dudak dolgusuna bayildim ama ya.Harika olmus.
Çok sağol rus lip yapıldı bu zamana kadar neden yaptırmadıysam hoş boyle iyi olmaz diye düsünuyordum ördek gibi gezerim diye korkuyordum

Çok sağol rus lip yapıldı bu zamana kadar neden yaptırmadıysam hoş boyle iyi olmaz diye düsünuyordum ördek gibi gezerim diye korkuyordum
Ben de istiyorumm! Botoks rotusu icin gittigimde sorayim doktoruma..
Valla yapan kisi harika yapmıs.Herifleri cokta kıskandirmamak lazim en güzel zaman bu zaman diyelim bari herkesin gözü alisti kücük dokunuslara

Ben de istiyorumm! Botoks rotusu icin gittigimde sorayim doktoruma..
Valla yapan kisi harika yapmıs.Herifleri cokta kıskandirmamak lazim en güzel zaman bu zaman diyelim bari herkesin gözü alisti kücük dokunuslara
Sevdim ben yapan kişiyide samimi sicak bir kadin izmirde ki herkese oneririm burunuda güzel yapiyor ya yaptırsam da rize olduğum belli olmasa mı

Sevdim ben yapan kişiyide samimi sicak bir kadin izmirde ki herkese oneririm burunuda güzel yapiyor ya yaptırsam da rize olduğum belli olmasa mı
Burunda birşey gormedim gayet nizami? İzmirin neresinde bu arada biz de arada geliyoruz ılıcaya dudaklarimi oraya emanet ederim gelirsem

Bugün yaptirdim dolgumu, korktuğum gibi ördek olmadı ama bu seferde çok doğal oldu, üstelik bu ödemli hali. Ödem geçince hiç belli olmayacak galiba

Bana da az geliyor mesela tabi eskisi gibi değil ama eklettirmek iatiyorum kac ml yaptırdın
Önceki hali nasıldı dudaklarınızın
ince mi kalın mı
çene küçük olunca dudak kalınlaştırınce daha da mı küçük kalır
ne kadar sürede eriyor
dudak eski haline dönüyor mu tamamen
Çok soru sordum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…