Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce

Bu kadinin dudaklari estetikli mi? Ne yaptirmis ki bu
Cidden güzel olmus ama

valla herkesin mizah anlayışı farklı. anlatma zorunluluğum falan da yok ama nezaketen anlatayım:
bana kalırsa kadın insanlıktan çıkmış üst dudağı gayet komik duruyo, doldurulmuş ve yapay bi görüntüsü var, ve böle dudağını dışarı doğru pöykürtmüş tipik yonja kızı fotosu. işte ben buna gülerim. ama anlatsam bile sen gülmeyebilirsin herkesin mizah anlayışı aynı değil.

megan foxun dudakları gayet güzel bence beyim izin verse bende onun biraz daha incesini yaptırmk isterim

arkadaslar dolgu yerıne şöyle bir yöntem yapamazmıyız mesela kalıcı makyajla dudağı doğal rengınde boyatmak hafıfte kenarlardan kalınlastırarark acaba boyle olurmu

çok hafif dışardan çerçeveyla kalınlık olur ;ama dolgunluk degil o da havası alınmış lastik gibi durur sadece kalıcı makyajla istedigin görüntüyü edemezsın

bence meganın dudakları süper olmuş. hayatımda gördüğüm en güzel estetik dudak. aynı angelina dudağı olmuş :)

Zevkler ve renkler muhabbetı herkesın bır bakıŞı var efem bu arada kızlar dolgudan sonra arada yabancı madde oldugundan dudak uÇuklayamıyoren yakın yere atıyor aklıma geldı paylaŞayım dedım(bugÜn bır derdım varı okurken uzun bır aradan sonra yÜzÜm uÇukladı da derde kaldım ıNADINA DA ruh halimi neşeli yaptım hihi)

ben oldukça begendim ne yaptırdıgını araştırıpta bulan varsa paylaşsın lütfen

arkadaşlar ,bu dudak dolgusu olayı herkese yakışmıyor! bazı kadınları ciddi anlamda cirkinleştiriyor, hatta tarvestiye benzetiyo::) bende 2 yıl önce ust dudagıma 1cc gecici dolgu yaptırmıştım gayet şahane olmuştu hatta alt dudagıma da yaptırmadıgıma pişman olmuştum megan fox'un bu son fotolarını da görünce tekrar yaptırasım geldi=) yaptırmak isteyen arkadaşlara tavsiyem önce gecici dolgu yaptırsınlar begenirlerse kalıcıya geciş yapsınlar.

yaptırdıgınızı söylediniz ama bazı bilgilere göre dudaga enjekte edilen dolgular kiste dönüşebiliyormuş dudak içinde ufak toplar rahatsız edici şekilde kalıyormuş böyle birşey başınıza geldimi yada başına gelen arkdaşlar var mı?

Merhaba melmell

Ben haftasonu dudak dolgu yaptirdim gecici olanlardan doktorun basının etini yedim cok belli olmasın :)
oncelikle emla kremle uyusturulacagını sandım ama doktor hanım igne ile uyusturdu ve bu kadar basit olacagını dusunmemıstım hic acı hissetmedim acıkcası .
hic morartı olmadı sadece yaptırdıgım gun cok sisti acıkcası biraz endiselendim
bir soraki gun odemler indi .
Acıkcası kalıcı dolgunun boyle duracagını bilsem kalıcıyı gozum kapalı yaparım .
ilk gun soyledigin sekilde ufak topları dilimle hissettim simdi sanki dudagım benimmis gibi duruyor .
Yanliz benimkisi belki 1 aya birsey kalmaz doktorum az yaptıgını soyledi (ben korktugum icin )istedigim zaman takviye yapacak .

Selin sen kime ve ne kadara yaptırdın?

valal meganın tum operasyonlarını cok basarılı buluyorum ben.iyiki yaptırmıs.dudaklar ve burun cok ıyı bır karar..

dudak dolgusunda abartı yoktu su ana kadar ama artık abartıyor bence....

ilk dudak dolgusu

burda artık abartının onune gecmıs durumda..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 300 tl ye hayaroulonic acid içeren dolguyu aldım... ve kendim uyguladım..memnunum.. etkisi geçince tekrar.. devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…