Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Arkadaşlar,bence hiç boşuna doğallığınızı bozmayın..! Ne yaparsanız yapın,doğal olmadığınız, özendiğiniz dolgun dudaklara ulaşma çabanızın sonucunda kendinizi son derece KİMYASAL bir insan yapıyorsunuz. İster geçici olsun ister kalıcı, ne yaparsanız yapın insanların gözü herşeyi görüyor estetik olduğu gayet net anlaşılıyor.
Bunlar benim düşüncem ama haksız da değilim...
Eğer cok istiyorsanız estetik,size dudak dolgunlaştırıcı jel ve lıpgloss lar önerebilirim..
Şunu unutmayalım ki Tanrı her insanı en güzel ve yaraşır biçimde belirli bir surette yaratmıştır.Size yakısacak bırsey olsaydı zaten öyle olurdunuz. Hiç kasmaya ve dert etmenize gerek yok bence.. Dünyada insanların ne kadar türlü sorunları var ki,ömründe ayna görmemiş dudağına bakmaya fırsatı olmamış kadınlar da var..

Çok açıksözlülükle söylemek istiyorum ki,resimlerini koyan arkadaşlar... Sokakta görsem anında anlarım ve gülmekten kendimi alamam açıkçası =)

arkadaslar bende dudak dolgusunu dusunuyorum..
gecici dolgular cabuk gidiyormus demekki.. e kalici yaptirlim ozaman ama hangisi daha iyi ?ve kalici onerilmiyorsa hangi gecicidolgu daha zuun sure duruyor?

buarada bir cok dudak dolgusu yaptiran arkadaslari gordum (bu sitede gorduklerimi demiyorum) ama cogunun dudagi ordek dudagi gibi olmus affedersiniz..
yani cok yapmacik.. ve cirkin..

dogal ve guzel yapan dr/ yer varmi?

2. kez yaptırmak istiorum ama bu sefer kendi yağımla yaptırmak istiorum..kendi yağımızla iki üç kez yaptırınca daha gerek kalmıo kalıcı oluo diye duydum ama doğrumu acaba bilgisi olan var mı???

ben de onu söyleyecektim şimdi. madem hem kalıcı hem sağlıklı olsun istiyorsunuz, poponuzdan acıcık yağ aldırıverin, kendi yağınızda kavrulun tabiri caizse :) hem en sağlıklısı, en doğalı. ben önümüzdeki günlerde yaptıracağım, hatta asıl amacım liposuction yaptırmak, artı çıkan yağı yanak ve dudak bölgeme enjekte ettirmek istiyorum. uygun bir doktor arıyorum şu an. önerilerinizi bekliyorum.

ben kendi yağımızla yaptırınca kalıcı olmuyor diye biliyorum.. Bi doktora falan sormak lazım, sitemizdeki doktora sorabiliriz aslında..

kızlar elmacık kemiklerine doku enjeksiyonu yaptıran varmı

kızlar elmacık kemiklerine doku enjeksiyonu yaptıran varmı

duru benım mesajlarımı takıp et
aylardır gozaltı- elmacık kemıgı vs estetık ısını arastırıyorum yazdım oraya resımler de koydum
oncekı mesajlarıma bak lutfen

meraba.. Hyaluronik asitle dudagına dolgu yaptıran var mı? varsa resimlerni koyabilr mi??

kendi vucut yagıyla yaptıran yokmu hıc..bu yontemın fıatı ne kadar.. ve acısı cokmu

nem agrıya acıya gelemeyenler yada cesaret edemeyenler ıcın bı formul vereyım tarcın yagı dudaklarınıza suruosunuz sılıkonlu gıbı duruo bı deneyın en asından dudak seklınızı dolgudan once gormus olursunuz :)

niye çok mu komik tatlım :uhm:sen fotonu koy da bir de seni görelim en iyisi o mükemmel dogal görüntünü görme şerefine nail olalım herkesin aklı kendine yeter isteyen yaptırır istedigi görünüme kavuşur istemeyen de ince,orantısız ya da egri dudagıyla mutlu mesut yaşar gider biz paylaşımcılar burada tavsiyerlerde bulunmak için varız akıl hocalığı için degil:1hug::1hug::1hug:

Üst dudağıma dolgu yaptırdım. Ben bu kadar güzel bir sonuç inanın beklemiyordum. Ameliyattan korkanlar, hiç korkmadan dolgu yaptırın. Yaşım genç diye endişe ediyordum en başta. Fazla düşünmeye gerek yokmuş. Doğrudan etki. Bundan aldığım cesaretle memişlere silikonda koycaz artık. Güvenim geldi valla. Dr Aylin Hanım çok can yakmadan da bu işi yapıyor. Tavsiyem mutlaka plastik cerraha yaptırın. Dermatologa giden bir arkadaşım bazı sıkıntılşar yaşamıştı (belki tesadüf bilmiyorum). Ben botoks da iştemiştim, ama aylin hanım gerekli görmedi ve yapmadı. Herkes şunu da yapayım derken, bu sana gider, bu sana gitmez demesi açıkçası çok hoşuma gitti.

Tarçın yağı hiç bişir işe yaramıyor arkadaşlar ben denedim :)

hazır olarak eczanede enjektorde satılıyormu hyaruolonıc asıt.. fıatı ne acaba.. ben evde kendım uygulucam dodaklarımasengözlerimebaksanab

hazır olarak eczanede enjektorde satılıyormu hyaruolonıc asıt.. fıatı ne acaba.. ben evde kendım uygulucam dodaklarımasengözlerimebaksanab

alemsin ayol aspirin mi de bu eczanede satılsın işi bilen ehil ellerce klınıklerde uygulanıyor

hayırlı olsun güle güle güzel gunlerde kullan bence plastık cerrah olması o kadar da mühım degıl bu gibi işlerde yetenek, pratık,uygulama sıklıgı önemlidir ben 3yıl oldu yaptıralı halen çok memnunum arzu eden herkeslere tavsıye ederim

benim arkadaşım 2 yıllık dolgu yaptırdı estetik cerraha sonuç mükemmel gerçekten

Seertmece doktorum uygulamadan önce iki noktaya ilaç vererek üst dudağımı tamamen uyuşturdu.Çok acır bulsan bile sakın deneme, niye bööle bişey yapacaksın ki kutusunu 400TL'ye uygulattırdım, dolgu da içinde fiyatı uygun bencesengözlerimebaksanab

canım ben zaten sağlık sektorundeyım.. uyuşturmak cok basıt işlem zaten... gobeğıme pıercıngımı de kendım taktım... dudaklarımıda kendım dolgunlastırcam.. nıe basıt bı ıslem ıcın extra para vereyımkı.. kendim yapabiliyorum.. bilmeyen icin zor ve urkutucu gelebılır ama cok küçük işlemler bunlar... ne buyuk ameliyatlar oluyor organ nakılleri.. vs.. e bunlar sinek vızıltısı... iş sadece hyaruloinic asiti bulmakta.. eczanelere sorcam.. zaten etkisi de uzun surmuyo dolguların... o kadar parayı bi de işlem için vermeye gerek yok... plastip cerrrahi asişstanblarına da yaptırabilirim belki.. ama en cok kendime guvenıyorum... ehehehe he

arkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun.....ben bu forumda bas bas bağırdım.....dikkat edin,sıvı silikon artık hiç kullanılmıyor,,,dokuya girdimi temizlenmesi nerdeyse imkansız diye......aynı şekilde nispeten uzun süreli poliakrilamid dolgularında riski var diye........keşke okusaydın daha önceki araştırmalarımı..mirmirmirmir........çok uzun süreli veya ömürboyu köfte dudağa sahip olmanın çok çok sağlıklı bi yöntemi yok.......en sağlıklısı kısa süreli,vucudun emebildiği ve de kalıntı bırakmadan ömrü yarılanıp biten componentler....Hyalurinik asit vb....bir de lütfen arkadaşlar şunu bilin....cilt altınızda yaşla gelen kolejen kaybı avrsa bu türevler başarılı olurlar...eğer zaten gençse cildiniz ve dolgunsa (kilolu demiyorum dikkat) ozman başarılı sonuçlar çıkmıyo.......aksine kozmetik sorunlar doğuyor.......her türlü krışıklık dolguyla zaten doldurulmaz.......botox veya dolgu diye bi alternatif seçimi diye de birşey yoktur.......en doğrusu sizn ne istediğiniz değil,doktorunuzun neyi ne kadar ve nasıl bir yöntemle tatbik etmek istediğidir....unutmayın......herkese kazasız kozmo günler.....hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…