- Konu Sahibi emellce
-
kızlar elmacık kemiklerine doku enjeksiyonu yaptıran varmı
Arkadaşlar,bence hiç boşuna doğallığınızı bozmayın..! Ne yaparsanız yapın,doğal olmadığınız, özendiğiniz dolgun dudaklara ulaşma çabanızın sonucunda kendinizi son derece KİMYASAL bir insan yapıyorsunuz. İster geçici olsun ister kalıcı, ne yaparsanız yapın insanların gözü herşeyi görüyor estetik olduğu gayet net anlaşılıyor.
Bunlar benim düşüncem ama haksız da değilim...
Eğer cok istiyorsanız estetik,size dudak dolgunlaştırıcı jel ve lıpgloss lar önerebilirim..
Şunu unutmayalım ki Tanrı her insanı en güzel ve yaraşır biçimde belirli bir surette yaratmıştır.Size yakısacak bırsey olsaydı zaten öyle olurdunuz. Hiç kasmaya ve dert etmenize gerek yok bence.. Dünyada insanların ne kadar türlü sorunları var ki,ömründe ayna görmemiş dudağına bakmaya fırsatı olmamış kadınlar da var..
Çok açıksözlülükle söylemek istiyorum ki,resimlerini koyan arkadaşlar... Sokakta görsem anında anlarım ve gülmekten kendimi alamam açıkçası =)
hazır olarak eczanede enjektorde satılıyormu hyaruolonıc asıt.. fıatı ne acaba.. ben evde kendım uygulucam dodaklarımasengözlerimebaksanab
üst dudağıma dolgu yaptırdım. Ben bu kadar güzel bir sonuç inanın beklemiyordum. Ameliyattan korkanlar, hiç korkmadan dolgu yaptırın. Yaşım genç diye endişe ediyordum en başta. Fazla düşünmeye gerek yokmuş. Doğrudan etki. Bundan aldığım cesaretle memişlere silikonda koycaz artık. Güvenim geldi valla. Dr aylin hanım çok can yakmadan da bu işi yapıyor. Tavsiyem mutlaka plastik cerraha yaptırın. Dermatologa giden bir arkadaşım bazı sıkıntılşar yaşamıştı (belki tesadüf bilmiyorum). Ben botoks da iştemiştim, ama aylin hanım gerekli görmedi ve yapmadı. Herkes şunu da yapayım derken, bu sana gider, bu sana gitmez demesi açıkçası çok hoşuma gitti.
hazır olarak eczanede enjektorde satılıyormu hyaruolonıc asıt.. fıatı ne acaba.. ben evde kendım uygulucam dodaklarımasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?