Olleey en sonunda benim de yazacak bir şeylerim oldu. Büyük operasyonlardan korktuğum için (1 yıldır burun yaptırcam tırsmaktan yaptıramıyorum :))) küçük müdehalelerle başladık bakalım bu abuk işe
))
Kısacası ben de dolgu yaptırdım. Dudak dolgusu. ısmini buradan vermek doğru olmaz ama şu kadarını söyleyim Türkiyede bu dolgu ve botox konusunda en tanınmış bayan dr lardan biri. Pek çok ünlünün de dr.u olduğu için ve gördüğüm kadarıyla güzel yaptığı için bu dr.u tercih ettim. Gelelim sonuçlara;
Ben sadece üst dudağıma ve çene ucuma çok hafif dolgu enjekte ettirdim. Ücret ilk başta makul görünüyor ama sonradan çok bir fark olmadığını ve geçici olduğunu görünce açıkcası verdiğiniz o paraya bile acıyorsunuz ;((( (daha sonra medikal firmadan öğrendiğime göre dolgu maddeleri 50tl satılıyormuş. daha pahalıları da varmış ama öyle çok uçuk değil 150 bilemediniz 200tl imiş. Eh yani bana 400 dolardan yaptılar ;(( Hadi fiyatı dr.un tanınmışlığı arttırıyor desek şimdi gelelim sonuçlara. Benim gittiğim dr. bu işin en ehillerinden biri ama bilin ki neticede tanrı değil. Ve üstte yazan arkadaşa katılıyorum bu meslekte de etik diye birşey kalmamış kalmışsa da paradan sonra gelir hale gelmiş. Çünkü sizi öyle bi yıkıyıp yağlıyorlar ki şöyle enfes olacak vs. diye. Sonra yatıyorsunuz masaya önce dandikten bi krem sürüyorlar lokal anestezik etkili. Bir 5-10 dk sonra da iğneleri bir kaç kez hart diye batırıyorlar. ınce iğne gibi görünsede
-acıtıyor
-belli noktalarda gözünüzden yaş geliyor(tabi sizin acı eşiğinize de bağlı)
-dudaklardan ziyade çene çok acıyor söyleyim
-asimetri oluyor olmuyor değil ama çok bariz değil, daha sonra kontrole gittiğinizde rötuşla düzeltiyorlar
-EN KÖTÜSÜ MORLUK OLUYOR(belki herkeste olmuyordur ama ben beyaz tenli olmamama karşın resmen mosmor oldu bir tarafı hatta millet sordu nooldu diye dudağımı ısırdım dedim. ve o taraf daha şişti, rötuşa gittiğim zaman diğer tarafla orantılı olsun diye bu sefer o taraf morardı tabi yine ısırdım diyemedim direkt söyledim :))))) morluklar birkaç güne geçiyor.
-ilk yapıldığı gün şişlik daha belirgin(ödemde olduğu için) ama ertesi güne bile inişe geçiyor.
Benim yaptırdığımı kimse anlamadı hatta söyledikten sonra bile anca fark edebildiler. O kadar bariz birşey yok açıkçası. Yemin ederim boşa acı çekmekten başka birşey değil. Gerçi bir bakıma çok belli olmadığı için doğal diyebiliriz biraz üst dudakta kalkıklık oldu o güzel ama gerçekten bariz fark yok söyleyim.
Daha sonra tekrar kontrole gittiğimde burnuma da botox önerdi hatta nerdeyse zorla güzel olacak şöyle olacak böyle olacak diye yaptı diyebilirim. Ben yok istemem dediğim halde (pes yani ). Ve anlayacağınız üzre onda da bir halt yok. AYNI
Bir değişiklik olmadığın söylediğinizde de daha sonra oturacağını söylüyorlar, eskiyi beynin çabuk unuttuğunu vs. yani kısacası maalesef boşa para veriyoruz. Benden söylemesi. Ve işin en kötü yanı bu tür uygulamalar yaptırdığınız zaman sanırım biraz bağımlılık yapıyor. Kötü de olduğunu bilseniz gidip tekrar düzelttirmek istiyorsunuz derken bir bakıyorsunuz her yeriniz yapaya dönmüş. Neyse son kısmı kişisel biraz ama benden son söz BU ıŞLER ÖNCE TıCARı SONRA DA ŞANS!
Sormak istedikleriniz olursa açıkça yazarım kızlar...