Dudak Dolgusu yaptıranlar

Merhaba canım .5 yıllık dolgu derken , hangi marka yaptırmıştın .Eski mesajlarda hyaloronik asit demişsin ama hyaloronik asit olması mümkün değil.Çünkü kalıcılığı bir kaç aydır.

Son düzenleme:
Merhaba canım .5 yıllık dolgu derken , hangi marka yaptırmıştın .Eski mesajlarda hyaloronik asit demişsin ama hyaloronik asit olması mümkün değil.Çünkü kalıcılığı bir kaç aydır.

slm cnm hyalorik asitlerin kıvamları türleri var araştırırsan bulabilirsin aslında ama bnm fikrimi soracak olursan 5 yıl değilde 3 yıl falan gider birde yoğunlukları var markayı tam hatırlamıyorum ama sorarım doktorumu arayıp aylık değil şöyle ki 1 yıla yaklaşıyor hala var dudaklarımda ve bn çok az yaptırdım doğal duruyor açıkçası yani kimse anlamıyor sadece yakınlarım anlıyor hep gördükleri için beni ne yaptırdın diye bakalım 1.yılı doldursun 2. yılda hala varmı bakıp yazarım zaten ama yaptıracaksan araştır ve şöyle iki tavsiyem olacak öğlen yap çık işe git derler banada demişlerdi sakın diim çok fena şişiyor birde masajını aksatma derim

şişlik ne kadar sürede geciyor canım ?

tatlım merhaba;
siteye yeni oldum uzun zamandır takıp edıyorum ama ancak uye oldum,umarım dogru yere yazıyorumdur:)))Bende dudak dolgusu yaptırmayı kafaya koydum,sen nerede yaptırdın birde ne kadara mal oldun rica etsem belirtirmisin.

ben de birinci sayfadan başladım okumaya ama kafam o kadar karıştı ki napıcam bilmiyorum, bir sürü dolgu maddesi çeşidi var. ben angelina jolie filan olmak istemiyorum sadece dudaklarım inceler ve yüzüm çok minik olmadığı için suratım ince dudakla daha boş ve uzun duruyo ama diyorum ya o kadar çok post okudum ki aklım karıştı

ankara tunalıda lale döndericiye yaptırdım kızlar..emla kremle uyuşturup yapıyo..hiçacı hissetmedim.enn ufak morarma şu bu olmadı..2. yaptırışım ilknde 3 4 gün mimiklerim kendime gelememişti başka biri yapmştı ama onu=)..sadece içini doldurttum ben çerçeve olayını hoca da yapay buldğnu söyleyince..çook memnunum şu anda..tavsiye ederim...

cnm ben sarıyerde yaptırdım 750 yemi ne mal olmuştu tam hatırlamıyorum kredi kartı geçmiş extreme bir bakayımda

kızlar bu arada gelen istekler üzerine ilk yaptırdığım anda dudaklarımın şiş halini ve daha sonrasını aşama aşama koyucam akşam evde koyarım ilk günki şişliği zaten yapılmadan önceki ve sonraki resmim var bu başlıkta ama yinede koyarım

arkadaslar geçici dudak dolgusu yaptırıcam , randevu aldım ama ben yarım tüp kullanıcam sadece üst dudak için, kalan yarım tüpü paylaşmak isteyen olur ise özel'den bana ulaşsın lütfen. İstanbul Anadolu yakasındayım bu arada.

angel_24 ,ben varım:) ama ben de genelde izleyici olarak katıldım topiğe.yorum yazmaktan ziyade genel durumu takıp etmeyı tercıh ettım ama son donemde kımse fikir beyan etmez oldu.acıkcası cok merak edıyorum memnun mu kalınmamıs ya da cogunlugu gecıcı dolgu yaptırdıgı ıcın suregelen bı durum yok dıye artık pes mı etmıs???bı de genelde herkes ıstanbul ıcın ısım vermıs kımse ankara ıcın yorum yapmamıs(( yok mu baska ıllerden de ısımler???

kızlarr ben size resim atcaktım dimi unuttum çok özürr bu akşam kesin atıyorum resimleri valla

Ilk olarak telefonla aradığımızda, botoks ve kolojenin 3 yıllık olduğunu söylediler fiyatlarını söylediler. Sonra çok ısrarcı davranıp telefonla sık sık aradılar. Bende internette çok adı geçtiği için gittim (yazan kişiler sanırım kendi yazdığı şeyler:) ) gittiğimizde ilk önce botoks'un ve kolojenin 6 aya indirdiler. Telefonda böyle söylenmediğini, söylediğimizde plastik cerrahi zannettik dediler ama adam o kadar işini ticarete dökmüş ki sizi kandırıp kendizi bir anda o masada buluyorsunuz. Annem yüzüne kaş çatma çizgisi ve alın çizgilerini istemediğini söyledi. Neyse sonuçta yapıldı. Aşağıya indik her tarafımız kan revan içinde ve morluk içinde, bunun üzerine bir krem sattılar ve kullanın 2- 3 günde geçer dediler. Annem tam 15 gün o morluklarla gezdi (dayak yemiş gibiydi) ve çizgiler olduğu gibi duruyordu. Daha sonra yapacağım, düzelteceğim dediği hiçbir şeyi düzeltmedi ve iğne yerleri olduğu gibi hala duruyor ki aradan 3 ay geçti. çizgilerde de hiç bir değişiklik olmadı. Sadece çektiği acı ve verdiğimiz 3500 tl gibi bir para oldu.

Bende dudak kolojeni için gittim, üst dudağımı dolgunlaştırmak istedim. Annemle aynı gün yapıldı. Ilk 3-4 gün dışarı çıkamadım eşek dudağından beterdi sonra 1 hafta geçti ve eski dudağıma geri döndüm yani resmen balon gibi söndü. Adama bunu söylediğimizde ise cevabı aynen şu oldu "bir daha yaptırmayın efendim o zaman" :) alın size a. k.. Ve aynı gün orada tanıştığımız bir bayan, elmacık kemiklerine dolgu yaptırttı ve o da hala görüşüyoruz ie 1 hafta gidemediğini ve mahkemeye vereceğini söyledi. O da söylediğinde a.k. denilen doktora bize verdiği cevabı vermiş.
Biz bunu yaşadık, paramızı geri alamayacağımızı biliyoruz, çektiğimiz acılar ve dışarı çıkamamamız yanımıza kar kaldı:) sakın arayıp size telefonda söylenenlere inanıp gitmeyin. Biz yandık siz yanmayın:)

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de 5 günde attı dolgu maddesi.ama alerjim vardı vücudum attı diye düşünüyorum..neyseki atmış vücudum sağlık güzellikten önemli:)

ben dudak dolgusu yaptırdım ve çok memnunun, yalnız yaptırılacak yer çok iyi seçilmeli bence... ne şişlik, ne acı, ne de yapay görüntü sorunm oldu.. kızarıklık bile olmadı diyebilirim, tavsiye ederim =)

ohh böyle şeyleri duymak sevindiriciii : )) nerde yaptırdın peki :)

ataşehir estethica hastanesinde yaptırdım, isteğim üzerine estetik cerrah ercan bey yaptı dolgumu. hem daha güvenilir hem de oranlamayı yapabilmesi açısından şüphe duymadım =) gerçekten dudak çerçevesiyle olmayan bişeyi yaratma çabasına değmez =)

dolgu mu dolguysa hangi dogu malzemesi?vücuttan yağ mı açıklama yaparsanız seviniriz.

arkadaşım acaba ne kadar bedel ödedin bende çok uzun zamandır düşünüyırum tüm resimlerimde dikkatimi çekiyor fotoğraf çekinmek istemiyorum atık yardımcı olursan sevinirim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…