- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 956
- 688
- Konu Sahibi emellce
-
- #2.481
slm kızlar şöyle bir bakayım dedimde dudaklarımı yaptıralı 1 yıla yakın olmuş dudaklarım fena değil eskileri okursanız görürsünüz 5 yıllık yaptırmıştım şimdi biraz daha indi oturdu şekil ama ben günlük masajını yapmadım kızlar o yüzden pütürlü duruyor biraz siz siz olun masajını yapın valla
Merhaba canım .5 yıllık dolgu derken , hangi marka yaptırmıştın .Eski mesajlarda hyaloronik asit demişsin ama hyaloronik asit olması mümkün değil.Çünkü kalıcılığı bir kaç aydır.
slm cnm hyalorik asitlerin kıvamları türleri var araştırırsan bulabilirsin aslında ama bnm fikrimi soracak olursan 5 yıl değilde 3 yıl falan gider birde yoğunlukları var markayı tam hatırlamıyorum ama sorarım doktorumu arayıp aylık değil şöyle ki 1 yıla yaklaşıyor hala var dudaklarımda ve bn çok az yaptırdım doğal duruyor açıkçası yani kimse anlamıyor sadece yakınlarım anlıyor hep gördükleri için beni ne yaptırdın diye bakalım 1.yılı doldursun 2. yılda hala varmı bakıp yazarım zaten ama yaptıracaksan araştır ve şöyle iki tavsiyem olacak öğlen yap çık işe git derler banada demişlerdi sakın diim çok fena şişiyor birde masajını aksatma derim
şişlik ne kadar sürede geciyor canım ?
slm kızlar şöyle bir bakayım dedimde dudaklarımı yaptıralı 1 yıla yakın olmuş dudaklarım fena değil eskileri okursanız görürsünüz 5 yıllık yaptırmıştım şimdi biraz daha indi oturdu şekil ama ben günlük masajını yapmadım kızlar o yüzden pütürlü duruyor biraz siz siz olun masajını yapın valla
tatlım merhaba;
siteye yeni oldum uzun zamandır takıp edıyorum ama ancak uye oldum,umarım dogru yere yazıyorumdur:)))Bende dudak dolgusu yaptırmayı kafaya koydum,sen nerede yaptırdın birde ne kadara mal oldun rica etsem belirtirmisin.
ben dudak dolgusu yaptırdım ve çok memnunun, yalnız yaptırılacak yer çok iyi seçilmeli bence... ne şişlik, ne acı, ne de yapay görüntü sorunm oldu.. kızarıklık bile olmadı diyebilirim, tavsiye ederim =)
ataşehir estethica hastanesinde yaptırdım, isteğim üzerine estetik cerrah ercan bey yaptı dolgumu. hem daha güvenilir hem de oranlamayı yapabilmesi açısından şüphe duymadım =) gerçekten dudak çerçevesiyle olmayan bişeyi yaratma çabasına değmez =)
ataşehir estethica hastanesinde yaptırdım, isteğim üzerine estetik cerrah ercan bey yaptı dolgumu. hem daha güvenilir hem de oranlamayı yapabilmesi açısından şüphe duymadım =) gerçekten dudak çerçevesiyle olmayan bişeyi yaratma çabasına değmez =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?