kızlar merhabaa dudak ve çene şeklimin çok güzel olduğunu söylerler.. şikayetim yokk. çalıştığım yerde bu gün bir kız gördümm dudakları çok hoşuma gitti bir de parlatıcı sürmüşş acaipp beğendimmm dayanamadım yanına gittim sordum dudaklarınıza herhangi bi işlem yaptırdınız mı dedim ewet dedi dolgunlaştırdım dedi... çok güzel olmuştu amaa. şimdi bende çoık özendimmm hoşuma gittiii... özeniyomuyuzzz şımarıklıkmıııı bunuda denedim miiii sebebi nedir bilmiyorummm. ama detaylarını sordum hyaluronic asitle yapmışlar böyle burdaki gördüğüm resimlerdeki gibi diil ewet bir şey olduu belli amaaa yinede çok güzel dedim içimden ve dışımdanİstanbul ataşehir ibrahim aşkar da yaptırmışş.. kuzeniymiş kendisi yıl önce yaptırdıı halde halaa iiydiii yeni yaptırmış gibiydiii.. internetten bakınn bi göz atın ben gözlerimle gördüğüm için TAVSİYE ederim. bir de burun da tavsiyem ne olur gözlerimle gördüm yaptıran iki arkadaşım var ikizler aynı yerde yaptırdılarr üsküdar yunus emrede isterseniz kızların fotoğraflarını bile görebilirsinizzz öyle bilmediğinz yerlere yaptırmayınnn bu tarz şeyleri araştırın yada canlı görünnn şahit olunn en azından fikriniz olurrr resim görmeden ıhh ıhhh derim bennn sağlıcakla kalınnn
kimsenin dudağıyla sorunu yok galiba.aylardır bir sayfa anca ilerledi konu..iyi bir dolgu maddesi arıyorum yookkk(
yarenn ben özelden bi kaç soru sordum :)
Kızlaaar...belki dudağına estetik yaptıran olmuştuır diye konuyu yukarı almak istedimmm...Var mıdır dudağına herhangi bir işlerm yaptıran acabaa?a.s.
kimsenin dudağıyla sorunu yok galiba.aylardır bir sayfa anca ilerledi konu..iyi bir dolgu maddesi arıyorum yookkk(
Canım merhaba, ben burun yanı çizgileri (nazolabial çizgi) ve üst dudağa AQUAMİD kalıcı dolgu yaptırdım.Yaptıralı 8 sene oluyor.Hiç bir problem çıkmadı çok memnunum.Beğenmezsen dolgu enjektörle geri alınabiliyor.Yıllar sonra bile azaltılabiliyor.Ben yıllar sonra üst dudaktaki dolguyu enjektörle azalttırdım .Aquamid dolgunun duruşu çok güzeldir , allerji yapmaz.En iyi kalıcı dolgudur.Sanırım doktorunun yaptığı dolgu aquamid dolgu.Bu arada doktoruna güvenebilirsin :) doktorların çoğu kalıcı dolguyu yapar ama enjektörle geri almayı bilmez.Doktoruna sor bakalım aquamid mi yapıyor..Yaptırmaya karar verirsen daha detaylı bilgi veririm .Sevgiler...
Canım merhaba, ben burun yanı çizgileri (nazolabial çizgi) ve üst dudağa AQUAMİD kalıcı dolgu yaptırdım.Yaptıralı 8 sene oluyor.Hiç bir problem çıkmadı çok memnunum.Beğenmezsen dolgu enjektörle geri alınabiliyor.Yıllar sonra bile azaltılabiliyor.Ben yıllar sonra üst dudaktaki dolguyu enjektörle azalttırdım .Aquamid dolgunun duruşu çok güzeldir , allerji yapmaz.En iyi kalıcı dolgudur.Sanırım doktorunun yaptığı dolgu aquamid dolgu.Bu arada doktoruna güvenebilirsin :) doktorların çoğu kalıcı dolguyu yapar ama enjektörle geri almayı bilmez.Doktoruna sor bakalım aquamid mi yapıyor..Yaptırmaya karar verirsen daha detaylı bilgi veririm .Sevgiler...
Bende para biriktirebilsem hiç durmıcam ama biriktiremıorum çalışmadıgım için kredide çekemiorum aylardır hep hayal. Ankara da olupta dudak dolgusu düşünen varsa karar verip birlikte yaptırabiliris. Bi ihtimal indirim yapabilirler 2 kişiye. Dr. Nebil Bozdogan dan fiyat aldım şu istanbulda 5 yıllık kalıcı dolgu yaptıran bayanın kie kadar uygun değil fiyatları malesef. Aralık ayında bana ''Dudak dolgusu (3-5 yıl kalıcı hazır dolgu Aquamid ile) 1 Ünite ücreti: Herhangi bir kredi kartı ile tek çekim ücreti 1450 TL (kdv dahil), nakit ödeme ücreti ise 1250 TL + kdv dir.
Dudak dolgusu (1-1.5 yıl kalıcı hazır dolgu Teosyal Kiss ile) 1 cc ücreti: Herhangi bir kredi kartı ile tek çekim ücreti 950 TL (kdv dahil), nakit ödeme ücreti ise 800 TL + kdv dir.'' dendi aquamidi duydum ama teosyalı hiç duymadım ama aquada pahalı geldi 1 cc le dudak ne kadar kalınlaşabilir ki
dudak dolgumu yaptıralı 22 ay oluyor.neredeyse 2 seneye yaklaştım ama hala ilk gün ki gibi.izmir mola estetik merkezinde yaptırdım. teosyal kiss adlı en iyi dolgu maddesi kullanıldı teosyal'in kalıcığı 15 ila 18 ay arasında değişiyor.750 tl ücret ödedim.üst dudak komple dolgu alt dudağıma çapraz dolgu tekniği uygulandı, yani alt dudağın sadece orta kısmı etli görünsün diye dolgu enjekte edildi.bu tarz bir görünüm istiyorsanız çapraz tekniği öneriyorum.ağrısı sızısı benim için yok denecek kadar azdı sadece konsantre oldum o kadar umarım yardımcı olmuşumdur.Eki Görüntüle 387475 Eki Görüntüle 387476
valla sizinki güzel olmuş ama sizin dudak kenarınızdada bisey varmı benim kenardaki çizgiler öyle belli olmuyor. bende yaptıralı yarın 1hafta olucak benimkide doğal mı bilmiyorum kimseye söylemiyorum çünkü:)))
bana kontur falan yapmadılar size birde konturmu yaptılar yoksa kendi doğal halimi böyle güzel:))
dudak dolgumu yaptıralı 22 ay oluyor.neredeyse 2 seneye yaklaştım ama hala ilk gün ki gibi.izmir mola estetik merkezinde yaptırdım. teosyal kiss adlı en iyi dolgu maddesi kullanıldı teosyal'in kalıcığı 15 ila 18 ay arasında değişiyor.750 tl ücret ödedim.üst dudak komple dolgu alt dudağıma çapraz dolgu tekniği uygulandı, yani alt dudağın sadece orta kısmı etli görünsün diye dolgu enjekte edildi.bu tarz bir görünüm istiyorsanız çapraz tekniği öneriyorum.ağrısı sızısı benim için yok denecek kadar azdı sadece konsantre oldum o kadar umarım yardımcı olmuşumdur.Eki Görüntüle 387475 Eki Görüntüle 387476
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?