Dudak Dolgusu yaptıranlar

yaklaşık 3hafta önce bağdat caddesinde bi dr un muayehanesinde , liposuction muayenesi için gelen bi bayanla tanıştık.dudağı gerçekten çok güzeldi.dolgu yaptırdığını anladım ama asla abartılı durmuyordu.yine de emin olmak için bayana dudağınızda herhangi bi işlem var mı diye sordum.evet kalıcı dolgu yaptırdığını söyledi( tam kalıcı mı yarım kalıcı mı dedi onu hatırlamıyorum).dolgunun ismini sordum ,hatırlamıyorum ama dr olan bi arkadaşıma 1yıl önce yaptırdım,dedi.sekreter de bizi duyduğu için yanımdaki bayana dr unu sorup onu zor durumda bırakmak istemedm.sonuçta başka bi dr un işyerinde başka bi dr un adının geçmesi hoş olmayabilirdi.
burdan o bayana sesleniyorum yazımı okuduysanız dr unuzun ismini verir misiniz:))

kimsenin dudağıyla sorunu yok galiba.aylardır bir sayfa anca ilerledi konu..iyi bir dolgu maddesi arıyorum yookkk(

yarenn ben özelden bi kaç soru sordum :)

mrb angel,
özelden cvp vermeye çalıştım ama 100msj kotasına takıldım.

sadece alt dudağıma 1cc restylane yaptırdım. 3-6 ay süren geçici bir dolgu.dr ferruh bingül'e yaptırdım.suan memnunun.ama üst dudağım yaptırmadığım içn alta göre biraz ince kaldı.bi daha yaptırırsam alt-üste birlikte yaptırırım.ama alt üstte yaptırırsam bu sefer 1cc yetmez daha fazla dolgu kullanmam gerekecek.
dolgu yaptırırken dr unu sen yönlendir.bazı dr lar 1cc yi dudağın her tarafına dağıttıkları için şişlikler indikten sonra dolgu kendini göstermiyor ve kısa sürede eriyor canım.
ben angelina jolie nin alt dudağından istedim.yani ortası boş yanlarına yarımşar cc konulmasını istedim.öyle hem doğal durdu hemde dolgu kendini gösterdi.
inşallah 6ay beni idare eder.sonrada aqualift yada beautical-2 yaptırmayı düşünüyorum yada yağ enjeksiyonu.
yaptırırsan paylaş.umarım herşey dilediğin gibi olur..
buarada dudak şişkinliğim 3-4günde geçti.ilk iki gün çok şişkindi.çalışıyorsan tatil gününe denk getir..

Kızlaaar...belki dudağına estetik yaptıran olmuştuır diye konuyu yukarı almak istedimmm...Var mıdır dudağına herhangi bir işlerm yaptıran acabaa?a.s.

Ben yaptırmak istiyorumda yapacak doktor bulamıyorum :) Dudak dolgusunu denedim ama üst dudağım ince olduğu için istediğim sonucu alamadım.Dudağımdan ziyade bıyık kısmım şişiyordu..Üst dudak asma işlemi yapmak istiyorum ama önermiyorlar,diğer teknikleride çok sağlıklı bulmuyorlar..Dolguda hem fikir herkez..

Bende para biriktirebilsem hiç durmıcam ama biriktiremıorum çalışmadıgım için kredide çekemiorum aylardır hep hayal. Ankara da olupta dudak dolgusu düşünen varsa karar verip birlikte yaptırabiliris. Bi ihtimal indirim yapabilirler 2 kişiye. Dr. Nebil Bozdogan dan fiyat aldım şu istanbulda 5 yıllık kalıcı dolgu yaptıran bayanın kie kadar uygun değil fiyatları malesef. Aralık ayında bana ''Dudak dolgusu (3-5 yıl kalıcı hazır dolgu Aquamid ile) 1 Ünite ücreti: Herhangi bir kredi kartı ile tek çekim ücreti 1450 TL (kdv dahil), nakit ödeme ücreti ise 1250 TL + kdv dir.

Dudak dolgusu (1-1.5 yıl kalıcı hazır dolgu Teosyal Kiss ile) 1 cc ücreti: Herhangi bir kredi kartı ile tek çekim ücreti 950 TL (kdv dahil), nakit ödeme ücreti ise 800 TL + kdv dir.'' dendi aquamidi duydum ama teosyalı hiç duymadım ama aquada pahalı geldi 1 cc le dudak ne kadar kalınlaşabilir ki

Oluşturdugum album de aynı doktorun yaptığı dudak estetiğinin fotografları mevcuttur kızlar

kimsenin dudağıyla sorunu yok galiba.aylardır bir sayfa anca ilerledi konu..iyi bir dolgu maddesi arıyorum yookkk(

Canım, Juvaderm,yada Surgiderm 30XP yaptır,iki dolgu maddesi de aynı.İyi bir dr ile gayet iyi sonuçlar veriyor,ben bu ay sonunda yaptırmayı planlıyorum,bu maddeleri kullananlar cok memnun kalıcılığıda 9-12 ay mış...bakalım görücez.

kızlar ANKARADAA yaptırabılcem yanı saglıklı guvenılır bı yer ve doktor ısmı varmıdır gıden memnun kalan fıyatı nedır benım dudakalrım cokkk ınce yaaa((

kızlar ben ANKARADA DOKTOR VE YER ISMI SITIRYOUM GUVELIRI bı yerr ..

AYYYYY fenalık geldi yazdıklarımı kimse okumuyor mu halen ANKARA diosunuz yahuu:2::2:

dudak dolgumu yaptıralı 22 ay oluyor.neredeyse 2 seneye yaklaştım ama hala ilk gün ki gibi.izmir mola estetik merkezinde yaptırdım. teosyal kiss adlı en iyi dolgu maddesi kullanıldı teosyal'in kalıcığı 15 ila 18 ay arasında değişiyor.750 tl ücret ödedim.üst dudak komple dolgu alt dudağıma çapraz dolgu tekniği uygulandı, yani alt dudağın sadece orta kısmı etli görünsün diye dolgu enjekte edildi.bu tarz bir görünüm istiyorsanız çapraz tekniği öneriyorum.ağrısı sızısı benim için yok denecek kadar azdı sadece konsantre oldum o kadar umarım yardımcı olmuşumdur.

woow bence cok güzel olmuş, ben cok begendim, oldukca dolgun ve en önemlisi doğal duruyorr .. paylaşım için teşekkürler

valla sizinki güzel olmuş ama sizin dudak kenarınızdada bisey varmı benim kenardaki çizgiler öyle belli olmuyor. bende yaptıralı yarın 1hafta olucak benimkide doğal mı bilmiyorum kimseye söylemiyorum çünkü:)))

Merhaba arkadaslar
Temmuz ayinda istanbul olucam dudak dolgusu yaptirmak icin tavsiye ediceginiz bir doktor varmi ? cok az bir dolgunluk istiyorum ,sorularim cok acirmi uyani igne burna kadar batiyor gibi hikayer okudum asli varmi ? kac ay dayaniyor? birde benimle ilaci paylasmak isteyen olurmu bu konuda tecrubeli arkadaslar varsa ozelden konusmak isterim.

hayır.dudak kenarlarımda bir şey yok.kontur çizgilerimin belirgin olmasından kaynaklı sanırım.geçmiş olsun

Canım çok güzel olmuş dudakların nazar değmesin sana.Çapraz teknik daha mı dolgun görünmelerini sağlıyo?Ben de üst dudağıma daha yoğun istiyorum dolguyu.İlk defa yaptırıcam. Bende seninkisi gibi dursun istiyorum.dudakların normalde cok ince değil sanırım?Birde canım kaç filakon uygulattın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…