Dudak Dolgusu yaptıranlar

dolgu mu dolguysa hangi dogu malzemesi?vücuttan yağ mı açıklama yaparsanız seviniriz.

tabii, hyalüronik asit gibi bişey demişti doktor yanlış hatırlamıosam.. denemek amaçlı kalıcı olsun istemedim zaten ve diğer yöntemleri de açıkladıktan sonra bu yöntemi uygun buldum.. bu da dolgu maddesi ama diğerlerinden farklı yanı top top olma gibi sorunlarla karşılaşılmıomuş ben de karşılaşmadım...

arkadaşım acaba ne kadar bedel ödedin bende çok uzun zamandır düşünüyırum tüm resimlerimde dikkatimi çekiyor fotoğraf çekinmek istemiyorum atık yardımcı olursan sevinirim :44:

fiyatı dudağınızın inceliğine ve uygulanacak cc miktarına göre belirleniyor.. ve yaklaşık 6 ay kalıcı olduğunu söylediler.. ilk yapıldığında daha az kalabiliomuş ama dudağınız tamamen indiğinde asla eski inceliğinde kalmıomuş.. bende de aynı sorun vardı hiç değmez inanın =)

merhaba

ben acıbadem hastanesınde bır doktora gttm ve kesın kararlıydım üst dudaklarım için.ama dolgudan sonra halıyle 15 -20 gün dudak şiş oluyormuş yanı işe gidemezdım ve işten izin de alamadım öle kaldı sonrada evlendım zaten
neyse doktorun bana anlattığını sana aktariyim canım vücuttan alınan dolgu kalıcı oluyormuş ve kendı vucudunun hücrelerı olduundan uyum sorunu yaşanmıormuş ama şuna mutlaka dıkkat et: benm elmacık kemıklerım çıkık değil ve doktorun bana söledığı elmacık kemıklerı çıkık olmayan ınsanlar dudak dolgusu yaptıklarında çok orantısız duruyor ve burundan sonra yüz daha ilerde kalıyor.eğer böle bi yüz tipin varsa değerlendırmenı önerırım.
%40 kalıcı oluormuş bu dolgu bence %40 halıne geldıınde daha da doğal durur yanı daha da hoş durabılır.dudaklar gerçekten önemlı doğrudüzgün ruj bıle kullanamıor ınsan puufff bu arada fiyat 2000 tl idi 2010 yılında.

ben 350 tl. vermiştim kalojen dolgusuna..burun ameliatı sırasında genel anestezideyken yaptığı için ayrı masraf almadı doktor.ama 10 günde pufff..söndü... bir daha yapsam canım acır mı yie hemen söner mi bilemiyorum çok kararsısızım çook

Dudak dolgusu yaptırmayı çoook istiyorum. Kalın ve biçimli dudaklar kadar dikkat çeken bir şey yok bence. (Kalkık burun haricinde) Bu konuda biraz araştırma yaptım. Evimin yakınında bir arkadaşımın lazer epilasyon yaptırdığı estetik salonundan 300TL fiyat aldım. Bu fiyat benim için çok uygun ama korkuyorum. Sizce bu operasyonu nasıl yaptırmak gerek? Bu estetik salonuna güvenebilir miyim? 300TL çok mu ucuz? Ayrıca ben bogum bogum olan dudakları sevmiyorum. Dolgu işlemini yaptıranlarda sanki içten bir topaklanma oluyormuş gibi gözüküyor. Dudak yüzeyi düz durmuyor. Anlatabildim mi? Bu konuda bir şey bilen var mı acaba?

Sizi bu yorumunuzdan dolayı tebrik ediyorum... Gerçektende insan kendisiyle barışık olmalı.Güzellik göreceli bir kavram. Zaten bakımlı ve şık olan her kadın güzeldir bence

mesure arkadaş çok doğru yazmışş herkesin farklı güzelliği var ama karşıda değilm ameliyata

dolgu maddesinin kısa sürede kaybolması sanırım en büyük sorun oluyor emeğinize ve paranıza yazık oluyor bende istiyorum ama ya ayda yokolursa diye tereddüt ediyorum

dolgunun kaybolması sanırım yaptırılan yere ve uyguladıkları maddeye göre değişiyor..
300 civarı verilen fiyat piyasanın gerçekten çok altında ve güvenilmemesi gerektiğini gösteriyor esasen..
ve daha önce yaptırıp memnun kalmış insanları takip etmek gerekir bence

ve evet kişinin güzel olmasıyla veya kendiyle barışık olmasıyla bunun bi alakası yok, her zaman dahası vardır ve bunu isteyip istememekle alakalıdır bence

aynen öyle

kaybolmayan alerji yapmayan dolgu maddesi istiyorum(((bana bir ömür lazım çünkü üst dudağım yok gibi bişey

iyi geceler sevgili rosenoire,kalıcı dolgu konusuna öylesine bakınırken senin mesajına rastladım yine,benim doktorum da buradaki konuda bahsedilen cengiz bey,gerçekten iyi bir doktor,ama geri alma hususunda tereddütlüydü.yani yöntem konusunda.dudakta deformasyon olasılığı olabilir demişti,ben de cesaret edememiştim.sen aynı maddeyi aynı bölgeye yaptırıp yıllar sonra en azından bir kısmını aldırmışsın.yıllardır boşuna bir kabus yaşamış olabilirim,antidepresan kullanmak zorunda kaldım,yaşadıklarımı tahmin edebiliyorsan şu an dünya üzerinde benim için en önemli insan olduğunu da bilirsin,o yüzden acilen yardımın gerekli.lütfen tavsiyelerini,yaşadıklarını ve sana işlemi yapan doktoru özelden en kısa zamanda iletir misin?minnettar olurum.

Arkadaslar ben bundan 7 sene once dudak dolgusu yaptirdim ,ilk bir hafta cok sis olacak sonra normal haline inecek dedi dr um,ertesi gun hicbir sislik yoktu ,sanki hic birsey yapilmamis gibiydi,dr a gozuktum cok sasirdi,ilk defa karsilasiyorum boyle birseyle dedi hocasina danisti,cok nadiren bazi bunyeler tamamen absorbe edermis ilaci,hocanin onerisiyle 1 hafta bekledik tekrar dolgu yapildi,ve inanmiycaksiniz ama hala etkisi gecmedi,9 ay ila 12 ay arasi demisti,tam 7 sene oldu hala dudaklarim gayet dolgun nasil oldu anlamadim ama bende boyle oldu,yapilirken hic acimiyor ya da cok az bir aci diyelim,sadece 2-3 ay boyunca eger dudaginiza darbe gelirse korkunc agri yapiyor( hani serce parmaginizi karyolaya carptiginizda nasi kivrandirir iste oyle:))insanlar dolgu oldugunu anlamiyorlar soyleyince cok sasiriyorlar,aynada bakinca ben de begeniyorum ama nedense fotograflarda cok kotu cikiyor ama ben zaten hic fotojenik degilim malesef,belki ondan..bence yaptirmayi dusunen arkadaslar gidecekleri dr un daha once uygulama yaptigi kisileri gorup oyle karar versinler,fiyat olarak bu maddelerin bir dozu yanilmiyorsam 100/150$ civarinda bir de el emegi var ona gore dusunun cok ucuk fiyat isteyenlere paranizi kaptirmayin derim ben,sevgiler..

kızlar merhabaa dudak ve çene şeklimin çok güzel olduğunu söylerler.. şikayetim yokk. çalıştığım yerde bu gün bir kız gördümm dudakları çok hoşuma gitti bir de parlatıcı sürmüşş acaipp beğendimmm dayanamadım yanına gittim sordum dudaklarınıza herhangi bi işlem yaptırdınız mı dedim ewet dedi dolgunlaştırdım dedi... çok güzel olmuştu amaa. şimdi bende çoık özendimmm hoşuma gittiii... özeniyomuyuzzz şımarıklıkmıııı bunuda denedim miiii sebebi nedir bilmiyorummm. ama detaylarını sordum hyaluronic asitle yapmışlar böyle burdaki gördüğüm resimlerdeki gibi diil ewet bir şey olduu belli amaaa yinede çok güzel dedim içimden ve dışımdan İstanbul ataşehir ibrahim aşkar da yaptırmışş.. kuzeniymiş kendisi yıl önce yaptırdıı halde halaa iiydiii yeni yaptırmış gibiydiii.. internetten bakınn bi göz atın ben gözlerimle gördüğüm için TAVSİYE ederim. bir de burun da tavsiyem ne olur gözlerimle gördüm yaptıran iki arkadaşım var ikizler aynı yerde yaptırdılarr üsküdar yunus emrede isterseniz kızların fotoğraflarını bile görebilirsinizzz öyle bilmediğinz yerlere yaptırmayınnn bu tarz şeyleri araştırın yada canlı görünnn şahit olunn en azından fikriniz olurrr resim görmeden ıhh ıhhh derim bennn sağlıcakla kalınnn

benim de birkaç günde kayboldu.ikinciye yaptırsam mı acaba..umutlandırdın bak şimdi beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…