dolgu mu dolguysa hangi dogu malzemesi?vücuttan yağ mı açıklama yaparsanız seviniriz.
arkadaşım acaba ne kadar bedel ödedin bende çok uzun zamandır düşünüyırum tüm resimlerimde dikkatimi çekiyor fotoğraf çekinmek istemiyorum atık yardımcı olursan sevinirim :44:
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
Benim de dudaklarım gayet normaldir ama bu medya sağolsun bizlere hep kalıplaşmış şeyleri güzel gösteriyorlar yani illa dolgun dudaklar güzeldir illa kalkık burunlu kızlar güzeldir,şöyle kaşlar modadır böyle göğüsler falan filan derken bunları bilinçaltımıza öyle bir yerleştiriyorlar ki bizde aynaya bakıp bu özelliklere sahip olamadığımızı görünce ister istemez kafaya takıp şunu yaptırsam bunu yaptırsam diye dert ediyoruz.Eminim bizim kafamıza takıp beğenmediğimiz yerleri başkaları hiç farketmiyordur bile,yani bana kalırsa sorun beynimizde bize dayatılmaya çalışılan güzellik anlayışında.Bu arada böyle konuşuyorum ama bende bir ara bunların etkisinde kalıp o kolajenli rujlardan aldım ama hepsi geçici dolgunluk veren ürünler yani hiçbir işe yaramıyorlar ama artık kulanmıyorum ve dudaklarımı seviyorum,bir arkadaşımızın da dediği gibi önemli olan kendimizle barışık olmak.
ben de yaptırcam kararlıyım..
Benim de dudaklarım gayet normaldir ama bu medya sağolsun bizlere hep kalıplaşmış şeyleri güzel gösteriyorlar yani illa dolgun dudaklar güzeldir illa kalkık burunlu kızlar güzeldir,şöyle kaşlar modadır böyle göğüsler falan filan derken bunları bilinçaltımıza öyle bir yerleştiriyorlar ki bizde aynaya bakıp bu özelliklere sahip olamadığımızı görünce ister istemez kafaya takıp şunu yaptırsam bunu yaptırsam diye dert ediyoruz.Eminim bizim kafamıza takıp beğenmediğimiz yerleri başkaları hiç farketmiyordur bile,yani bana kalırsa sorun beynimizde bize dayatılmaya çalışılan güzellik anlayışında.Bu arada böyle konuşuyorum ama bende bir ara bunların etkisinde kalıp o kolajenli rujlardan aldım ama hepsi geçici dolgunluk veren ürünler yani hiçbir işe yaramıyorlar ama artık kulanmıyorum ve dudaklarımı seviyorum,bir arkadaşımızın da dediği gibi önemli olan kendimizle barışık olmak.
Canım merhaba, ben burun yanı çizgileri (nazolabial çizgi) ve üst dudağa AQUAMİD kalıcı dolgu yaptırdım.Yaptıralı 8 sene oluyor.Hiç bir problem çıkmadı çok memnunum.Beğenmezsen dolgu enjektörle geri alınabiliyor.Yıllar sonra bile azaltılabiliyor.Ben yıllar sonra üst dudaktaki dolguyu enjektörle azalttırdım .Aquamid dolgunun duruşu çok güzeldir , allerji yapmaz.En iyi kalıcı dolgudur.Sanırım doktorunun yaptığı dolgu aquamid dolgu.Bu arada doktoruna güvenebilirsin :) doktorların çoğu kalıcı dolguyu yapar ama enjektörle geri almayı bilmez.Doktoruna sor bakalım aquamid mi yapıyor..Yaptırmaya karar verirsen daha detaylı bilgi veririm .Sevgiler...
Arkadaslar ben bundan 7 sene once dudak dolgusu yaptirdim ,ilk bir hafta cok sis olacak sonra normal haline inecek dedi dr um,ertesi gun hicbir sislik yoktu ,sanki hic birsey yapilmamis gibiydi,dr a gozuktum cok sasirdi,ilk defa karsilasiyorum boyle birseyle dedi hocasina danisti,cok nadiren bazi bunyeler tamamen absorbe edermis ilaci,hocanin onerisiyle 1 hafta bekledik tekrar dolgu yapildi,ve inanmiycaksiniz ama hala etkisi gecmedi,9 ay ila 12 ay arasi demisti,tam 7 sene oldu hala dudaklarim gayet dolgun nasil oldu anlamadim ama bende boyle oldu,yapilirken hic acimiyor ya da cok az bir aci diyelim,sadece 2-3 ay boyunca eger dudaginiza darbe gelirse korkunc agri yapiyor( hani serce parmaginizi karyolaya carptiginizda nasi kivrandirir iste oyle:))insanlar dolgu oldugunu anlamiyorlar soyleyince cok sasiriyorlar,aynada bakinca ben de begeniyorum ama nedense fotograflarda cok kotu cikiyor ama ben zaten hic fotojenik degilim malesef,belki ondan..bence yaptirmayi dusunen arkadaslar gidecekleri dr un daha once uygulama yaptigi kisileri gorup oyle karar versinler,fiyat olarak bu maddelerin bir dozu yanilmiyorsam 100/150$ civarinda bir de el emegi var ona gore dusunun cok ucuk fiyat isteyenlere paranizi kaptirmayin derim ben,sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?