Dudak Dolgusu yaptıranlar

sağol canım benim 1 cc. üst komple dolgu oldu.zaten üst dudağım daha inceydi.alt dudağım kalındı. ben sadece etli görünsün diye dudak ortasına çapraz teknik istedim.çünkü bu tarz bi görünüm daha doğallık veriyor.doktoruna resmimi gösterebilirsin eminim elinden gelenin en iyisini yapacaktır.şimdiden geçmiş olsun sana bekliyoruz resimlerimi

cvp için teşekkürler canım.yaptırır yaptırmaz koyuyorum resimleri.İnşallh senin gibi güzel dudaklarım olur...

Kızlar 3. Kez dolgu yaptırmayı düşünüyorum ama artık yabancı madde istemiyorum..kendi yağını kullanan oldumu kalıcılığı nedir duruşu nasıldır bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın

kızlar birsey sorucam, dolgu gülüşünüzü etkiledi mi, yanii eskisi kadar büyük gülememek gibi : )

Son düzenleme:
rubby bayıldım dudaklarına güle güle kullan canım bende cuma günü yaptırdım hyronik asit midir nedir ite ondan fakan bugün 3. günüm ve tamaamen ind gbi hissedyorum gerçi doktorum 7 la 10 gün sonra tekrar gelmelsn dedi tekrar dolgu yapacak ama acaba yine 3 günde inecekmi blmyorum ve çok mutsuzum

teşekkür ederim canım.o tip maddelerin kalıcığı sanırım 6 ay.tabi ikince kez gitmelisin maddeyi saklıyorlar çünkü ve kesinlikle kalanıda enjekte ettir.bir haftayı geçirme dr.um bana 1 hafta sonra kullanmıyoruz demişti.inmez oturur bir daha ki sefere daha kalıcı olan bir madde ile yaptırırsın eminim yakışmıştır

inş peki rubby senn dudakların dolgu yatırmadan öncede etlmyd yoksa bu hale gelmesndeki tüm etken dolgumu? çünkü benm üst dudağım çok ince idi acaba o yüzdenm heme eridi off yaaa

bizim komşu üst dudağını iple astırdı çok güzel oldu inceydi yukarı kalkmış dolgudaki gibi ördek dudağı gibi şiş değil kalın olmuş çok güzel tavsiye ederim

merhaba! özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli olmadığı için, aylardır hatta yıllardır ben de böyle bir şey araştırıyorum. komşunuz kaç yaşında nerede ne kadara yaptırdı bunu doğal duruyor mu acaba? yardımcı olursanız sevinirim

evet kesinlikle üst dişlerim pek görünmüyor artık ama söyleyeyim çok daha estetik görünüyor:)

dudak kenarların yeterince acılıyor mu peki, yani benim yaptırdıgım botox cok alakasız olmasına ragmen gülüşümü etkiledi mesela, eskisi gibi geniş gülemiyorum, coğu insan farketmedi gerci ama ben farkediyorum .. yapay bir gülüş oluyor, dolguda böyle olsun istemiyorum .

yeterince açılmıyor ama dolguyu yaptırdığın bölgeye bağlı mesela benim alt dudak kenarlarım yeterince açılıyor çünkü dolgu sadece orta kısımda.dudak yanlarına fazla dolgu enjekte ettirmezsen problem olmaz diye düşünüyorum.hem kalın duruyorlar değil mi o kadar çileside olsun

genç kız yaşını tam bilmiyorum ozaman nerede yaptırdığını söylemişti ama şimdi hatırlamıyorum üst dudak buruna doğru iple asılıyor öyle bir yöntem

mükemmel olmuş canımfahri mola yı tanıyorum,işini iyi yapıyormuş bu vesileyle bunu da öğrenmiş olduk:)6 aylık için ne kadar fiyat veriyor biliyor musun canım,bir de bu dolgu yapılınca dudak burun arası mesafen eskiye göre kısaldı mı,bu mesafe ne kadar kısaysa güzellik o kadar artıyormuş çünkü,ben de bunu merak ediyorum eskisine göre farkettiriyor mu

teşekkür ederim canım.6 aylık yapmıyor diye biliyorum.o dönem sadece teosyal kullanıyordu.tabi burun dudak mesafesi kısaldı özellikle üst dudağımı tamamen dolgu yaptırmıştım alt dudağıma göre inceydi çünkü beğenmiyordum.tabi fark baya var, eski dudak yapıma göre çok olumlu düşünüyorum.dolgum erirse yine giderim fahri mola'ya

sağol canım hemen cvb yazdığın için:)6 aylık keşke yapsaydı ya,bi deneme olurdu benim için,ben de dolgunluğundan şikayetçi değilim,burub dudak arası mesafe kısalsın istiyorum daha dolgun bende fazla dolgun durup abartılı durur mu diye endişeleniyorum,erimemesi de aslında çok güzel olmuş ama ben 6 aylık uygular mı diye bi soruyım,seninki çok şahane olmuş bir dudak bu kadar güzel olur

rica ederim canım.şimdi birde şu açıdan bak istersen.6 aylık dolguda zaten 3 haftada dudak oturucak.1 ayı öyle sildik kalan 5 ay içerisinde de eriyecek.kişisine göre gerçi ama ağrılı bir operasyon çünkü dudak zaten hassas bir bölge.hem acı bakımından hem de vereceğin paranın çok karşılığı alacağını düşünmüyorum.tabi sen sor karar senin kararın eminim çok yakışacaktır.ayrıca teşekkür ederim

restylane mı juvederm mi daha iyi? bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…