- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi emellce
-
- #2.541
Canım çok güzel olmuş dudaklarınnazar değmesin sana.Çapraz teknik daha mı dolgun görünmelerini sağlıyo?Ben de üst dudağıma daha yoğun istiyorum dolguyu.İlk defa yaptırıcam. Bende seninkisi gibi dursun istiyorum.dudakların normalde cok ince değil sanırım?Birde canım kaç filakon uygulattın???
sağol canım benim1 cc. üst komple dolgu oldu.zaten üst dudağım daha inceydi.alt dudağım kalındı. ben sadece etli görünsün diye dudak ortasına çapraz teknik istedim.çünkü bu tarz bi görünüm daha doğallık veriyor.doktoruna resmimi gösterebilirsin eminim elinden gelenin en iyisini yapacaktır.şimdiden geçmiş olsun sana bekliyoruz resimlerimi
rubby bayıldım dudaklarına güle güle kullan canım bende cuma günü yaptırdım hyronik asit midir nedir ite ondan fakan bugün 3. günüm ve tamaamen ind gbi hissedyorum gerçi doktorum 7 la 10 gün sonra tekrar gelmelsn dedi tekrar dolgu yapacak ama acaba yine 3 günde inecekmi blmyorum ve çok mutsuzum
bizim komşu üst dudağını iple astırdı çok güzel oldu inceydi yukarı kalkmış dolgudaki gibi ördek dudağı gibi şiş değil kalın olmuş çok güzel tavsiye ederim
kafayı yıcem ya ankara da bi cc teosyal kiss e 900 lira istiolarwoow bence cok güzel olmuş, ben cok begendim, oldukca dolgun ve en önemlisi doğal duruyorr .. paylaşım için teşekkürler
evet kesinlikle üst dişlerim pek görünmüyor artık ama söyleyeyim çok daha estetik görünüyor:)
dudak kenarların yeterince acılıyor mu peki, yani benim yaptırdıgım botox cok alakasız olmasına ragmen gülüşümü etkiledi mesela, eskisi gibi geniş gülemiyorum, coğu insan farketmedi gerci ama ben farkediyorum .. yapay bir gülüş oluyor, dolguda böyle olsun istemiyorum .
merhaba! özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli olmadığı için, aylardır hatta yıllardır ben de böyle bir şey araştırıyorum. komşunuz kaç yaşında nerede ne kadara yaptırdı bunu doğal duruyor mu acaba? yardımcı olursanız sevinirim
dudak dolgumu yaptıralı 22 ay oluyor.neredeyse 2 seneye yaklaştım ama hala ilk gün ki gibi.izmir mola estetik merkezinde yaptırdım. teosyal kiss adlı en iyi dolgu maddesi kullanıldı teosyal'in kalıcığı 15 ila 18 ay arasında değişiyor.750 tl ücret ödedim.üst dudak komple dolgu alt dudağıma çapraz dolgu tekniği uygulandı, yani alt dudağın sadece orta kısmı etli görünsün diye dolgu enjekte edildi.bu tarz bir görünüm istiyorsanız çapraz tekniği öneriyorum.ağrısı sızısı benim için yok denecek kadar azdı sadece konsantre oldum o kadar umarım yardımcı olmuşumdur.Eki Görüntüle 387475 Eki Görüntüle 387476
mükemmel olmuş canımfahri mola yı tanıyorum,işini iyi yapıyormuş bu vesileyle bunu da öğrenmiş olduk:)6 aylık için ne kadar fiyat veriyor biliyor musun canım,bir de bu dolgu yapılınca dudak burun arası mesafen eskiye göre kısaldı mı,bu mesafe ne kadar kısaysa güzellik o kadar artıyormuş çünkü,ben de bunu merak ediyorum eskisine göre farkettiriyor mu
teşekkür ederim canım.6 aylık yapmıyor diye biliyorum.o dönem sadece teosyal kullanıyordu.tabi burun dudak mesafesi kısaldı özellikle üst dudağımı tamamen dolgu yaptırmıştım alt dudağıma göre inceydi çünkü beğenmiyordum.tabi fark baya var, eski dudak yapıma göre çok olumlu düşünüyorum.dolgum erirse yine giderim fahri mola'ya
sağol canım hemen cvb yazdığın için:)6 aylık keşke yapsaydı ya,bi deneme olurdu benim için,ben de dolgunluğundan şikayetçi değilim,burub dudak arası mesafe kısalsın istiyorum daha dolgun bende fazla dolgun durup abartılı durur mu diye endişeleniyorum,erimemesi de aslında çok güzel olmuş ama ben 6 aylık uygular mı diye bi soruyım,seninki çok şahane olmuş bir dudak bu kadar güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?