- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 66
- 35
- Konu Sahibi emellce
-
- #2.581
Ankara da olmanın şanssızlığı da bu sanırımben gaziantep de yaptırdım. daha önce de co2 lazer de yaptırmıştım onu da 400 tl verdim.. burada yaptıran arkadaşların söylediklerifiyatlar çok fazla. evet aynı dolgu maddesiyle ben de hastanede uzman dr ye yaptırıyorum ve 400 tl verdim. sizin doktorlar vala abartıyor fiyatları. ve cuma günü rotuş yaptıracağım juvaderm mi teostal mı derseniz ikisi de vardı benim alternatiflerimde ama doktorum teostal in daha kalıcı olduğunu söledi.
Ankara da olmanın şanssızlığı da bu sanırım
kolajen yapının zayıf olmasından kaynaklanıo durmaması sanırım bende ondan korkuorum bi arkadaşımız hangi topice koymuştu hatırlamıorum teosyal kiss yaptırtmış geçicidir o dolgu bilmem kaç yıldır hiç erimedi dio mesela kolajen yapısı güçlü demek ki
kaç cc aqualift bi bilginiz var mı? bende nebil beyden gecen yıl 1250+kdv aldım aquamid içinBen ankarada olsam Necdet beye yaptırırdim, burdan bir arkadas söylemişti, 1000 tl ye aqualift yapıyormuş, gerçi bu sanırım gecen yılın Fiyatı idi. Daha kalıcı, madem o kadar zahmeti çekeceğiz, bari bir kac yıl kalıcı olsun.
xxxxxxxxxxxof ya ne ki bu kolajen doku nasıl güçlü hale gelir beni tatmin etmedi bu yapılan dolgu ve daha 2 hafta anca oldu tekrar doldurtmak istiyorummm((
kaç cc aqualift bi bilginiz var mı? bende nebil beyden gecen yıl 1250+kdv aldım aquamid için
aynen yaa çok pahalı bura görüosun di mi millet kaça yaptırtmış sonuçta geçiciOnu sormadım, haftaya yaptırıyormuş, detaylarını öğrenirim sanada haber ederim. Ya ben öyle uçuk rakamlar veremem, kalitesizde istemiyorum, offfff, neden bu kadar pahalı yaa. Daha yeni burun estetik oldum, butun birikimlerimi ona harcadım.
aman ya napıcaksın bebeim dolgu geçici işte bu en iyisi silikon olduğuna bakma en mantıklısı ve karlısı o çünki geçici yaptırınca tekrarlatmak zorunda kalıosun 1 cc aquamid için de 1500 lira mı ne istiolar o da yarı kalıcıYuh kiz, cok pahali yaaa, ikiside. Ben silikon yaptırmam ama digerinden daha iyi olur fiyat konusunda. Offffff neden bu kadar uçuk yaa fiyatlar .
hemen vereyim bilgileri:) teosyal 1 cc kullanıldı. yaptırmadan önce lokal anestezi yapıldı yoksa asla dayanamazdım yok öle krem felanla asla uyuşmaz. neyse doktor dişlerimi çekse anlamazdım. şekli ben belirledim . dudaklarım ince diildi dolgundu. en koktuğum ördek dudak olmasıydı. 3. gün sadece alt dudağımda 1 yerde çok hafif bi morarma oldu. bugün arkadaşlarla görüştüm anlamadılar bile çok doğal oldu. ağrı sızı olmadı. yaaburdakiler neden bu kadar abarttı anladım da . dün gittim masaj yaptı. 4 gün sonr yeniden gidecem rotuş yapacak doktorum. çok memnun kaldım. haa bi de bi arkadaş vardı eşinden çekinen anlr diye. asla anlamaz. benim kül yutmaz arkadaşlarım anlamadığına göre kimse çakmaz:)
Daha oncde yazmistim,hatta bir arkadasla mesajlastik ama devami gelmdi temmuz ayi gibi dolgu dusunuyorum ilaci benimle paylasmak istyn varsa lutfn mesaj atsin .
ben siliyim mesajlarimi ben bir kac aylik istemyorum 1 yil olsun arastiralim bir yerden fiyat aldim ama kac ay oldugunu yazmamislar aramam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?