Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ankara da olmanın şanssızlığı da bu sanırım

Ankara da olmanın şanssızlığı da bu sanırım

Ben ankarada olsam Necdet beye yaptırırdim, burdan bir arkadas söylemişti, 1000 tl ye aqualift yapıyormuş, gerçi bu sanırım gecen yılın Fiyatı idi. Daha kalıcı, madem o kadar zahmeti çekeceğiz, bari bir kac yıl kalıcı olsun.

of ya ne ki bu kolajen doku nasıl güçlü hale gelir beni tatmin etmedi bu yapılan dolgu ve daha 2 hafta anca oldu tekrar doldurtmak istiyorummm((

kaç cc aqualift bi bilginiz var mı? bende nebil beyden gecen yıl 1250+kdv aldım aquamid için

of ya ne ki bu kolajen doku nasıl güçlü hale gelir beni tatmin etmedi bu yapılan dolgu ve daha 2 hafta anca oldu tekrar doldurtmak istiyorummm((
xxxxxxxxxxx
sayfayı okursan canım

Son düzenleyen: Moderatör:
kaç cc aqualift bi bilginiz var mı? bende nebil beyden gecen yıl 1250+kdv aldım aquamid için

Onu sormadım, haftaya yaptırıyormuş, detaylarını öğrenirim sanada haber ederim. Ya ben öyle uçuk rakamlar veremem, kalitesizde istemiyorum, offfff, neden bu kadar pahalı yaa. Daha yeni burun estetik oldum, butun birikimlerimi ona harcadım.

aynen yaa çok pahalı bura görüosun di mi millet kaça yaptırtmış sonuçta geçici

Anadolu yakasinda tavsiye edeceginiz bir doktor varmi dolgu icin ? birde 1 yillik kalici dolgu maddesi nedir,fiyati nedir bilgisi olan ?

ben kalıcısını geçtim bikaç ay idare edecek bi dolgu dahi bulamıyorum..5 günde fıss fiye sönüyor

kafam çok karışık 2 cc juverderme yaklaşık olarak 1200 lira vericem ee 6 7 ay sonra inicek ne anladım kie bu işten ben
doktor orhan murat la görüştüm
Kalıcı dudak kalınlaştırma için Permalip marka, özel dudak şekli verilmiş silikon protezleri kullanıyorum. Bu protezler hastanın isteğine ve dudak yapısına göre değişik kalınlık ve uzunluklarda olan ve lokal anestezi altında rahatlıkla yerleştirilebilen, istendiği zaman kolayca çıkarılabilen, his kaybı ve sertlik oluşturmayan, güvenilir ürünlerdir. Dudak dolgusu yapılmış gibi ilk bir iki gün hafiften şiddetliye değişebilen şişlik ve morluk oluşabilir. Bu işlemi de çalışıyorsanız Cuma günü yapmak doğru olacaktır. Uygulama alt ve üst dudak için 3,000 TL’dir. Ödemelerinizi; bir kısmı peşin olmak kaydıyla, kalanını kredi kartınızla(BONUS-SHOP&MILES-WORLD-MAXIMUM-AXESS-CARDFINANS-ADVANTAGE) ve taksitle yapabilirsiniz. Permalip i araltırdım nicole kidman filan da bununla yaptırtmış

Yuh kiz, cok pahali yaaa, ikiside. Ben silikon yaptırmam ama digerinden daha iyi olur fiyat konusunda. Offffff neden bu kadar uçuk yaa fiyatlar .

Daha oncde yazmistim,hatta bir arkadasla mesajlastik ama devami gelmdi temmuz ayi gibi dolgu dusunuyorum ilaci benimle paylasmak istyn varsa lutfn mesaj atsin .

Yuh kiz, cok pahali yaaa, ikiside. Ben silikon yaptırmam ama digerinden daha iyi olur fiyat konusunda. Offffff neden bu kadar uçuk yaa fiyatlar .
aman ya napıcaksın bebeim dolgu geçici işte bu en iyisi silikon olduğuna bakma en mantıklısı ve karlısı o çünki geçici yaptırınca tekrarlatmak zorunda kalıosun 1 cc aquamid için de 1500 lira mı ne istiolar o da yarı kalıcı

of gaziantepte olması çok kötü oldu.3 4 gün kalıyosa dediğiniz gibi 400 600 lirama kıyamam ben arkadaş haftaya formmede gidicem içerenköyde biyer poliklinik mehtap bayramoğlu diye pek duymadım ismini ücretsiz muayene ediyo zaten gidip görüşücem detaylıca herşeyi sorucam valla eğer 3 4günde geçicekse yarı kalıcıya para biriktirmek gerekçek nastgirl acaba peşin dediğin nekadar ödüyosun ilk çnkü bende çalışmıyorum bi kısmını nakit ödiyebilirim sonrasında takside baglayabilirsem zaten işe girdiğimde öderim.gerçekten çook istiyorum ve kafamada koydummu fena takarım elinde sonundada yaparm oyüzden arkadaşlar ödeme konusundada bizi detaylıca aydınlatırsanız memnun kalmış arkadaşlar çok sevinirizzz

Son düzenleme:
Daha oncde yazmistim,hatta bir arkadasla mesajlastik ama devami gelmdi temmuz ayi gibi dolgu dusunuyorum ilaci benimle paylasmak istyn varsa lutfn mesaj atsin .

Kiz özel kutundaki mesajları sil, sana özelden msj yollayamiyorum. Burdan yollim bari özelden yazdığımı.

Kiz deliiiiii ben istiyorum dedim yaaaaa, kaçaymış, sordun mü? Kime yaptırmak istiyorsun ve ne zaman yaptıralım? Ben Temmuz'un ilk haftası İstanbuldayim, inşallah. Sen ne zaman düşünüyorsun? Birde diyorlar ki, çabuk iniyormuş, ben 3 yıllık istiyorum ve birazda kaslarımın arasındaki çizgiye ve burun yandaki çizgilere, cok mu istedim kiz? Sürekli araştırıyorum ve basım ağrıdı arastirmaktan, hangi dolgu daha saglikli ve daha kalıcı diye. Birde cok pahalı olmasın tabiki çünkü yeni estetik oldum, butun paraciklari oraya yatırdım.. Haberleselim ne zaman yaptircaz planlayalım. Ve hangi dolgu...Sende araştır bende..

Kullanılan dolgu maddesinin türevi hyaluronik asitse 6 ay ile 1 yıl. İnorganik kökenli poliacrylamid türevleri ise 1 ile 3 yıl.

Buda Dr barış Çakır'ın söyledikleri :

Kliniğimizde dolgu maddesi olarak vücudumuz bağ dokusunun temel maddelerinden olan hyaluronik asit kullanılmaktadır. Kalıcı dolgu maddelerini, yüksek komplikasyon oranları nedeniyle tercih etmiyoruz. Kalıcı şekillendirme için hastamızın kendi vücudundan kolayca alabildiğimiz yağ ve dermis dokularını kullanmaktayız.

Bu dokular hastanın kendine ait olduğu için doku uyum problemi yaşanmaz. Hyaluronik asit ince iğnelerle enjekte edilir. Uygulama çok basittir ve hasta hemen normal hayatına döner.

Uygulama sonrası 4-6 ay kadar kalıcı olur ve bu sürenin sonunda tekrarlamak gerekir. Bu maddeler derinin hemen içine enjekte edilir. Dudak kenarlarını dikleştirmek ve belirginleştirmek için kullanılırlar. Kırışıklık tedavisi içinde kullanılmaktadır. 4-6 içinde vücuttan eritilerek atılır. Yani etkisi geçicidir ve her 6 ayda bir yaptırmak gerekir. Hyaluronik asit ürünlerinin en iyi bilineni restylane dır.

ben siliyim mesajlarimi ben bir kac aylik istemyorum 1 yil olsun arastiralim bir yerden fiyat aldim ama kac ay oldugunu yazmamislar aramam gerek

ben siliyim mesajlarimi ben bir kac aylik istemyorum 1 yil olsun arastiralim bir yerden fiyat aldim ama kac ay oldugunu yazmamislar aramam gerek

Kiz su özeldeki mesajlari silsene anacigim. Yazmamıyorum hala Ben 3 ie 5 yıl arası istiyorum, zaten o kadar kalmıyormuş. Bak kamelya var, o yaptırmış ama ben cigdem34 kini cok beğendim. Burdan 212 .ci sayfaya baksana bir, cigdem34 resim koymuştu, ondan aldım doktorun numarasını, Baya uygun yaptırmış, şimdi haftaya bir arkadas daha yaptıracak ama o Ankara'da yaptıracak. Sen sadece dudakmi? Yüze Birşey yapmiycan mı? Ben aqualift istiyorum aslında, bir kac yıl kalıcı ama sağlıklı deil diye duydum, bilmiyorum. Araştırmaya devam edeyim..

ben son 3 yıldır senede 1defa dudak dolgusu yaptırıyorum üst dudağım çok ince olguğu için sadece 1 enjektör hyaluronik asit içeren dolgu maddesi sırf üst dudağıma kullanılıyor oda 1 sene bile kalmıyor kalıcı bir yöntem istiyorum yağ enjeksiyonu yaptıran varmı aranızda???

ben de yaptırmak istiyorum .tüpü paylaşmak isteyenler var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…