Dudak Dolgusu yaptıranlar

hangi marka dolguyla yaptırttın memnun musun bilgi verir misin azıcık

hemen vereyim bilgileri:) teosyal 1 cc kullanıldı. yaptırmadan önce lokal anestezi yapıldı yoksa asla dayanamazdım yok öle krem felanla asla uyuşmaz. neyse doktor dişlerimi çekse anlamazdım. şekli ben belirledim . dudaklarım ince diildi dolgundu. en koktuğum ördek dudak olmasıydı. 3. gün sadece alt dudağımda 1 yerde çok hafif bi morarma oldu. bugün arkadaşlarla görüştüm anlamadılar bile çok doğal oldu. ağrı sızı olmadı. yaaburdakiler neden bu kadar abarttı anladım da . dün gittim masaj yaptı. 4 gün sonr yeniden gidecem rotuş yapacak doktorum. çok memnun kaldım. haa bi de bi arkadaş vardı eşinden çekinen anlr diye. asla anlamaz. benim kül yutmaz arkadaşlarım anlamadığına göre kimse çakmaz:)

Kizlar Emre Ilhana dudak dolgusu yaptiran varmi? Burun estetigimi ona oldum, cok memnunum acaba dudak dolgusunuda iyi yapar mi ki?

tatlım hayırlı olsun:)kaç aylık yaptırdın ve ne kadara mal oldu,demek doğal oldu kimse anlamadıysa

tatlım hayırlı olsun:)kaç aylık yaptırdın ve ne kadara mal oldu,demek doğal oldu kimse anlamadıysa

çok tşk ler . 6 ile 9 aylıkmış. 400 tl verdim. bugün işe gittim bi allahın kulu anlamadı:)) çok doğal oldu. memnunum . yalnız dr enjekte ederken nereyi nasıl istediğimi sürekli söledim. korkmadım dersem yalan olur ya ördek dudağı gibi olursa 6 ay boyunca sıyırtırdım kafayı.. allaha şükür istediğim gibi oldu. darısı başınıza:)

Akadaslar ya, kac tane dolgu maddesi varmış yaaa. Hangisi iyi, anlamadım. Yumuşak olan dolgu hangisidir? Ben yurt dısında yasıyorum, ancak bir hafta kalabilirim, ya yurtdışına döndüğümde erirse hemen? Offffff.

Kızlar SON diye bir dizi var, oradaki Leyla rolundeki bayan, Mehrnoush Esmaeilpour, onun dudakları şahane yaa, onda varmı acaba dolgu? Bende öyle istiyorum.

sağol canım:)ne güzelnerde yaptırdın canım doktorun kim?6 -9 aylıksa yüzünüzü yıkarken cildi çok kurutmayan yüztemizleyiciyle mesela sebamed likit gibi yüzünüzü yıkarsanız bir de dudaklarınıza evdeyken bile dudak koruyucu sürerseniz hemen eriyip gitmez daha uzun süre dayanabilir,9-10 ay gidebilir...

Ay kizlar burasi ayni sarapcilarin meyhanesi gibi, kimse kimseyi takmiyor, bir cevap veren yok. Ben en iyisi kendim bir topic acayim.

Ay kizlar burasi ayni sarapcilarin meyhanesi gibi, kimse kimseyi takmiyor, bir cevap veren yok. Ben en iyisi kendim bir topic acayim.

canım demek ki arkadaşlar akşamları giriyor kk ya da hergün girmiyorlar,ben telden de girip yeni entyri var mı diye baktığım için merakımdan soruma yanıt var mı diye,ben görüyorum seni ama bana sormamışsın,benim bi malumatım yok

Bilgisi olan herkese soruyorum anacigim, sen biliyorsan sen soylersin. Artik kimin bilgisi varsa bu dolgu hakkinda.

ne kadar ucuza yaptırmışsınız ben 1 cc Teosyal Kiss için 900 lira fiyat aldım 1 aydır yemiorum içmiorum para biriktiorum ya şimdie çoktan yaptırtmışım gerçi hangi ilde yaşadıınızı bilmiorum ama ucuza yaptırtmışsınız çok şanslısınız

slm ben yaptırdım hyronk ast ile doldurttum geçici br dolgu fakat benim önce dolduğundalk 2 günde geçti doktorum normal olduğunu söyled ve bir dolgu daha yatı bu sefer önceye göre daha iyidi fakat yine 2. günde ndi gb geldi bana tekrar gittim ve doktorum yamak istemeye istemeye 3 .dolguyu yatı sanırım 2. ve 3. dolgu arasında az zaman farkı farkı olduğu için hala inmedi bugün 1 hafta oldu hala inmedi keke hiç inmese

kolajen yapının zayıf olmasından kaynaklanıo durmaması sanırım bende ondan korkuorum bi arkadaşımız hangi topice koymuştu hatırlamıorum teosyal kiss yaptırtmış geçicidir o dolgu bilmem kaç yıldır hiç erimedi dio mesela kolajen yapısı güçlü demek ki

Kızlar hangisi iyi acaba? TeosyaL mı, Juvederm mı? Ben herhalde Hollanda'da yaptıracağım. Burda 500 Euro'ya yapıyorlarmış ama 0,8 Cc , cok pahalı yaaaaa. Offfffff

ben gaziantep de yaptırdım. daha önce de co2 lazer de yaptırmıştım onu da 400 tl verdim.. burada yaptıran arkadaşların söylediklerifiyatlar çok fazla. evet aynı dolgu maddesiyle ben de hastanede uzman dr ye yaptırıyorum ve 400 tl verdim. sizin doktorlar vala abartıyor fiyatları. ve cuma günü rotuş yaptıracağım juvaderm mi teostal mı derseniz ikisi de vardı benim alternatiflerimde ama doktorum teostal in daha kalıcı olduğunu söledi.

verdiğimiz bilgiler seni kesmiyorsa gidersin bi doktora ne öğrenmek istiyorsan sorar öğrenirsin. buradaki arkadaşlarda 7/24 saat sana bilgi için beklemiyor

Aycelen, Burası forum. Bu konu hakkında insanlain tecrubelerini öğrenmek için buradayım, yoksa hepimiz doktorlardan bilgi alabiliriz. Her doktor kendi elinde olanı tavsiye eder, kimse yoğurdum ekşi demez. Neyse, önceki cevabında sorumun birtanesini cevaplamış oldun, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…