Dudak Dolgusu yaptıranlar

Bayıldım yaaaaa çok güzel olmuş öyle dediğin gibi dışarıdan görünen bir şişlikte yok, çok doğalll .

Bayıldım yaaaaa çok güzel olmuş öyle dediğin gibi dışarıdan görünen bir şişlikte yok, çok doğalll .

Ciddenmi...Kız aslında çok şiş,özellikle dudak kenarları daha fazla Bir haftayı bulur gerçek şekline gelmesi dedi doktor.Gören dudaklara ne oldu diyor,o derece yani

Ciddenmi...Kız aslında çok şiş,özellikle dudak kenarları daha fazla Bir haftayı bulur gerçek şekline gelmesi dedi doktor.Gören dudaklara ne oldu diyor,o derece yani

Yok sana öyle geliyor tatlım ,belki içten şişlik vardır dışardan feci doğal duruyor .Valla ben çok beğendim

Offff kızlar biz ne zaman yaptıracağız

arzumm çok güzel olmuş eski halini de görebilir miyiz? hangi maddeymiş bu?ne kadar sürecek?ne kadara maloldu? millet kaçıncı gün dudaklarına ne oldu diye sordu?

Evet onları sormayı unuttuk ?Arzu hangi dolgu maddesi kullandı, bir tüp yeterli geldi mi

Buda başka bir açıdan..Umarım yardımcı olabilmişimdir...

arzumm çok güzel olmuş eski halini de görebilir miyiz? hangi maddeymiş bu?ne kadar sürecek?ne kadara maloldu? millet kaçıncı gün dudaklarına ne oldu diye sordu?
Sagol canım..Eski ve yeni halinin fotolarını ekledim,bakabilirsiniz hyaluronik asid kullanılmış canım.Kalıcılıgı kişiden kişiye göre degişiyormuş.Bakalım artık Bir tüp 1000 ytl.Aynı günün akşamı inanılmaz şişmişti.O gün çok dikkat çekmiştim,bugün biraz daha indi,iyiydi yani.Ama doktorum 2-3 gün sonra kendine gelir,sabırlı ol diyor...
Evet onları sormayı unuttuk ?Arzu hangi dolgu maddesi kullandı, bir tüp yeterli geldi mi

Hyaluronik asid canım..Bir tüp yeterli gelmedi,iki tüp kullanıldı

benim dudaklarima benziyor neredeyse eski hali ust dudaginin yanlarini keske biraz daha sisirtseydin.birde istdaysan doktor ve ucret bilgilerini paylasir misin

Canım doktoruma hiçbirşey demedim.Yapılacak bütün müdahaleyi yaptı zaten..Benim üst dudagım inceydi ve gülünce özellikle içten ve çok gülünce üst diş etlerim görünüyordu.Şimdi görünmüyor.Yapılacak olanın en iyisini yaptıgını düşünüyorum.Bu bile bana fazla geldi,iç tarafta inanılmaz şişlikler var şu anda.Bardakla su filan içince tuhaf oluyor,yani bundan fazlasında çok zorluk yaşardım.Şişlerin geçmesi ve şeklin ortaya çıkması 2-3 gün hatta bir haftayı bulabilir diyor doktorum.Şu anda 333 derken zorlanıyorum yani,anlayın Abartı düşünmeyin bence,hiçbirzaman.Çünkü gerçektende konuşmanız,dudak hareketleri ve yemek yemek,su içmek gibi zorluklar karşınıza çıkar.Doktorunuza güvenin ve ona bırakın derim ben.Müdahale ederseniz siz istediniz,bende yaptım diye bir cevepla karşılaşabilir ve çok pişman olabilirsiniz...
Doktorum Hasan Fındık.Hyaluronik asid kullanıldı,bir tüp 1000 ytl

hahahah ne güldüm rüyana süpersin canım ya vallahi bende acayip takmış durumdayım bakalım inşallah 1 aya kalmaz naspi olur bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…