yıkılıyor.çok başarılı ve yakışmışşşşşşşşşş
Bayıldım yaaaaa çok güzel olmuşöyle dediğin gibi dışarıdan görünen bir şişlikte yok, çok doğalll .
Yardım için büyük TEŞEKKÜRLER..... Sağol Nazancıgım,iyiki varsınız kızlar
Ciddenmi...Kız aslında çok şiş,özellikle dudak kenarları daha fazlaBir haftayı bulur gerçek şekline gelmesi dedi doktor.Gören dudaklara ne oldu diyor,o derece yani
Eki Görüntüle 433182 Buda başka bir açıdan..Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Sagol canım..Eski ve yeni halinin fotolarını ekledim,bakabilirsinizarzumm çok güzel olmuşeski halini de görebilir miyiz? hangi maddeymiş bu?ne kadar sürecek?ne kadara maloldu? millet kaçıncı gün dudaklarına ne oldu diye sordu?
Evet onları sormayı unuttuk ?Arzu hangi dolgu maddesi kullandı, bir tüp yeterli geldi mi
Yardım için büyük TEŞEKKÜRLER..... Sağol Nazancıgım,iyiki varsınız kızlar
benim dudaklarima benziyor neredeyse eski hali ust dudaginin yanlarini keske biraz daha sisirtseydin.birde istdaysan doktor ve ucret bilgilerini paylasir misin
Tatlımm çokk güzel olmuşlar masallah bende istıyorum :)
Arzum inan senin icin girdim, bol sans dilemek istedim. Ayyy cok heyecanli yaa. Bak hemen resim cek ekle, bizleri merakta birakma. Gerci ilk gunu biraz oldugundan sis oluyor herhalde ama olsun yinede gorelim. Bugun ruyamda bende yaptirmisim, birde botox yaptirmisim ama doktor hic iyi yapamamis. Sonra tekrar gidiyorum adamla kavga ediyorum ve zorla yeniden yaptiriyorum. Ben iyice kafayi siyirdim, dolguyla yatip kalkiyorum resmen.
Sana bol sans canim, umarim istedigin dudaklara kavusursun. Fiyatinida ogren bizler icin, kac cc yapiyor kaca filan. Hadi opuldun canimcigim.
Teşekkür ederim canım,o zaman darısı başına inşallah diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?