Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım kaç ay kalıcıymış bu ? Ben üst dişlerim pek görünmediği için yaptırcam sen de üst dişlerim önceden görünüyordu şimdi görünmüyor demişsin çok canım sıkıldı ,bu gidişle benim iş yatacak gibi
hahahah ne güldüm rüyana süpersin canım ya vallahi bende acayip takmış durumdayım bakalım inşallah 1 aya kalmaz naspi olur bizede
Ben de taktım kuzum ya bir an önce toplaşıp ,gitsek .

gidicez gidicez canım az kaldı

Canım benim.Önceki fotolarıma dikkatli bakarsan önceden yassı,uzunlamasına bir dudak yapım vardı.Özellikle üst dudak bölümüm inceydi ve gülünce üst diş etlerim görünüyordu.Dudak dolgusundaki en önemli şey güldügünde diş etlerinin görünmemesidir Şu anda ne kadar gülersem güliyim diş etlerim görünmüyor.Ayrıca yassılaşmıyor dudaklar.Alt dudak üst dudaktan daha dolgun olmalı,gülerken diş etleri görünmemeli.Dudaklar, burun ucundan çene ucuna çizilen hayalı çizginin gerisinde kalmalı. Bu hattın önünde yer alan abartılı dudaklar estetik bir görüntü vermez. Ayrıca yaslılıkla birlikte üst dudak uzayıp sarkar, dudak incelir, agız köseleri düser ve burun ile dudak arası mesafe artar, dikey kırısıklıklar olur.Dudak kaldırılması ile bu yaslılık belirtileri önlenir.Dudak eski yerine getirilerek kısaltılır.Olay budur yani
Bahsettigim şey dişlerin görünmesi degil,diş etlerinin görünmesiydi.Artık görünmüyor

Arzummmm, cok guzel olmuslar masallah. Pembe rujun markasi ve numarasini soylermisin canim?

Bende gazada geldimmmmmm, heyyyt kim tutar beni. Yaptim bir delilik ve yarin icin randevu aldim, Hollandada asla yaptirmam diyordum, tukurdugumu yaladim. Komik olan yeterince param yok :)) Telefonda diyorumki, parama gore doldursaniz olmaz mi diyorum, kadin diyorki, ne kadar dolgu lazim onu telefondan goremiyorum, buraya gelmen lazim diyor Iyi dedik, hemen randevuda yapayim dedim, Teosyal yaptircam ve 0.8 cc varmis bir ampulun icinde, birde radiesse diye bir dolgu maddesi var, onuda nazolabiallere yaptircam ama kahretsin para olmadigi icin bir ampul yaptircam, oda 0.9 cc imis... Anliycaniz, suratimin bir tarafini yaptircam, diger tarafini param olunca yaptircam, dermisiiiiiiiiiim Saka bir yana, herhalde fazla birsey belli olmaz. Artik bakcezz, gorecez, ne kadar iyi olur....

Arzum kiz, ne kadar pahaliya yaptirmisin anacigim oyle! Turkiye gibi bir yerde. Ama cok guzel olmuslar, ona diyecek birsey yok. Opuldun canikommm.

Kizlar resim ekliycem, once sonra... Allahim bana akil fikir versin, gidecegim bakalim cepte az parayla...

Son düzenleme:
Yardım için büyük TEŞEKKÜRLER..... Sağol Nazancıgım,iyiki varsınız kızlar

Arzu dudakların süper olmuşş bayıldımm harika güle güle kullannn canımm.kaç filakon uyguladı doktorun,juvaderm mi kullanıldıı...

Karar verildi haa..Hadi hayırlısı olsun canım.Tavsiyem aman fazla yaptırma.Operasyondan sonra degişikligi hemen görmüyorsun ama birkaç saat sonra şişmeye başlıyır ve özellikle dudak degilde kenar kısımları şişiyor.Çok afedersin hani maymunun agız kenarları varya,öyle oluyor...Ertesi gün inmeye başlıyor ama.Yinede dudak içlerinde şişligi daha çok hissediyorsun,zamanla dudagın şekli ortaya çıkıyor yani KOnuşurken,birşey içerken hatta yemek yerken garip bir durum oluyor.Biraz zorlanıyorsun.Ben üst dudagımı çok fazla hareket ettiremiyorum,ödemden sanırım yani 333 diyemiyorum (şu an ona takmış durumdayım ) Daha fazla olsaydı halim ne olurdu bilmiyorum yani,kesinlikle dogallıktan çıkardı,abartı olurdu..
Parana göre dolgu olmaz,görmedende birşey demeleri gerçekten mümkün degil.Bana iki şişe kullanıldı.Biri üste,diger alta.Düşün yani ancak bu kadar ama gerçektende bundan fazlasını düşünemiyorum..Alçıya alınmış gibi dururdu,konuşamazdım kesin...
Rujum benim degil aslında,kızımın ...Flormar 512 ..
Fıyat biraz pahalı olabilir ama başka yere güvenemem.Heleki yüze yapılan bir operasyonsa asla.Artık herşey Hasan beyin ellerinden öper... Önemli olan benim için dogal,abartı olmayan güzel bir sonucun çıkmasıydıki oldu Allahıma şükür..Darısı başınıza...

5 Günde söndümü.. Hadi yaa..Aman Allah korusun, o kadar para verdik,biraz tadını çıkaralım ama degilmi... Bakıcaz,görecegiz artık.Doktorum kişiden kişiye göre degişiyor dedi kalıcılıgına..Olsun,tamamen kalıcı olan birşeyi tercih etmezdim asla yüzüme.Ama 5 gün kalmasıda kötü tabi...
Canım bazen genele açık hazırlanan albümlere izin verilmiyor.Belki yüzün görünüyordur,ondan olabilir..Albümünü özel yap,istedigin arkadaşları arkadaş olarak ekle,onlar görsün Burada sadece dudak fotosu oldugundan izin veriliyor olabilir.Ama mesela meme estetigi bölümünde sadece meme fotosuda olsa forumda izin verilmiyor yayınlanmasına Albüm yapta bakarız artık

5 gün mü aaaaaa hangiyi maddeyi kullandı ki :26:
Canım özel albüm yap

Anladım şimdi tatlım .Bu işlemle dudak ile burun arası mesafede kısılıyor yani. Alt dudağının ortasında bir çizgi var ya onu çok beğendim.Çapraz teknik mi oluyor bu uygulama :44:

Valla çapraz teknikmi bilmem.Şöyle söyliyim,alt dudaga o çizginin yanlarına enjekte edildi.İki tane yastıkcık gibi,sanırım çapraz teknik oluyor o..Haliyle o zaman orta kısım,o çizginin oldugu yerde biraz kesme oluyor ve güzel oluyor

Kizlar bana sans dileyin, suanda trendeyim ve Amsterdama dogru gidiyorum. Klinik orda ben simdi 1,5 saat seyahatten sonra dudaklarimi doldurtacagim insallah bir aksilik cikmaz. Acayip tirsiyorum, insallah acimaz yaa. 0.8 cc teosyal nereme yetecek bende bilmiyorum. Hadi hayirlisi.

aaaay bir anda karar verdin sen türkiyede yaptırmayacak mıydın
Umarım çok güzel olur.

Hadi hayırlısı olsun güzelim.... Aksilik çıkmaz,sen içini ferah tut 0.8 cc yeter yeter,fazlası cidden sıkıntı yapıyor,pişman olursun..Begenirsen eger sonradan biraz daha abartabilirsin,ilk başta yeterli olur canım..Hadi bakalım,gelişmeleri büyük bir merakla bekliyoruz...

dudaklar şahane canım bayıldım güle güle kullan bende isterdim ama eşim istemiyoo

Kizlar ya doktor dudaklarima yapmadi, zaten kalin dudaklarin var dedi. Onun yerine iki tup radiesse kullandi nazolabiallere. Simdi cok sis ama cizgiler kayboldu. Cok memnun oldum ama dudak icin gitmistim daha cok. Bir kac ay sonra hala istiyorsan ozaman yapariz dedi. Fossssss indi sevincim. Ama 5 yas genc gorunuyorum. Acimadida, birtek masaj acidi. Neyse daha sonra resim eklerim hamster suratimin. Ayni hamster gibi oldum sis oldugu icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…