Eki Görüntüle 433182 Buda başka bir açıdan..Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Canım kaç ay kalıcıymış bu ? Ben üst dişlerim pek görünmediği için yaptırcamCanım doktoruma hiçbirşey demedim.Yapılacak bütün müdahaleyi yaptı zaten..Benim üst dudagım inceydi ve gülünce özellikle içten ve çok gülünce üst diş etlerim görünüyordu.Şimdi görünmüyor.Yapılacak olanın en iyisini yaptıgını düşünüyorum.Bu bile bana fazla geldi,iç tarafta inanılmaz şişlikler var şu anda.Bardakla su filan içince tuhaf oluyor,yani bundan fazlasında çok zorluk yaşardım.Şişlerin geçmesi ve şeklin ortaya çıkması 2-3 gün hatta bir haftayı bulabilir diyor doktorum.Şu anda 333 derken zorlanıyorum yani,anlayınAbartı düşünmeyin bence,hiçbirzaman.Çünkü gerçektende konuşmanız,dudak hareketleri ve yemek yemek,su içmek gibi zorluklar karşınıza çıkar.Doktorunuza güvenin ve ona bırakın derim ben.Müdahale ederseniz siz istediniz,bende yaptım diye bir cevepla karşılaşabilir ve çok pişman olabilirsiniz...
Doktorum Hasan Fındık.Hyaluronik asid kullanıldı,bir tüp 1000 ytl
Ben de taktım kuzum ya bir an önce toplaşıp ,gitsek .hahahah ne güldüm rüyana süpersin canım yavallahi bende acayip takmış durumdayım bakalım inşallah 1 aya kalmaz naspi olur bizede
Canım kaç ay kalıcıymış bu ? Ben üst dişlerim pek görünmediği için yaptırcamsen de üst dişlerim önceden görünüyordu şimdi görünmüyor demişsin çok canım sıkıldı ,bu gidişle benim iş yatacak gibi
Ben de taktım kuzum ya bir an önce toplaşıp ,gitsek .
Canım kaç ay kalıcıymış bu ? Ben üst dişlerim pek görünmediği için yaptırcamsen de üst dişlerim önceden görünüyordu şimdi görünmüyor demişsin çok canım sıkıldı ,bu gidişle benim iş yatacak gibi
Ben de taktım kuzum ya bir an önce toplaşıp ,gitsek .
Yardım için büyük TEŞEKKÜRLER..... Sağol Nazancıgım,iyiki varsınız kızlar
Arzummmm, cok guzel olmuslar masallah. Pembe rujun markasi ve numarasini soylermisin canim?
Bende gazada geldimmmmmm, heyyyt kim tutar beni. Yaptim bir delilik ve yarin icin randevu aldim, Hollandada asla yaptirmam diyordum, tukurdugumu yaladim. Komik olan yeterince param yok :)) Telefonda diyorumki, parama gore doldursaniz olmaz mi diyorum, kadin diyorki, ne kadar dolgu lazim onu telefondan goremiyorum, buraya gelmen lazim diyorIyi dedik, hemen randevuda yapayim dedim, Teosyal yaptircam ve 0.8 cc varmis bir ampulun icinde, birde radiesse diye bir dolgu maddesi var, onuda nazolabiallere yaptircam ama kahretsin para olmadigi icin bir ampul yaptircam, oda 0.9 cc imis... Anliycaniz, suratimin bir tarafini yaptircam, diger tarafini param olunca yaptircam, dermisiiiiiiiiiim Saka bir yana, herhalde fazla birsey belli olmaz. Artik bakcezz, gorecez, ne kadar iyi olur....
Arzum kiz, ne kadar pahaliya yaptirmisin anacigim oyle! Turkiye gibi bir yerde. Ama cok guzel olmuslar, ona diyecek birsey yok. Opuldun canikommm.
Kizlar resim ekliycem, once sonra... Allahim bana akil fikir versin, gidecegim bakalim cepte az parayla...
CANIM GÜLE GÜLE KULLAN..BENİM DUDAKLAR 5 GÜNDE SÖNDÜ..BAKALIM SENİN NE KADAR DAYANACAK..MERAKLA BEKLİYORUM GELİŞMELERİ..
bu arada ben burnumun fotosunu çekip koymuştum bu siteye hemen ertesi gün silindi uyarı geldi...fotonuzu özel albümünüzde gösterin ded..burda foto yüklüyorsunuz sorun olmuyor..nedir anlamadım???
merhabalar forumları sürekli takip ediyorum operasyonu bu kadar net anlatan ve bilgilendiren neredeyse tek sizi gördüm gerçekten çok teşekkürler
5 gün mü aaaaaaCANIM GÜLE GÜLE KULLAN..BENİM DUDAKLAR 5 GÜNDE SÖNDÜ..BAKALIM SENİN NE KADAR DAYANACAK..MERAKLA BEKLİYORUM GELİŞMELERİ..
bu arada ben burnumun fotosunu çekip koymuştum bu siteye hemen ertesi gün silindi uyarı geldi...fotonuzu özel albümünüzde gösterin ded..burda foto yüklüyorsunuz sorun olmuyor..nedir anlamadım???
Canım benim.Önceki fotolarıma dikkatli bakarsan önceden yassı,uzunlamasına bir dudak yapım vardı.Özellikle üst dudak bölümüm inceydi ve gülünce üst diş etlerim görünüyordu.Dudak dolgusundaki en önemli şey güldügünde diş etlerinin görünmemesidirŞu anda ne kadar gülersem güliyim diş etlerim görünmüyor.Ayrıca yassılaşmıyor dudaklar.Alt dudak üst dudaktan daha dolgun olmalı,gülerken diş etleri görünmemeli.Dudaklar, burun ucundan çene ucuna çizilen hayalı çizginin gerisinde kalmalı. Bu hattın önünde yer alan abartılı dudaklar estetik bir görüntü vermez. Ayrıca yaslılıkla birlikte üst dudak uzayıp sarkar, dudak incelir, agız köseleri düser ve burun ile dudak arası mesafe artar, dikey kırısıklıklar olur.Dudak kaldırılması ile bu yaslılık belirtileri önlenir.Dudak eski yerine getirilerek kısaltılır.Olay budur yani
Bahsettigim şey dişlerin görünmesi degil,diş etlerinin görünmesiydi.Artık görünmüyor
5 gün mü aaaaaahangiyi maddeyi kullandı ki :26:
Canım özel albüm yap
Anladım şimdi tatlım .Bu işlemle dudak ile burun arası mesafede kısılıyor yani. Alt dudağının ortasında bir çizgi var ya onu çok beğendim.Çapraz teknik mi oluyor bu uygulama :44:
Kizlar bana sans dileyin, suanda trendeyim ve Amsterdama dogru gidiyorum. Klinik orda ben simdi 1,5 saat seyahatten sonra dudaklarimi doldurtacagim insallah bir aksilik cikmaz. Acayip tirsiyorum, insallah acimaz yaa. 0.8 cc teosyal nereme yetecek bende bilmiyorum. Hadi hayirlisi.
Kizlar bana sans dileyin, suanda trendeyim ve Amsterdama dogru gidiyorum. Klinik orda ben simdi 1,5 saat seyahatten sonra dudaklarimi doldurtacagim insallah bir aksilik cikmaz. Acayip tirsiyorum, insallah acimaz yaa. 0.8 cc teosyal nereme yetecek bende bilmiyorum. Hadi hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?