- Konu Sahibi emellce
-
- #3.141
Canım,tabi ilk birkaç günkü gibi degiller.Daha önceki sayfalara bakarsan başk fotolarımıda göreceksin zatenBana iki tüp kullanıldı canım.Biri üst dudaga,biri alt dudaga.Evet canım Juvaderm dedigim içerikte En iyisi diye birşey demiyor doktorum.İçerigi aynı olan bütün ürünler aynıdır diyor,sadece firma başka
Kız ciddimisinizzz...Ay çok sevindim bak şimdiii Ama inmişler dimi,ilk birkaç günkü gibi degiller tabii Olsun aman,boşver.. Siz begendinizya gerisi tınn..
Aşk olsun uyuz mu oldukinan çok üzüldüm bütün listemi temizledim sinirle .Kimsenin fot bakmayacağım artık benim hakkım yokmuş çünkü buna.
Biz zaten arzuna ,sana ,slogana ,sekerleme fln vesaire irtibat halinde olduklarımıza özelden fln atacaktık ki.
İzmirde en uygun nereye yapabiliriz diye araştırdık, soruşturduk, ilgilendikama uyuz olduk genede , işte feci mrlm bozuldu .Burnumdan geldi dolgu işi.
Ya canim, bizlerde gormek istiyoruz resimleri, bende merak ediyorum nasil oldugunu. Ben mesela burun estetigi olmak istiyenleri hemen arkadas listeme ekleyip resimlerimi paylasiyorum. Bende dolgu istiyorum ama cogu kisilerinkini goremiyorum. Sana uyuz demedim, estagfurullah. Uyuz oldum, yani sinir oldum demek istedim (Turkcem iyi olmadigindan yanlis cumle kurmus olabilirim). Kusura bakma eger seni uzdumse, oyle bir niyetim yok. Ama herkezin resmine bakan ama kendilerininkini koymuyanlardan hosnut degilim, bu benim gorusum.
Sana hak vermiyor değilim .Sende kusura bakma tatlım ,inan canım çok sıkkın foruma bile giresim yok.
Şu an feci mor hele bir morluklar geçsin, fot işini bir şekilde halletmeye çalışcam.İnanın yaptırdığımda beri hiç keyfim yok .dudağım inanılmaz sızlıyor ,iğnelerin girdiği yerler mosmor .Hem sağ hemde sol tarafım
Hepsini geçtim topaklık oluştutop top dilime geliyor iğrenç birşey. Yaptırdıgımıza asla deymedi.Eridi gibi de hissediyorum .
Ben sadece alt dudağıma yarım tüp sıktırdım .Alt dudağım öylesi kurudu, çatladı ki ne bepanthen ne başka bir krem iyi gelmedi.
Galiba karamelize ile ben bu yönden şanssızız.Umarım sizin başınıza bunlar gelmez.
Sana hak vermiyor değilim .Sende kusura bakma tatlım ,inan canım çok sıkkın foruma bile giresim yok.
Şu an feci mor hele bir morluklar geçsin, fot işini bir şekilde halletmeye çalışcam.İnanın yaptırdığımda beri hiç keyfim yok .dudağım inanılmaz sızlıyor ,iğnelerin girdiği yerler mosmor .Hem sağ hemde sol tarafım
Hepsini geçtim topaklık oluştutop top dilime geliyor iğrenç birşey. Yaptırdıgımıza asla deymedi.Eridi gibi de hissediyorum .
Ben sadece alt dudağıma yarım tüp sıktırdım .Alt dudağım öylesi kurudu, çatladı ki ne bepanthen ne başka bir krem iyi gelmedi.
Galiba karamelize ile ben bu yönden şanssızız.Umarım sizin başınıza bunlar gelmez.
kızlar günaydın bende bir normale dönsün foto yüklemeye calışcam 1 hafyta bi geçsin ağzım komple mor.
bilmiyorum bitek bendemi oldu böyle iğnenin girdiği yerler hiç acımıyo fakat ağzım komple mor-siyah
kimsenin baına gelmedi mi bu kadar morluk: (
inşallah kalıcı bişey değildir
ha cok değdimi diye sorarsanız bilmiyorıum çünkü bugun 2. günü dahada şlişlik incekse hayır değmio yarım tüp
arzu gülerken diş durumun ne hala görülüyomu:26:
Kızlar karamel ile dolgumuzu yaptırdık :) ben sadece alt dudağıma ,karamelde ust dudağına uygulattı .Ne yazık ki su an ikimizin dudağında morluklar mevcutbüyük ihtimal bir kac gune kadar gecer .
Usb kablom olmadıgı için fot koyamıyorum şimdi. Karamelde soyler bende bariz bir farklılık yasanmadı .ama karamelizeye feci yakıstı çok ama çok begendimzaten kendiside çok guzel ,fıstık gibi
kızlar günaydın bende bir normale dönsün foto yüklemeye calışcam 1 hafyta bi geçsin ağzım komple mor.
bilmiyorum bitek bendemi oldu böyle iğnenin girdiği yerler hiç acımıyo fakat ağzım komple mor-siyah
kimsenin baına gelmedi mi bu kadar morluk: (
inşallah kalıcı bişey değildir
ha cok değdimi diye sorarsanız bilmiyorıum çünkü bugun 2. günü dahada şlişlik incekse hayır değmio yarım tüp
arzu gülerken diş durumun ne hala görülüyomu:26:
hadi ya farklılık yaşanmadımı ama tabi siz öyle istediniz degilmi şekerim çok merak ettim sizii yaaaaaaaa
Ya bana bu dolgu hic 5 ay durcakmis gibi bile gelmio
sanki bir ay zor dayancak
Dayanamayıp rujunu sürdün müsüslü izmir fıstığım benim nasıl oldu yarım tüp mü uygulattınız ne kadar fiyat aldı,tam tüp ne kadarmış biliyor musunuz ben de yarım tüp yeter diye düşünüyorum ama benim maksat farklı dudak burun arası mesafem kısalsın istiyorum esas amacım bu,dolgunlaşırsa ne ala
Kizlarrrr selam.
İnanamazsinizz dudagim mosmor ve tenimde oyle((
zaten ne gelirse benim basima gelir
uygulqma esnasinda oldu
0.1cc yide uygulatamadm dr yanima werdi h.ici bidaha gitcemuygulamaya
asdg ninde dudagi morarmis sende oyle bi durum oldumu arzucum
yaaaa hakkaten yasemin hanim cok tatli
BERRYYY
bnmde dudak burun mesafem inanilmaz 3 km:)yasemin hn onuda hallediyor
daha bnm uygulatcaim birazcik dolgum var
arzuvum bisi sorcam
suanda duudaklarim istedigim gibi
Sonraki hafta mesela dudaklarim yine ilk uygulama gunu gibi kalir ine mi daha
nasil olur sen bilirsin:18:
neden canım ya vallahi içime kurt düşürdüntavsiye etmiyormusunuz şimdi yaw
berry cim naptı biliomusun
dudakla burun arası o çukurum iki yanına dolgu sıktı
ilk 2 gün cok güzeldi bugün yok
yada benmi alıştım o werdiğin örnekte uygulanan yöntemler ne canım permalipsmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?