- Konu Sahibi emellce
-
- #3.161
ayyyy canım benim geçmiş olsun yaa valla acıdan degilde morluklardan acayip tırsmış durumdayım yusuf yusufum vallaaaaaaaaaaa:26::18:
dediğin gibi 1 tüp üste 1 tüp alta yeter gibi. burnun da çok güzelmiş bu arada
bencde yeter canım ama tabi istedigin kalınlıga baglı yani bana göre sana yeter ama sen nasıl bişi istiyorsun o önemli ..
Kızlar 11 Duduşlarımın günlük halleri...Ruj yok,sadece parlatıcı var,oda peçeteyle alınmış şekilde)Eki Görüntüle 441171 Eki Görüntüle 441172
Ya canim, bizlerde gormek istiyoruz resimleri, bende merak ediyorum nasil oldugunu. Ben mesela burun estetigi olmak istiyenleri hemen arkadas listeme ekleyip resimlerimi paylasiyorum. Bende dolgu istiyorum ama cogu kisilerinkini goremiyorum. Sana uyuz demedim, estagfurullah. Uyuz oldum, yani sinir oldum demek istedim (Turkcem iyi olmadigindan yanlis cumle kurmus olabilirim). Kusura bakma eger seni uzdumse, oyle bir niyetim yok. Ama herkezin resmine bakan ama kendilerininkini koymuyanlardan hosnut degilim, bu benim gorusum.
canım alerji yapıp yapmadığını nasıl anlıyoruz kı ?
doktor tek alerjı yapmayan dolguyu kullandı
ama ben dudaklarımıza sürdüğü uyusturucu maddeden kaynaklı olduğunu düşündüm kuruluğun
acaba hiç dolgudan alerjı olan var mıdır aramızda?
Kadın bize alerji yapmayan maddeyi kullandıgını soyledi :44:ama benim dudaklarım öylesi kabuk tuttu ve soyuluyor kiRuj fln asla kullanamıyorum :26:
Dudaklarım acıyor nedense.Yapılırken bu kadar acımamıştı inanın .
changing canım, karamel ile ben yaptırdım .2 mizde de morluk var .Karamelin teninde de morluk mevcut ,benim sadece dudağımdabirisi ısırmışta morarmış gibi duruyor kapatıcı ile kapatıyorum.
Benim pek keyfim yok kızlar ya.
Kizlarrrr selam.
İnanamazsinizz dudagim mosmor ve tenimde oyle((
zaten ne gelirse benim basima gelir
uygulqma esnasinda oldu
0.1cc yide uygulatamadm dr yanima werdi h.ici bidaha gitcemuygulamaya
asdg ninde dudagi morarmis sende oyle bi durum oldumu arzucum
yaaaa hakkaten yasemin hanim cok tatli
BERRYYY
bnmde dudak burun mesafem inanilmaz 3 km:)yasemin hn onuda hallediyor
daha bnm uygulatcaim birazcik dolgum var
arzuvum bisi sorcam
suanda duudaklarim istedigim gibi
Sonraki hafta mesela dudaklarim yine ilk uygulama gunu gibi kalir ine mi daha
nasil olur sen bilirsin:18:
şekerleme bana mailini versene konuşalım belki birlikte yaptırırırz
bir sorum var acil cevap...1 tup yapıldi.ama hemen indi en aşağı 1 tup daha lazım. 10 gun sonra kontrole gel dedi doktor. şişirmesini isticem. 2. tup ücrete dahil olur mu? 1 tup için 500 istedı zaten. ama var la yok arası eridi bitti sanki. halbuki yeni tup açmişti. ya bana bilenle r bi yardımcı olsun
Canım merak etme benmde öyle olmuştu ama 4-5 güne geçioo moralini bozma olur mu
dolgu sonrası foto isteyen arkadaşlar vardıııı,onlara özel bu foto:) dolgudan 2 saat sonra cektim,gitgide şişiyordu zaten. o 2 saat herşey harikaydı:) ben dudagım hep boyle kalsın istedim ama ama söndü:/ yaptıranlara sorum, ben dolgudan bir verım alamadım,7 10 gun sonra tekrar gıdıcem yıne yapılacak muhtemelen. 2 kere mı dolgu ücreti odeyeceğim ki:S:S
MinaG selam
simdi senin eski yazdıklarını okudum seninde olmuş hAtta fotoda koymuşsun işte düşün şuan benim onun 6 katı kadar hatta8 katı kadar daha geniş olduğunu düşün
stilex diye merhem kullanmışsın dr mu verdi morluk için senmi aldın işe yaradı mı canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?