- Konu Sahibi emellce
-
- #3.181
hala mor canımm
[/QUOTE
hadi ya kıyamam canım yaa ee şişlikler ne durumda fark varmı dudaklarda
Tatlım kimbilir megan kaç güne bir uygulatıyordur.
Resime tıklayınca büyüyor.Bende alt dudağım böyle olsun isterdim.Gerçi benim agız yapım küçük
Kızda çok şeker.
Eki Görüntüle 413342
Benimde kontrole gitmem lazım :50[/QUO
canım sana msn den bişiler yazdım cvp gelmedi hala aldın degilmi msjımı canım sen nasılsın ne durumdasın ..
Canım ya kaç gündür girmiyordum hotmaile ,demin cvp yazdım sanasen ne zaman gideceksin ? Bu hafta çalışmıyormuş gireceğimiz hafta sonu kontrole gideceğim
bilmiyorum ki siz hemen indi falan deyince sogudum iyice kararsız kaldım iyice bişi farketmicekse hemen sönücekse bilimiyorum ki kafam karıştı iyice sen iyi yaptırmışım diyormusun canım :18:
Evet bencede kesinlikle ünlüler bu işlemi sık sık yaptırıyordurYok kızlar,ben sonuçta iki tüp uygulattım ama sonuçtan çokta memnun kalmadım.Vücut atıyor,ilk yapıldıgı iki günkü gibi kalmıyor..Üfff....Ne yapalım artık,elimizdekilerle idare edecegiz..
Çabuk eriyor canım arzuyada sor ,o da aynı şeyi söylüyor .Valla bilmiyorum ki canım, verdiğimiz paraya pek deydiğini düşünmüyorum[/QUO
hadi yaa yok sanırım ben vazgeçtim gibi :18::2: karmaşık duygular içerisindeyim
Selam,bende burun estetiği ve dudaklarımı kalınlaştırmak istiyorum. Burun için yazan var da dudaklarda bilgisi olan var mı acaba????[/QUOTE
ne kadar zaman oldu canım sen yaptıralı,son resimlerde baya güzeldi,tabi bir de senin gözün alıştı iyice dolgun hale dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?