ay kızlar yeni gördüm unutmuşum burayı herkes yazmış acı yok açıkçası
alt dudağımın sol tarafında topaklanma çok galiba orası şişik duruyo doktor demişti yenilemen gerekebilir diye şuan içinde yenileme yapamam bekliyorum öyle şimdi resimleri koyayım ilk yaptırdığım zamanlar burada var zatn ve şimdiki halini
inş ekleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 660431 kızlar ust dudagım nerdeyse yoktu ankaradayım doktorum harıka bır ıs cıkardı bıkac kısı yapınca ındırım yapıyo gelmek ısteyen varsa beraber gıdelım goz altıma dusunuyorum sımdı cunku..ısteyenler bana ozelden ulassın beraber gıdelım kızılayda doktorum kalıcı 1-2 yıllık teosyal kıss yaptı hemde 600 lıra
onceki halini bilmiyorum ama cok yakismis canm yakızlar hep rujsuz foto oymustum rujlu halınıde koyuyorum sızın ıcın bu arada gecen hafta kk dan emılyano ıle gorustuk coooookkk sevdım kendısınıEki Görüntüle 669491
onceki halini bilmiyorum ama cok yakismis canm ya
cnm onceden yoktu dıyebılrımm
Dudakların gerçekten çok güzel olmuş gayet doğal duruyor... Yapan doktorun ellerine sağlık...
Ben de 5 gün önce yaptırdım sadece üst dudağıma yarım tüp, dudağımın sağ tarafı hemen iyileşip normal halini almasına rağmen sol tarafı hala birazcık daha şiş ve iğne yerlerinin morlukları henüz geçmedi üstelik bi kaç tane topak belli oluyor... Açıkçası biraz endişelendim... Doktorum eğer dolgunluğu yeterli bulmazsam kalan tüpümü 20 gün içinde kullanabileceğimi ama karar vermem için en az 2 hafta beklememi söyledi... Dolayısıyla ben acaba henüz endişelenmek için acele mi ettim :) bu durum normalmi kızlar?
onceki halini bilmiyorum ama cok yakismis canm ya
yani bilemiyorum cnm bnm ilk başlarda olmadı topaklanma zaten resimlerden de farketmişsindir sonra oldu bi sor istersen doktoruna masajını yapmayı unutma birde
canım nerede yaptırdın hangi doktora öğrenebilir miyim??
cnm mehmet akgun dıye bı doktor ankaradaysan tel yazayım ozelden arkadas burun dolgusunuda tavsıyem uzerıne orda yatrdı valla harıka yapıo
Gayet güzel görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?