Dudak Dolgusu yaptıranlar

Dudakların gerçekten çok güzel olmuş gayet doğal duruyor... Yapan doktorun ellerine sağlık...

Ben de 5 gün önce yaptırdım sadece üst dudağıma yarım tüp, dudağımın sağ tarafı hemen iyileşip normal halini almasına rağmen sol tarafı hala birazcık daha şiş ve iğne yerlerinin morlukları henüz geçmedi üstelik bi kaç tane topak belli oluyor... Açıkçası biraz endişelendim... Doktorum eğer dolgunluğu yeterli bulmazsam kalan tüpümü 20 gün içinde kullanabileceğimi ama karar vermem için en az 2 hafta beklememi söyledi... Dolayısıyla ben acaba henüz endişelenmek için acele mi ettim :) bu durum normalmi kızlar?

dudak pompası almayı düşünüyodum birde baktımki fiyatı 270 çok fazla geldi açıkcası sonuçta etkiside varmı yokmu tam bilmiyorum kullanan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin bu ürün hakkında lütfen

kızlar hep rujsuz foto oymustum rujlu halınıde koyuyorum sızın ıcın bu arada gecen hafta kk dan emılyano ıle gorustuk coooookkk sevdım kendısını Eki Görüntüle 669491
onceki halini bilmiyorum ama cok yakismis canm ya

yani bilemiyorum cnm bnm ilk başlarda olmadı topaklanma zaten resimlerden de farketmişsindir sonra oldu bi sor istersen doktoruna masajını yapmayı unutma birde

yani bilemiyorum cnm bnm ilk başlarda olmadı topaklanma zaten resimlerden de farketmişsindir sonra oldu bi sor istersen doktoruna masajını yapmayı unutma birde

Cok enteresan yaa bana masajdan hiç bahsetmediler... Cok sinir oldum yaaa
Peki nasıl yapıyoruz masajı en azından bi sonrakine bilgim olur çünkü 20 günü geçti artık bi işe yararmıki sanmıyorum pek?

Kızlarr ben de yaptırmayı düşünüyorum ancak yeni üye olduğum için yaptıran arkadaşların resimlerini göremiyorum :)

cnm mehmet akgun dıye bı doktor ankaradaysan tel yazayım ozelden arkadas burun dolgusunuda tavsıyem uzerıne orda yatrdı valla harıka yapıo

rewendddd ne kadara yaptırdın? memnunmusunuz ben istanbulda oturuyorum ama bir günlüğüne yaptırmak için gidip gelmeyi düşünüyorum birde dudaklarım ince oldugu için seninki gibi olması tek seferde mümkünmü sende kaç cc kullandılarr canım

Merhaba kızlar, benim dudaklarım çok inceydi o yüzden uzun araştırmalarım ve tereddütlerimden sonra üst dudağıma dolgu yaptırdım. ama şimdi de sanki orantısızlık var gibi..sizce nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum.

doğal hali:

şimdiki hali:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…