- Konu Sahibi emellce
-
- #4.281
haklısın canımgecici için hiç degmez hele günah parana,dudak pompası kullanıodm ben,şişiriyo bana,kalıcı dil elbette ama günün büyük kısmı dolgun dudakla geziosn,uzun vadedede bende kalıcı olarakda dolgunlasma yaptı üçte bi roranında
canım sen bu dudakları pompayla mı dolgunlaştırdın gerçekten? peki yani4-5 saat dayanıyor mu?
canım sen bu dudakları pompayla mı dolgunlaştırdın gerçekten? peki yani4-5 saat dayanıyor mu?
canım sen bu dudakları pompayla mı dolgunlaştırdın gerçekten? peki yani4-5 saat dayanıyor mu?[/QUOT
evet dayanıyo canım,sana özelden mesaj attım bak istiosan
özel mesaj gonderemıyormusum
canım sen bu dudakları pompayla mı dolgunlaştırdın gerçekten? peki yani4-5 saat dayanıyor mu?[/QUOT
evet dayanıyo canım,sana özelden mesaj attım bak istiosan
Baktim canim, okudum. E guzel bi seymis bu yahu, once bi dolgu maliyetlerini arastirayim da dusuneyim bunu bir. Ya ben ozel mesaj atamiyorum da buradan isteyecgim o yuzden; bana o pompanin bir fotografini atar misin? Merak ettim nasil bir seymis.
Baktim canim, okudum. E guzel bi seymis bu yahu, once bi dolgu maliyetlerini arastirayim da dusuneyim bunu bir. Ya ben ozel mesaj atamiyorum da buradan isteyecgim o yuzden; bana o pompanin bir fotografini atar misin? Merak ettim nasil bir seymis.
Luscious Lips Dudak Pompas Dudak Pompas dudakpompasi.comv bak burdan canım :)))
haklısın canımgecici için hiç degmez hele günah parana,dudak pompası kullanıodm ben,şişiriyo bana,kalıcı dil elbette ama günün büyük kısmı dolgun dudakla geziosn,uzun vadedede bende kalıcı olarakda dolgunlasma yaptı üçte bi roranında
çok mu cahıl kaldım bılmıyorum ama dudak pompasını ılk kez duydum,nasıl bır alet bu nasıl dolgunlastırıyor,bır zararı falan var mı.
az öne bu you tubeden bu aletle ılgılı vıdeo izledım da bana hıç cazıp gelmedı. pompayı kullanan kızın yuzundekı acı ıfadesı ve sonrasında işlem bıtınce suratında oluşan pompanın kırmızı izi bence bu aletın kullanışsız ve gereksiz oldugunu kanıtladı.ayrıca hıç te saglıklı degıl,resmen vakkumla dudaklarını çektııryorsun gıbı bır durum var,dudagın şişmemesi elde degıl.
Bu arada Samsun'da dudak dolgusu yaptiran varsa lutfen tecrubelerini paylasabilir mi?
drlarda kalıcı olarak yag dolgusunu öneriyor ama
canım bir doktorla yazıştım yağ dolgusunun ömrü için bana 3-6 ay dedi ..
Acıyor mu peki bu topaklar? Hem hangi markaydı senin hyaluronik asit?
ay kızlar yeni gördüm unutmuşum burayı herkes yazmış acı yok açıkçası
alt dudağımın sol tarafında topaklanma çok galiba orası şişik duruyo doktor demişti yenilemen gerekebilir diye şuan içinde yenileme yapamam bekliyorum öyle şimdi resimleri koyayım ilk yaptırdığım zamanlar burada var zatn ve şimdiki halini
inş ekleyebilmişimdir
kızlar ben enjeksiyonu yaptırıcam için dudak pompasına ihtiyacım kalmadı,300 e aldım sitesinden orjinal üründür,125 e vericem isteyene,tamamen yıkanabilir bir ürün ,bende etki cok yarattı ama ben kalıcı bişey istedigim için dolgu yaptırıcamEki Görüntüle 702923 Eki Görüntüle 702924
bendeki etkisi:) aldıgım sitede bu,orjinal ürün benimki:)siteide bu,Luscious Lips Dudak Pompas Dudak Pompas dudakpompasi.com
ay kızlar yeni gördüm unutmuşum burayı herkes yazmış acı yok açıkçası
alt dudağımın sol tarafında topaklanma çok galiba orası şişik duruyo doktor demişti yenilemen gerekebilir diye şuan içinde yenileme yapamam bekliyorum öyle şimdi resimleri koyayım ilk yaptırdığım zamanlar burada var zatn ve şimdiki halini
inş ekleyebilmişimdir
Topaklanma fotoda cok az da olsa farkediliyor o ilk basta mi vardi yoksa ilk gunden beri var miydi? Senin incecik dudaklarin gercekten sislige ragmen cok cok guzel duruyor cok begendim.... Ben de bir hafta once 1 enjektor yaptirmistim ama cok ince oldugundan biraz dudakli oldum sadece bu hafta bir enjektor daha yaptirdim su an sis duruyor inice nasil olur hic bilmiyorum ummarim seninki gibi guzel dururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?