kızlar ben daha önce güner uysala geçici dolgu yaptırdım,2 sene sonra da kendim aldım yaptım, kendi yaptığım uygulamanın fotoğrafı var.ama resmen madde 1 hafta içinde eridi uğraştığıma değmedi. sadece güner uysalın kliniğinde uygulamadan sonra dudağımda topaklanmalar oldu,eşit dağılmadı ki o topaklar hala var ama ben çok güzel uygulama yaptım topaklanma falan olmadı, bide doktor gibi iki dakkada yapıp bırakmadım, aralar verdim buz tuttum falan acıtmadan sakince yaptım.ama tekrar yapmaya cesaretim yok o yüzden bu sefer kalıcı yaptırmak istiyorum. aquamid aqualift vs yaptıranlar memnun mu acaba ve doktor tavsiyesi alabilir miyim?
kızlar ben daha önce güner uysala geçici dolgu yaptırdım,2 sene sonra da kendim aldım yaptım, kendi yaptığım uygulamanın fotoğrafı var.ama resmen madde 1 hafta içinde eridi uğraştığıma değmedi. sadece güner uysalın kliniğinde uygulamadan sonra dudağımda topaklanmalar oldu,eşit dağılmadı ki o topaklar hala var ama ben çok güzel uygulama yaptım topaklanma falan olmadı, bide doktor gibi iki dakkada yapıp bırakmadım, aralar verdim buz tuttum falan acıtmadan sakince yaptım.ama tekrar yapmaya cesaretim yok o yüzden bu sefer kalıcı yaptırmak istiyorum. aquamid aqualift vs yaptıranlar memnun mu acaba ve doktor tavsiyesi alabilir miyim?
kesinlikle hayır arkadaş yaptırdı berbat bişimiş ne acılar çekti
tam olarak hangisini yaptırdı acaba canım?
Adını tam bilmiyorum ama şişe mi öyle bişiden koyuluyomuş onlardan kim yaptırdıysa yakınımda hepsi şikayetçi, sonra kendi yağını koydurdu bi arkadaş ondan çok memnun 2 3 kere tekrarlattı şimdi kalıcı bi dolgunluğa ulaştı 7 aydır yaptırmıyor :)
Bu dolguların hepsi aynı değil ki. Son derece kaliteli olanlar da var.
ama sonuçta hemen hemen hepsini denedi arkadaşlarım hepsi boşuna para verdiler şuan hala biri konuşurken dudağını kontrol edemiyor bi tarafı uçukluyo ne denir ona bilmiyorum
Hayatım nereden baksan 200 den fazla marka model var, deneyimli bir hekime güzel bir markayı yaptırsa idi yaşamazdı bu sorunları. Zira Fransa gibi ülkelerde en fazla yapılan işlem bu. Kesme biçme ameliyat gibi uygulamalar sadece bizim ülkemizde bu denli fazla
Hayatım nereden baksan 200 den fazla marka model var, deneyimli bir hekime güzel bir markayı yaptırsa idi yaşamazdı bu sorunları. Zira Fransa gibi ülkelerde en fazla yapılan işlem bu. Kesme biçme ameliyat gibi uygulamalar sadece bizim ülkemizde bu denli fazla
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
Canım bence etkili benim arkadaşımın da üst dudağı çok inceydi ve dolgudan çok memnun şu an.
Ama yaptırdığımız Dr. Nezih bey öncelikle yan etkisiz ve doğal olan hyalüronik asitli dolguyu önerdi hemde 18 ay gidiyor. o sırada dudağın içinden uyuşturdu diş hekimlerinin yaptığı gibi ve acı falan duymadı. çok doğal ve dolgun oldu. Çok memnun.
Diğer dolgular bence de riskli. İstersen doktorumuzu ara sor, telefonu yok ama Uzm. Dr. Nezih Karaca diye bulabilirsin.
Hayatım birincisi biz Ankara'da yaşıyoruz. İkinci sebep de Dr Mehmet Akgün ile tanışınca başka bir arayışa ihtiyaç duymuyorsun ki. Tanışıp da başka doktor arayan tek bir hasta bulamazsın. Gayet memnunuz.
Etilerde sculpture pınar hanım süper...en iyisi
Nişantaşı Sculpture'da bence aynen süper.
Fiyatlar sculpture da biraz yüksek ama yüz için ucuza kaçmamak lazım..
Bende öyle düşünüyordum ama Dr. Nezih bey bana fiyatta da çok yardımcı oldu. Ben daha önce bakırköy'de daha pahalıya yaptırmıştım, kullandığı ürünler ve eli zaten süper.
Hayatım birincisi biz Ankara'da yaşıyoruz. İkinci sebep de Dr Mehmet Akgün ile tanışınca başka bir arayışa ihtiyaç duymuyorsun ki. Tanışıp da başka doktor arayan tek bir hasta bulamazsın. Gayet memnunuz.
Canım merhaba. Mehmet Bey hangi dolgu çeşidini yapıyor ve ücreti ne kadardan başlıyor bilgilendirebilir misin ?
Evet Nişantaşı'nda. Oranın sahibi sanırım. Alın, göz kenarlarıma botoks ve burun kenarıma dolgu yaptı ve dudak kenarıma kontör yaptı. Toplam 1000 tl ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?