- 13 Mart 2015
- 71
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi emellce
-
- #5.121
Ankara da canim Mehmet Akgün 900 tl odedim 2ay snr yeniden yaptircam :)dediğiniz doktor hangi sehirde acaba?bir de fiyatını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
Ben İzmir'deyim malesefAnkara da canim Mehmet Akgün 900 tl odedim 2ay snr yeniden yaptircam :)
Yaa buna bayildim bnde düşünüyorum ama nerde yaptircagimi bilmiyorumKızlar bende sadece üst dudağıma juvaderm dolgu yaptırdım ilk bi hafta çok şişti sertlik ödem yaptı biraz ördek dudak oldum ama şimdi sonuçtan çok memnunum dozunu iyi ayarlıcak bi doktora gittikten sonra bence yüzde baya etkili değişiklik yapıyo.eski yeni resimlerimi de koyuyorum
Beğendiğind sevindim canım 3 aya yakın olucak bende çok memnunumYaa buna bayildim bnde düşünüyorum ama nerde yaptircagimi bilmiyorum(
ya acaip güzel olmuş masallahKızlar bende sadece üst dudağıma juvaderm dolgu yaptırdım ilk bi hafta çok şişti sertlik ödem yaptı biraz ördek dudak oldum ama şimdi sonuçtan çok memnunum dozunu iyi ayarlıcak bi doktora gittikten sonra bence yüzde baya etkili değişiklik yapıyo.eski yeni resimlerimi de koyuyorum
Heyecanla bekliyorum hemen atBende 1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım kızlar fotoğrafını burdan paylaşacağım daha sonra :)
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
evet ben dolgu yaptirdim ve de cok harika seksi bi gorunum oldu memnunum. 6 ayda bir yaptircamKızlaaar...belki dudağına estetik yaptıran olmuştuır diye konuyu yukarı almak istedimmm...Var mıdır dudağına herhangi bir işlerm yaptıran acabaa?a.s.
Canım cuma günü yaptırdım daha yeni, bilkent estetik center diye bir yerde zilha elma hanıma yaptırdım. İki seansta yapcağını söyledi. Yaşım küçük olduğu için başlarda öyle çok sıcak bile yaklaşmadı. İlk seansı yaptık. Ciddi bi şişme yok, sadece üst dudağım daha belirgin şuan. Zaten sadece üst dudağıma işlem yaptırdım. İlk seans için 650 tl ödedim tabi bu kişiden kişiye değişir. İkinci seansıma da bir ay sonra gidebileceğim sınavlarım derslerim var insanların anlamasını istemiyorumAnkarada yaptıran ve tavsiyesi olanlar var mı?
Kime yaptırdıniz maliyeti nedir ?Eki Görüntüle 1192953
İlk yaptrdığımda çok iyi durmuyodu
Biraz ördek ve biçimsizdi o yüzden uzun vadede oturcak bişey olduğundan aceleye getirmemenizi tabdiye rdiyor
Eki Görüntüle 1192963
Sonradan oturup havasını buluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?