- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
- Konu Sahibi emellce
-
- #5.141
Canım cuma günü yaptırdım daha yeni, bilkent estetik center diye bir yerde zilha elma hanıma yaptırdım. İki seansta yapcağını söyledi. Yaşım küçük olduğu için başlarda öyle çok sıcak bile yaklaşmadı. İlk seansı yaptık. Ciddi bi şişme yok, sadece üst dudağım daha belirgin şuan. Zaten sadece üst dudağıma işlem yaptırdım. İlk seans için 650 tl ödedim tabi bu kişiden kişiye değişir. İkinci seansıma da bir ay sonra gidebileceğim sınavlarım derslerim var insanların anlamasını istemiyorumgerçekten çok araştırdım hatta burda da bi kaç sayfada fikir aldım ama o sayfaları bulamıyorum şuan yine de şimdilik tavsiye ederim demiycem ikinci seansa da gideyim daha net söyleyebilirim dene ya da deneme diye. Ama canım neredeyse hiç yanmadı, hassas olduğum için iki kere uyuşturdu ve ertesi gün bazı insanların dudakları ciddi anlamda şişer, bende öyle bir sorun da olmadı.
isim vermek dogrumu bılmıyorum ama ben ankarada prp dolgu vs hepsını aynı doktora yaptrıyorum mukemmel bırı.başak kandi çukurambarda..
Kizlar bende dudak dolgusu yaptirdim 1yila yakin oldu sonuc bu yaptircak olanlara doktorumu tavsiye eder[/QUO
Permalip diye bisey duydm ben ama cok memnun olan yok herhalde ama bi bak istersnKIZLAAAR 2-3 YIL KALICI DOLGU YAPTIRAN VARMI?? YADA BOYLE BI DOLGU VARMI BILGISI OLAN???? 6 -7 AYLIK ISTEMIYORUM
o dolgu degilkiii silikonPermalip diye bisey duydm ben ama cok memnun olan yok herhalde ama bi bak istersn
İcerigi bilmiyordm boyle bir sey duymustm paylasayim dedim kalici diye sorunca kusuruma bakmayno dolgu degilkiii silikon
Merhaba arkadaşlar,bende istiyorum ama 1 yıl etkiliymiş
Merhaba anlaşmalı kliniğimizde ünlü isimlerinde tercihi olan işin ehli doçent dr bu konuda bir numara diyebilirim. Detaylar için arayabilirsiniz. ...Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
Siz kac CC tüp yaptirdiniz dudaklariniz cok guzel duruyordaDudaklarim
ben 1.000,00 TL ödedim yaklaşık 1 ay önceArkadaslar bi tüp 1cc juvaderm dudak dolgusuna ne kadar ödediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?