Dudak Dolgusu yaptıranlar

kizlar aqualift diye bi dolgu varmis 5-8 yil kalici boyle dolgular uygulatan varmi?yani uzun sureli kalici olan????

dudak konturum resımlı kızlar cok dogal duruyor

Eklentiler

• 11230647_10155846221805722_3166057481026506990_n.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 1.452
Dudaklarim

Eklentiler

• image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 1.456
dudak dolgusu yaptıran yok mu arkadaşlar son zamanlarda?

daha önce fuat yüksel'e yaptırmıştım, memnun da kalmıştım ama şimdi 1 tüp bana fazla gelir diye 1 tüp yaptırmak istemiyorum ya da kademeli olarak; ilk hafta yarım tüpü, 2 hafta sonra da diğer yarım tüpü gerekli görürse uygulatmak istiyorum ama fuat bey tek seans yapıyor sadece, kalan ürünü saklamıyor.

burada da okuduğuma göre anlattığım şekilde kademeli yapan doktorlar varmış. neden bazıları yapıyor da bazıları yapmıyor acaba... acaba dolgu, kutusunda açıldıktan sonra bekledikçe etkisini mi kaybediyor ki..? aklım karıştı iyice. o kadar para verip de etkisi geçerse hayal kırıklığı olur.

aklımdaki bir diğer isim de ipeg doktoru akın demiralay. burada da bir iki örneğini gördüm, beğendim dolguları ama dudak şekline nasıl karar veriyor, rastgele mi uyguluyor? aradığımda kademeli uygulama yaptığını söyledi, büyük ihtimal ona gideceğim ama şeklinden korkuyorum.. bilen varsa, cevaplarsa çok sevinirim.

bir de aklımı karıştıran diğer isim mehtap bayramoğlu, kendisi hakkında bilgisi olan varsa onlar da lütfen yardımcı olsun.

önerdiğiniz başka isimler de varsa önerileri bekliyorum.

çok uzattım ama ihtiyacım var, şimdiye kadar burada çok güzel dayanışmalar yaşadım. tek bir kötü tecrübem oldu; o da birkaç tane hesap açmış birisinin bir doktor hakkında sürekli reklam yapması ama benim o hesapların samimiyetine inanarak o doktora hem burun hem meme ameliyatı geçirmiş olmamdı. hayatımın hatasıydı. psikolojim bozuldu, hayatım mahvoldu. zor toparladım. geçti gitti. her aynaya baktığımda hatırlıyorum, o ayrı.

bari dudaklarım güzel olsun..

Canım nasıl dolgun memnun kaldın mı? İkinci doz nasıldı? Bir de iki ayrı doz 2 cc olarak mıydı yoksa tek enjeksiyonu ikiye falan mı bölüyorlar? İkinci enjeksiyon için de aynı miktar mı ödedin? Ay çok şey sordum Ben de Ankara'da okuyorum da oraya gitmeyi düşünüyordum dolgu iiçn

Merhaba ben 2 yıl önce kalıcı doldu adı altında, esasen pratisyen hekim olduğunu sonradan öğrendiğim bir doktora yaptırdım. Çok pişmanım. Güzelim dudaklarım ne hale geldi. Düzelttirmek için cerraha gittim enjekte ettiği maddenin ne olduğu belli olmadığı için bir şey yapamadık. Plastik cerrah dışında hiç kimseye asla yaptırmayın. Özellikle Adana'da çok dikkatli olun.

isim vermek dogrumu bılmıyorum ama ben ankarada prp dolgu vs hepsını aynı doktora yaptrıyorum mukemmel bırı.başak kandi çukurambarda..

Canım merhaba, dolguyu ne kadara yapıyor? Ve fotoğrafın var mı acaba yada dudaklarının görebilir miyiz? Sanırım kendisi aslen dermatolog, sırf bu yüzden bile görünebilirim bi

KIZLAAAR 2-3 YIL KALICI DOLGU YAPTIRAN VARMI?? YADA BOYLE BI DOLGU VARMI BILGISI OLAN???? 6 -7 AYLIK ISTEMIYORUM

KIZLAAAR 2-3 YIL KALICI DOLGU YAPTIRAN VARMI?? YADA BOYLE BI DOLGU VARMI BILGISI OLAN???? 6 -7 AYLIK ISTEMIYORUM
Permalip diye bisey duydm ben ama cok memnun olan yok herhalde ama bi bak istersn

bende istiyorum ama 1 yıl etkiliymiş
Merhaba arkadaşlar,
Benim dudaklarım çok ince oldugu için dolgu yaptırmak istedim. İki kez dolgunun en bilinen markalarıyla dudak dolgusu yaptırmama ragmen 3-4 ay gibi bir surede dolgu eriyip gitti. İlk yapıldıgında harika oldu diyorsun, sonra bir bakıyorsun erimiş gitmiş. Buyuzden kalıcı bir cozum arayisina girdim. Burada Doç.Dr Serkan Yıldırım'dan bahseden arkadaslar olmuş. Basarılı oldugundan bahsetmişler, permalip yaptıgını ogrendim. Muayenehanesi İstanbul Göztepe'de arayip randevu aldım.
Gorusmemizde bana permalip(kalıcı dudak dolgusu uygulaması) hakkında her şeyi tüm ayrıntısıyla anlattı. Çok içme sindi,Çünkü benim için güvenli olması cok onemliydi. Yabancı sitelerde bile permalip in ne kadar güvenilir oldugu ile ilgili makaleler okudum. Gercekten hicbir sakıncası, komplikasyona sebep olan yanı yokmuş.
Serkan Bey ve ekibinin yaklaşımları, profesyonellikleri de bana cok guven verdi. Dudak boyuma gore olcu aldı ve bana uygun olan permalipler yaklasık iki gun icinde geldi.
İşlem oncesi agrı kesici almamı soylediler ve dudaklarıma uyusturucu iğne yapıldı.20 dk sonra hiçbir acı hissetmiyordum. Yaklasık 40 dakika içinde tüm işlem bitmişti. İşlem sırasında hiçbir sey anlamadım. İşlemden bir-iki saatsonra biraz ağrı başladı, agrı kesici ile o da sorun olmadı. Doktor Bey, morarmanın kişiden kişiye değişecegini soylemişti, ertesi gün oldukca morardı, cunku dudak hassas bolge, ilk basta acaba yaptırmasa mıydım dedim acıkcasi morarmayı gorunce?:) Ama 4 gun içinde morarma çok cok az kaldı, 7 gun içinde dudaklarım tamamen eski haline dondu. İlk yapıldıgında yerken içerken biraz zorluk oluyor ama o da 3-4 gunde geciyor.
Şu an 22 gun gecti, herkes dudaklarımdaki degisikligi fark ediyor, begenmeyen bir kişi bile olmadı, herkes ben de mi yaptrsam diye imreniyor.:) Ben de sonuctan cok cok memnunum.
Ozellikle Doktor Serkan Yıldırım ı onerir miyim? Kesinlikle "evet"! Ekibindeki herkes de cok guler yuzlu ve her turlu detayla buyuk bir samimiyet ve ozveriyle ilgileniyorlar. Bir daha ki sefere de elmacık kemiklerime yine Serkan Bey dolgu yaptırmak istiyorum, yaptırdıktan sonra sizinle paylasırım.:)

Merhaba anlaşmalı kliniğimizde ünlü isimlerinde tercihi olan işin ehli doçent dr bu konuda bir numara diyebilirim. Detaylar için arayabilirsiniz. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar bi tüp 1cc juvaderm dudak dolgusuna ne kadar ödediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…