Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ne kadar kalici canim ?
yaklaşık 1 yıl dedi doktor. ama ben dudaklarımdan memnun kalmadım o nedenle tavsiye etmeyeceğim. Juvaderm volift diye bir ürün. aslında dudak için değil yüz içinmiş ancak dudaklarda da kullanılabiliyormuş. Daha kalıcı olur diye bunu uyguladığını söyledi doktor. şuan dudaklarımın eskisinden pek bir farkı yok, hiç kimse farketmiyor. doğal bir dudak istiyorum deyince doktor bey yanlış anladı sanırsam. bir de hafif bir asimetri kaldı. doktorumun el becerisinden hiç memnun kalmadım kısaca. bir de 1 tüp juvaderm nasıl bu kadar etkisiz oldu hala anlayabilmiş değilim.

Cok gecmis olsun canim bende juvaderm düsünüyordum endiselendim simdi ne kadar bi süre sonra indiki dudaklarin veya 1cc azmi geldi yoksa acaba. Hylauric asit dahami iyi olur ki dudak dolgusu icin

Cok gecmis olsun canim bende juvaderm düsünüyordum endiselendim simdi ne kadar bi süre sonra indiki dudaklarin veya 1cc azmi geldi yoksa acaba. Hylauric asit dahami iyi olur ki dudak dolgusu icin
juvaderm dediğimiz hyaluronic asit zaten. juvaderm markası. juvaderm aslında piyasadaki en iyi ürünlerden biri olarak geçiyor. bir daha yaptırırsam yine juvaderm yaptırmayı düşünürüm açıkçası. ben daha çok doktorumdan memnun kalmadım. belki de bünyeden bünyeye değişiyordur bilemiyorum ama benimki çok çabuk eridi. 10 gün sonra dudağım hemen hemen eski haline dönmştü. şuan dudağımda belli belirsiz bir fark var ama beni kesinlikle tatmin etmiyor. ben yine yaptırmayı düşünüyorum iyi bir doktor arayışındayım. bir de ilk seferde fazla bir değişiklik olmayacağı güzel bir dolgunluk için belli aralıklarla tekrar etmek gerektiği söyleniyor. ben içime sinen güvenebileceğim bir doktor bulursam yaptıracağım yine.

Ben daha hic yaptirmadim ama yaptirmayi düsünüyorum yapay durmasini hic istemiyorum naturel istiyorum aslinda kalici istiyorum ama malesef en fazla kalici dolgu 12 ay diyolar. Evet dogru Doktora yaptirmak isinin ehli olan en önemlisi insallah dogru Doktoru bulup yaptirirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun

Arkadaşlar barış Çakır à veya mustafa karatasa a dudak yaptıran var mı aranizda?

kizlar izmirde yasiyorum. cok iyi bi doktor taniyorum ona dudak dolgusu yaptiricam fakat benim dudaklarim cok ince degil bu yuzden yarim tup yaptiricam. dolguyu paylasmak isteyen varsa lutfen bana mesaj atsin

kizlar izmirde yasiyorum. cok iyi bi doktor taniyorum ona dudak dolgusu yaptiricam fakat benim dudaklarim cok ince degil bu yuzden yarim tup yaptiricam. dolguyu paylasmak isteyen varsa lutfen bana mesaj atsin
Merhaba ne kadar bi tul fiyati nereye yaptircaksiniz ben de izmirdeyim de hangi marka kullanilcak bi de

Enıs Keskın ıyı bır medıcal estetıkcı somon DNA'sı yaptırmıştım seneler önce gerçekten cok ıyıdı botoxta serhat tuncerı tek gecerım dudak dolgusundada Osman bulutları seren serengılın doktoru Ebru polatında

Canım yaptırdınmı bilmiyorum ama Ankara da Mehmet Akgün tavsiye ederim birdahaki aya bende yaptırcam uygulama yapılırken bizzat izledim ve ona güveniyorum juvaderm herzaman tek geçer gene de kendin bilirsin tabii ..

Ben izmirde ufuk bilkaya yaptırdım geçen sene ocak ayında hala dolgun duruyo dudağım henüz ihtiyaç duymadım tekrarına şekli de hoşuma gidiyo dudak konusunda ufuk beyi öneririm

ben ebru polatın dudaklarını çok beğeniyorum doktoru öğrenmem çok iyi oldu verdiğinz bili için teşekkürler

Selam,

Ben Ankara'da yaşıyorum. 15 gün önce bu işlemi yaptırdım. Biraz çekindim ilk başta ama şuan gayet memnunum. Hatta yarın kontrol günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…