Ne kadar kalici canim ?ben 1.000,00 TL ödedim yaklaşık 1 ay önce
yaklaşık 1 yıl dedi doktor. ama ben dudaklarımdan memnun kalmadım o nedenle tavsiye etmeyeceğim. Juvaderm volift diye bir ürün. aslında dudak için değil yüz içinmiş ancak dudaklarda da kullanılabiliyormuş. Daha kalıcı olur diye bunu uyguladığını söyledi doktor. şuan dudaklarımın eskisinden pek bir farkı yok, hiç kimse farketmiyor. doğal bir dudak istiyorum deyince doktor bey yanlış anladı sanırsam. bir de hafif bir asimetri kaldı. doktorumun el becerisinden hiç memnun kalmadım kısaca. bir de 1 tüp juvaderm nasıl bu kadar etkisiz oldu hala anlayabilmiş değilim.Ne kadar kalici canim ?
yaklaşık 1 yıl dedi doktor. ama ben dudaklarımdan memnun kalmadım o nedenle tavsiye etmeyeceğim. Juvaderm volift diye bir ürün. aslında dudak için değil yüz içinmiş ancak dudaklarda da kullanılabiliyormuş. Daha kalıcı olur diye bunu uyguladığını söyledi doktor. şuan dudaklarımın eskisinden pek bir farkı yok, hiç kimse farketmiyor. doğal bir dudak istiyorum deyince doktor bey yanlış anladı sanırsam. bir de hafif bir asimetri kaldı. doktorumun el becerisinden hiç memnun kalmadım kısaca. bir de 1 tüp juvaderm nasıl bu kadar etkisiz oldu hala anlayabilmiş değilim.
juvaderm dediğimiz hyaluronic asit zaten. juvaderm markası. juvaderm aslında piyasadaki en iyi ürünlerden biri olarak geçiyor. bir daha yaptırırsam yine juvaderm yaptırmayı düşünürüm açıkçası. ben daha çok doktorumdan memnun kalmadım. belki de bünyeden bünyeye değişiyordur bilemiyorum ama benimki çok çabuk eridi. 10 gün sonra dudağım hemen hemen eski haline dönmştü. şuan dudağımda belli belirsiz bir fark var ama beni kesinlikle tatmin etmiyor. ben yine yaptırmayı düşünüyorum iyi bir doktor arayışındayım. bir de ilk seferde fazla bir değişiklik olmayacağı güzel bir dolgunluk için belli aralıklarla tekrar etmek gerektiği söyleniyor. ben içime sinen güvenebileceğim bir doktor bulursam yaptıracağım yine.Cok gecmis olsun canim bende juvaderm düsünüyordum endiselendim simdi ne kadar bi süre sonra indiki dudaklarin veya 1cc azmi geldi yoksa acaba. Hylauric asit dahami iyi olur ki dudak dolgusu icin
juvaderm dediğimiz hyaluronic asit zaten. juvaderm markası. juvaderm aslında piyasadaki en iyi ürünlerden biri olarak geçiyor. bir daha yaptırırsam yine juvaderm yaptırmayı düşünürüm açıkçası. ben daha çok doktorumdan memnun kalmadım. belki de bünyeden bünyeye değişiyordur bilemiyorum ama benimki çok çabuk eridi. 10 gün sonra dudağım hemen hemen eski haline dönmştü. şuan dudağımda belli belirsiz bir fark var ama beni kesinlikle tatmin etmiyor. ben yine yaptırmayı düşünüyorum iyi bir doktor arayışındayım. bir de ilk seferde fazla bir değişiklik olmayacağı güzel bir dolgunluk için belli aralıklarla tekrar etmek gerektiği söyleniyor. ben içime sinen güvenebileceğim bir doktor bulursam yaptıracağım yine.
juvaderm dediğimiz hyaluronic asit zaten. juvaderm markası. juvaderm aslında piyasadaki en iyi ürünlerden biri olarak geçiyor. bir daha yaptırırsam yine juvaderm yaptırmayı düşünürüm açıkçası. ben daha çok doktorumdan memnun kalmadım. belki de bünyeden bünyeye değişiyordur bilemiyorum ama benimki çok çabuk eridi. 10 gün sonra dudağım hemen hemen eski haline dönmştü. şuan dudağımda belli belirsiz bir fark var ama beni kesinlikle tatmin etmiyor. ben yine yaptırmayı düşünüyorum iyi bir doktor arayışındayım. bir de ilk seferde fazla bir değişiklik olmayacağı güzel bir dolgunluk için belli aralıklarla tekrar etmek gerektiği söyleniyor. ben içime sinen güvenebileceğim bir doktor bulursam yaptıracağım yine.
Merhaba ne kadar bi tul fiyati nereye yaptircaksiniz ben de izmirdeyim de hangi marka kullanilcak bi dekizlar izmirde yasiyorum. cok iyi bi doktor taniyorum ona dudak dolgusu yaptiricam fakat benim dudaklarim cok ince degil bu yuzden yarim tup yaptiricam. dolguyu paylasmak isteyen varsa lutfen bana mesaj atsin
Size özel mesaj attım, bakarsanız çok sevinirim.Arkadaşlar barış Çakır à veya mustafa karatasa a dudak yaptıran var mı aranizda?
Size özel mesaj attım, bakabilirsiniz çok sevinirim.ben 1.000,00 TL ödedim yaklaşık 1 ay önce
Enıs Keskın ıyı bır medıcal estetıkcı somon DNA'sı yaptırmıştım seneler önce gerçekten cok ıyıdı botoxta serhat tuncerı tek gecerım dudak dolgusundada Osman bulutları seren serengılın doktoru Ebru polatındaBen burdaki yorumları okuyana kadar luva klinikte yaptırmayı düşünüyordum paylaştıkları fotolar gerçekten çok güzel ama ilgisizlikleri vb konular açıkçası beni vazgeçirdi. Bir arkadaşım nişantaşında Enis Keskin.e dudak dolgusunu yaptırdı ve çok memnum. Araştırdım bir çok ünlünün doktoru ve enterasan şekilde fiyatları uygun. Ben burun estetiği konusunda ist.de isim yapmış bir dr.ye güvendim malesef hüsrana uğradım... Yine aynı şeyleri yaşamamak için delice bir araştırmaya girdim :) Emre Keskin.i duyan bilen var mıdır acep?...
Canım yaptırdınmı bilmiyorum ama Ankara da Mehmet Akgün tavsiye ederim birdahaki aya bende yaptırcam uygulama yapılırken bizzat izledim ve ona güveniyorum juvaderm herzaman tek geçer gene de kendin bilirsin tabii ..Ben daha hic yaptirmadim ama yaptirmayi düsünüyorum yapay durmasini hic istemiyorum naturel istiyorum aslinda kalici istiyorum ama malesef en fazla kalici dolgu 12 ay diyolar. Evet dogru Doktora yaptirmak isinin ehli olan en önemlisi insallah dogru Doktoru bulup yaptirirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun
Enıs Keskın ıyı bır medıcal estetıkcı somon DNA'sı yaptırmıştım seneler önce gerçekten cok ıyıdı botoxta serhat tuncerı tek gecerım dudak dolgusundada Osman bulutları seren serengılın doktoru Ebru polatında
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
acaba hissizlik falan cok yapıyo mudur ben de merak ediyorum bilen yaptiran falan varsa yazarsa sevinirim.
bende ust dudagımdan sıkayetcıyım malıyetı ne kadar acaba bılen varmı bıde tavsıye edebılecegınız doktor varsa sevınırım ızmırden olursa ıı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?