Bugun pazar yarina mucize bekleme. 3 hafta surecek olan o goruntu icin bir daha dudak dolgusumu bir daha luvaklinik mi aslaaaaaaneee iki hafta mii aman Allahim saka dimi ee ise gidicem ben bu kilikta nasil gderim
ben de düsünüyorım dudak dolgusu gecici olanlardan ilk defa yaptırıcam izmir de ozaman luva ya gitmiyim uyarmanız iyi oldu.Sizin cok mu kötü oldu gercekten?Bugun pazar yarina mucize bekleme. 3 hafta surecek olan o goruntu icin bir daha dudak dolgusumu bir daha luvaklinik mi aslaaaaaa
ben de düsünüyorım dudak dolgusu gecici olanlardan ilk defa yaptırıcam izmir de ozaman luva ya gitmiyim uyarmanız iyi oldu.Sizin cok mu kötü oldu gercekten?
ben simdi odem attirici krem düşünüyorum canm gdip obu alixam en azindan brlki sisligi iner ya yoksa felaket aman allahim sen n kadar yaptrdin canim bide hangisini kullandı ultra3 muBugun pazar yarina mucize bekleme. 3 hafta surecek olan o goruntu icin bir daha dudak dolgusumu bir daha luvaklinik mi aslaaaaaa
canum resmi n var mi cok merak ettimBurada anlattim tum olanlari. Cokmu kotu derseniz kotu az kalir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/luva-klinik.811995/#post-40320853
Burada anlattim tum olanlari. Cokmu kotu derseniz kotu az kalir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/luva-klinik.811995/#post-40320853
Cok gecmis olsun canım,evet resmin var mı ben de merak ettim uyarman iyi oldu gitmeyiz oraya.Bunun peki bir cözümü yok mu eritmek icin falan birseyler yapmıyorlar mı?canum resmi n var mi cok merak ettim
Actigim konu basligi altinda foto paylasiyimcanum resmi n var mi cok merak ettim
tamam canım cok gecmis olsun insallah en kısa zamanda düzelirActigim konu basligi altinda foto paylasiyim
Bakabilirsiniz paylastimtamam canım cok gecmis olsun insallah en kısa zamanda düzelir
aynen bende üç kere iki ayrı doktora yaptırdım son ikisi facia oldu en son erittirdim biraz deforme var tabi düzelttirmem gerekiyo o yüzden busefer çok korkuyorum. seninki çok güzel görünüyoBayanlar ben iki kez yaptirdim dudak dolgusu farkli farkli yerlerde ilkinden bahsetmicem tamamen bi faciaydi arastirmadan gittigim bi doktordu nede olsa ama son yaptirdigim dolgumdan o kadar memnunumki doktorum Dr. Mehmet Akgün ankarada . Ben 21 yasindayim ve yasim geregi dogal bi goruntu tercih ettim ama sanirim herkes dogal bi goruntu tercih eder doktor bey dudagima kontur seklinde dolgu yapti ve super super super ayni zamanda ben burun dolgusuda yaptirdim degisimime hayret ediceksiniz resim atiyorum
1ml en yumuşak rahatlıkla kullanılabilcek bi seviye ben 4ünü yaptırmıştım ilk zamanlar çok sert geldi ama sonra daha hafisliyoarkadaşlar merhabalar,
bugün luva klinikde dudak dolgusu yaptırdım. Juvederm 1 ml. Görüntü oldukça güzel fakat dudaklarım şu an çok sert ve gerginler, umarım geçici bir durumdur. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
Merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum da doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim sizinki çok güzel görünüyor bu aradaKizlar bende dudak dolgusu yaptirdim 1yila yakin oldu sonuc bu yaptircak olanlara doktorumu tavsiye ederim
Merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum da doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim sizinki çok güzel görünüyor bu arada
dediğiniz doktor hangi sehirde acaba?bir de fiyatını öğrenebilir miyim sakıncası yoksaKizlar bende dudak dolgusu yaptirdim 1yila yakin oldu sonuc bu yaptircak olanlara doktorumu tavsiye ederim
Canım bu 1i 4ü dediğin ml olarak mı yoksa sertlik derecesi mi1ml en yumuşak rahatlıkla kullanılabilcek bi seviye ben 4ünü yaptırmıştım ilk zamanlar çok sert geldi ama sonra daha hafisliyo
hangi sehirde yaptırdınız peki?Ben de yaptırdım uzun bi aradan sonra..estetik internetional da Gülden hanım yaptı çok memnun kaldım sempatik de bi bayan güzel ilgilendi sağolsun..
Bursada yaptırdım canımhangi sehirde yaptırdınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?