Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ben Ankara'da 600 TL'ye yaptırdım. Doktor ismi verebilirmiyiz burda bilmiyorum. Ama çok memnun kaldım.

Kızlaaar...belki dudağına estetik yaptıran olmuştuır diye konuyu yukarı almak istedimmm...Var mıdır dudağına herhangi bir işlerm yaptıran acabaa?a.s.

Dolgı yaptırdım ben 15 gün oldu çok memnunum.

Merhabalarr,
Barış Çakır'a dudak dolgusu yaptıran kimse var mı?
Deneyimlerinizi ve fiyat bilgisini paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.
Evet ben de çok merak ediyorum Barış Çakır'ın yaptığı dudakları. Tecrübesi olan yok mu?

malesef pisman olanlarin yorumlarini okumamiza ragmen
bana bisey olmaz sanarak hata ediyoruz. uygulama yaptirip uzerinden 3yıl 5yıl gecenlere sormak gerek. mutlaka doktorunuza marka,isim, yasanabilicekleri sorun, araştirin. bunlarin birçogu kistleşip kalabiliyor.

Evet ben de çok merak ediyorum Barış Çakır'ın yaptığı dudakları. Tecrübesi olan yok mu?
barış beye bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum geçici yaptığı dolguları oldukça başarılı ama kalıcı yı bilemiyorum

Ben iki yildir yaptiriyorum her seferinde daha uzun gidiyor cok dogal yapıyor doktorum.fazla opusmemek gerekiyormus uzuun gitmesi icin.ama forumlarda permalip diye omur boyu kalici dolgu diye birsey okudum onu bir arastiracaagim.

Arkadaşlar Ömür Tekeli'ye dolgu yaptıran kimse yok mu??? Bu kadar forumda kimsenin bahsetmemesi çok ilginç, ben gitmek istiyorum ama tecrübelerinizi de merak ettim.

Bir de dudak dolgusunu yaptırınca dudaklarınızda yabancı madde varmış gibi hissediyor musunuz?? Sertlik falan oluyor mu? Yaptıranlar açıklayabilir mi lütfen? Tşk.

Avr.yakasında işlem yaptırmak isteyenler için tavsiyem olabilir

Ben 10 gün once istanbul atasehir luva klinik'te Dr. Elif müdüroglu'na yaptırdım 1bucuk yıllık 1ml 1200 tl tavsiye ederim cok memnunummm

Selam kizlar bende gecen hafta aquafilling yaptirdim hem alt hem ust dudagima cokta memnun kaldim. Arti aquafilling 5 sene kaliciligi var o yonden çok iyi dolguyu yaptiktan sonra bana bir ilac yazdi ilac sismeyi onluyor 10 gun boyunca icilmesi gerekiyor ben bir gun icmeyu unuttum ertesi gun sisti sonra devam edince yine indi suan çok iyi

vucuttan alınan yağ yüzdeki her bölgede kalıcılık sağlıyor ama dudakta asla kalıcı olmuyor hatta cabuk eriyor juvaderm volift yada voluma kullandırırsan yaklaşık 1 sene güzel dudaklara sahip olabilirsin. yeni nesil ince yapısı oldupundan topaklanmıyor ve güzel doğal görünüm sağlıyor. yıllardır yaptıra yaptıra sonunda volift cıkınca mutlu olan bir insanım öyle diyim

kizlar izmirde yasiyorum. cok iyi bi doktor taniyorum ona dudak dolgusu yaptiricam fakat benim dudaklarim cok ince degil bu yuzden yarim tup yaptiricam. dolguyu paylasmak isteyen varsa lutfen bana mesaj atsin
yaptırmadıysan ben seninle paylaşırım özelden görüşelim

Bir arkadaşım yaptırdı ama çok çabuk etkisi gitti 3 ay sonra eski haline geldi

Kizlar yardim lutfen!
Dun dudak dolgusu yaptirdim ama hic memnun degilim. Ust dudagima yanlardan ve bir tane ortasindan sıktı. Dudaklarim belli olmiycak kadar az doldu, ama biyik kismi ve dudak yanlari baya sisti. Sanki dolgu dudagima degilde biyik kismina yapilmis. Doktoru aradim odem dedi gecicek dedi. Dudak kenarlari altinda iki top gibi sislik var onlara dokunma gecicek dedi. Artik dudagimin nerdeyse hic dolmamis olmasini gectim yeterki diger yerleri gitsin. Kizlar ikinci gun oldugu icin normalmi bu sizce ve ne yapmam lagzim? Ha bu arada 1cc kullandi fazla degil

Gecmis olsun..hangi doktorun eseri?

Ben iki yildir yaptiriyorum her seferinde daha uzun gidiyor cok dogal yapıyor doktorum.fazla opusmemek gerekiyormus uzuun gitmesi icin.ama forumlarda permalip diye omur boyu kalici dolgu diye birsey okudum onu bir arastiracaagim.

Kime yaptirip/ne kadar ödedigini ögrenebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…