- 17 Mart 2016
- 32
- 1
- 1
- 40
- Konu Sahibi emellce
-
- #5.181
Ben Ankara'da 600 TL'ye yaptırdım. Doktor ismi verebilirmiyiz burda bilmiyorum. Ama çok memnun kaldım.
isim verebiliyoruz
Evet ben de çok merak ediyorum Barış Çakır'ın yaptığı dudakları. Tecrübesi olan yok mu?Merhabalarr,
Barış Çakır'a dudak dolgusu yaptıran kimse var mı?
Deneyimlerinizi ve fiyat bilgisini paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.
Merhaba ben 2 yıl önce kalıcı doldu adı altında, esasen pratisyen hekim olduğunu sonradan öğrendiğim bir doktora yaptırdım. Çok pişmanım. Güzelim dudaklarım ne hale geldi. Düzelttirmek için cerraha gittim enjekte ettiği maddenin ne olduğu belli olmadığı için bir şey yapamadık. Plastik cerrah dışında hiç kimseye asla yaptırmayın. Özellikle Adana'da çok dikkatli olun.
kalıcı dolgu kendi yağını alıyorlar göbeğinden onu enjekte ediyorlar 3-5 ayda kim uğraşır eziyet yaniKIZLAAAR 2-3 YIL KALICI DOLGU YAPTIRAN VARMI?? YADA BOYLE BI DOLGU VARMI BILGISI OLAN???? 6 -7 AYLIK ISTEMIYORUM
barış beye bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum geçici yaptığı dolguları oldukça başarılı ama kalıcı yı bilemiyorumEvet ben de çok merak ediyorum Barış Çakır'ın yaptığı dudakları. Tecrübesi olan yok mu?
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
yaptırmadıysan ben seninle paylaşırım özelden görüşelimkizlar izmirde yasiyorum. cok iyi bi doktor taniyorum ona dudak dolgusu yaptiricam fakat benim dudaklarim cok ince degil bu yuzden yarim tup yaptiricam. dolguyu paylasmak isteyen varsa lutfen bana mesaj atsin
Bir arkadaşım yaptırdı ama çok çabuk etkisi gitti 3 ay sonra eski haline geldiArkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
Kizlar yardim lutfen!
Dun dudak dolgusu yaptirdim ama hic memnun degilim. Ust dudagima yanlardan ve bir tane ortasindan sıktı. Dudaklarim belli olmiycak kadar az doldu, ama biyik kismi ve dudak yanlari baya sisti. Sanki dolgu dudagima degilde biyik kismina yapilmis. Doktoru aradim odem dedi gecicek dedi. Dudak kenarlari altinda iki top gibi sislik var onlara dokunma gecicek dedi. Artik dudagimin nerdeyse hic dolmamis olmasini gectim yeterki diger yerleri gitsin. Kizlar ikinci gun oldugu icin normalmi bu sizce ve ne yapmam lagzim? Ha bu arada 1cc kullandi fazla degil
Ben iki yildir yaptiriyorum her seferinde daha uzun gidiyor cok dogal yapıyor doktorum.fazla opusmemek gerekiyormus uzuun gitmesi icin.ama forumlarda permalip diye omur boyu kalici dolgu diye birsey okudum onu bir arastiracaagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?