Dudak Dolgusu yaptıranlar

Selam,

Ben Ankara'da yaşıyorum. 15 gün önce bu işlemi yaptırdım. Biraz çekindim ilk başta ama şuan gayet memnunum. Hatta yarın kontrol günüm.

Ben Ankara'da 600 TL'ye yaptırdım. Doktor ismi verebilirmiyiz burda bilmiyorum. Ama çok memnun kaldım.

Ben iki yildir yaptiriyorum her seferinde daha uzun gidiyor cok dogal yapıyor doktorum.fazla opusmemek gerekiyormus uzuun gitmesi icin.ama forumlarda permalip diye omur boyu kalici dolgu diye birsey okudum onu bir arastiracaagim.

Hangi doktora yaptirip/ne kadar ödediginizi ögrenebilirmiyim? Mümkünse resim yüklerseniz cok sevinirim.
Tskler

Dudak dolgusu değil de dudak ameliyatıyla dudağını dolgunlaştıran var mı?

Hangi doktora yaptirip/ne kadar ödediginizi ögrenebilirmiyim? Mümkünse resim yüklerseniz cok sevinirim.
Tskler

Selam. Seninle daha önce yazışmıştık. Doktorumun adını vermiştim. Sen nerde yaşıyorsun. Bence ona git bir görün derim. Şehirleriniz aynı ise.

Selam. Seninle daha önce yazışmıştık. Doktorumun adını vermiştim. Sen nerde yaşıyorsun. Bence ona git bir görün derim. Şehirleriniz aynı ise.

Bu nickle mi canim? Baktim ama sana dair mesaj bulamadim.. kime ne kadara yaptirmistin? Resmin varmi?

Ya kızlar ben de geçici dudak dolgusu yaptırdım Bakırköy'de.(kurum ismi vermek yasak mı bilemediğimden şimdilik vermiyorum). 2 tüp gerekli olduğunu söylediler dudaklarıma. İlki yapıldı dudağım çok kanadığı için 2.'sini 10 gün sonra filan yaptırdım. İlk başta ödemliyken çok güzel görünüyordu böyle şeylere karşı olan annem bile epey beğenmişti falan. Ama 2 gün sonra duştan çıkınca aynaya bir baktım dudaklarım hemen hemen eski haline dönmüştü. Tabi hemen yaptırdığım yere koştum. Oradaki kadın "Su toplayacak. Henüz tam iyileşmedi, morluklarınız duruyor biraz bekleyin şekilllenecek yine memnun kalmazsanız, yine şekillendirir eklenti yaparız." dedi. Ben de bekliyorum, morluklar filan geçti ama dudaklarım yine ince, hissettiğim tek fark benim dudak çıkıntım yoktu yandan bakınca düz görünüyordu şimdi biraz hafif çıkıntı var. Onun dışında dolgunluk filan hak getire yine ince duruyor dudağım. Aynaya her baktığımda ağlayasım geliyor sinirden 1800 verdim(o da anlaşmaları olduğu bir kurumda çalıştığım için indirim yapılmış hali). Paramı alıp çöpe atmışım gibi hissediyorum. Böyle şeyler yaşayanlar var mı, gerçekten sonradan düzeliyor, dolgunlaşıyor mu bir bilgilendirseniz.. Ben bikaç gün sonra yine gidip eksta eklettireceğim bana vadettikleri gibi.. Ama 2 şırıngada şu halde olan dudağımı görünce bir sonraki yaptıkları da en fazla 10 gün gider gibi geliyor. Moralim çok bozuk ((

T Tasartir merhaba, bende de aynı durum vardi malesef. bende bakırköyde bir doktorda iki dolguyu aralıklı tarihlerde yaptırdım. Daha sonra ayında hepsi eridi. kız kardeşimde aynı doktorda yaptırmıştı onda da durum aynı oldu. dolguların da kendi markası içinde kalıcılıgı degisiyo bildiginiz gibi. ama sanirim bazi yerlerde 2-3 aylik dolguyu 6 aylik diye kullaniyolar we 6 aylik parasi aliyolar gibime geldi. simdi nisantasinda bi klinikte yaptiriyorm, biraz daha kalici olmasina ragmen doktorun yaklasimi nedeniyle yeni bir yer arayisina girdim. yani kisaca anlicagin, yaptirdigimiz yerin guvenilir olmasi cok onemli.2-3 aylik dolguyu 6-8 ay diye yutturmaya calisiyorlar.ayni yere guvenip yeni bir tup actirmamani tavsiye ederim

yüzde kırkı kalıcı olucaksa neden her sene tekrarlanması gerekiyorki?2-3 seansta kalıcı olsa keşke

ne yaptın canım ? düzelme oldumu çok üzüldüm gerçekten ,bu kadar para alıp garanti veremiyceklerse en azından başta uyarsınlar hayal kırıklığınamı acısına mı parayamı yanalım

kuzum seninki juvaderm miydi markası ?

Kuzucum fiyatı ne kadar memnun musun dudaklarından kaç cc kullanıldı

Kaç senelik yaptırdın canım ve fiyatı ne acaba

Evet juvadermmiş markası.. 3. Şırıngayı da yaptırdım yine çok çok dolgun durmuyo ama orijinal halinden bikaç milim daha farklı işte.. Bundan sonra başka yere gideceğim bikaç ay geçmesini bekliyorum.

1 yillik dudak dolgusu yaptirdim ve 4 ay kadar oldu memnunum Mehmet Akgün e yaptirdim markasi juvaderm ilk zamanlar sislik vardi sonradan duzene girdi 2cc kullandik yaptircak kisilere oneririm

Canım okadar güzel anlatmışsın ki.memnun kalmamış olmana çok üzüldüm geçmiş olsun Bende dudak dolgusu yaptırdım ama memnun kalmadım. Senin bu bahsettiğin dr' lar istanbulda mı? Karar kıldın mı?

Ya kızlar sinir geldi 1 buçuk yıl içinde bu 4. Dolgu yaptırışım hepsi eriyor şeklinide beğenmedim. Doktorumda sorun var galiba !

Bana istanbulda doktor tavsiyesinde bulunur musunuz ? Lütfen :.bicak:

Canım çok sevindim güzel olmasına bende dr değiştirmeyi düşünüyorum da bi mahsuru yoksa dudağının resmini görebilir miyim istersen özel olarak at ben daha siteye tam hakim değilim.
Benim dr istediğim gibi yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…