- 10 Mayıs 2012
- 337
- 56
- 118
- Konu Sahibi emellce
-
- #5.201
yaklaşık 1 yıl dedi doktor. ama ben dudaklarımdan memnun kalmadım o nedenle tavsiye etmeyeceğim. Juvaderm volift diye bir ürün. aslında dudak için değil yüz içinmiş ancak dudaklarda da kullanılabiliyormuş. Daha kalıcı olur diye bunu uyguladığını söyledi doktor. şuan dudaklarımın eskisinden pek bir farkı yok, hiç kimse farketmiyor. doğal bir dudak istiyorum deyince doktor bey yanlış anladı sanırsam. bir de hafif bir asimetri kaldı. doktorumun el becerisinden hiç memnun kalmadım kısaca. bir de 1 tüp juvaderm nasıl bu kadar etkisiz oldu hala anlayabilmiş değilim.
Selam,
Ben Ankara'da yaşıyorum. 15 gün önce bu işlemi yaptırdım. Biraz çekindim ilk başta ama şuan gayet memnunum. Hatta yarın kontrol günüm.
Ben Ankara'da 600 TL'ye yaptırdım. Doktor ismi verebilirmiyiz burda bilmiyorum. Ama çok memnun kaldım.
Ben iki yildir yaptiriyorum her seferinde daha uzun gidiyor cok dogal yapıyor doktorum.fazla opusmemek gerekiyormus uzuun gitmesi icin.ama forumlarda permalip diye omur boyu kalici dolgu diye birsey okudum onu bir arastiracaagim.
Selam kizlar bende gecen hafta aquafilling yaptirdim hem alt hem ust dudagima cokta memnun kaldim. Arti aquafilling 5 sene kaliciligi var o yonden çok iyi dolguyu yaptiktan sonra bana bir ilac yazdi ilac sismeyi onluyor 10 gun boyunca icilmesi gerekiyor ben bir gun icmeyu unuttum ertesi gun sisti sonra devam edince yine indi suan çok iyi
Kizlar yardim lutfen!
Dun dudak dolgusu yaptirdim ama hic memnun degilim. Ust dudagima yanlardan ve bir tane ortasindan sıktı. Dudaklarim belli olmiycak kadar az doldu, ama biyik kismi ve dudak yanlari baya sisti. Sanki dolgu dudagima degilde biyik kismina yapilmis. Doktoru aradim odem dedi gecicek dedi. Dudak kenarlari altinda iki top gibi sislik var onlara dokunma gecicek dedi. Artik dudagimin nerdeyse hic dolmamis olmasini gectim yeterki diger yerleri gitsin. Kizlar ikinci gun oldugu icin normalmi bu sizce ve ne yapmam lagzim? Ha bu arada 1cc kullandi fazla degil
Kime yaptirip/ne kadar ödedigini ögrenebilirmiyim?
Hangi doktora yaptirip/ne kadar ödediginizi ögrenebilirmiyim? Mümkünse resim yüklerseniz cok sevinirim.
Tskler
Selam. Seninle daha önce yazışmıştık. Doktorumun adını vermiştim. Sen nerde yaşıyorsun. Bence ona git bir görün derim. Şehirleriniz aynı ise.
selam kızlar.. bende biara dudak dolgusunu düşünmüştüm.. hatta bunun için bi estetik cerrahla görüşmüştüm.. işte doktorun bana dedii vücuttan alınan yağın hiç bi yan etkisinin olmadığı ama 6 ay sora şişkinliğin azalacağı bi sene sonra dudağımdaki dolgunluğun maksimum %40'ının kalıcağıydı.. Ama kolajen daha etkili ve kesin bir çözümmüş duyduma göre ayrıca elde edilen dolgunluk daha kalıcı oluyomuş.. dudağa yağ enjeksiyonu olursa bu operasyon nerdeyse hersene tekrarlamak zorunda kalabilirmişiz.
Ya kızlar ben de geçici dudak dolgusu yaptırdım Bakırköy'de.(kurum ismi vermek yasak mı bilemediğimden şimdilik vermiyorum). 2 tüp gerekli olduğunu söylediler dudaklarıma. İlki yapıldı dudağım çok kanadığı için 2.'sini 10 gün sonra filan yaptırdım. İlk başta ödemliyken çok güzel görünüyordu böyle şeylere karşı olan annem bile epey beğenmişti falan. Ama 2 gün sonra duştan çıkınca aynaya bir baktım dudaklarım hemen hemen eski haline dönmüştü. Tabi hemen yaptırdığım yere koştum. Oradaki kadın "Su toplayacak. Henüz tam iyileşmedi, morluklarınız duruyor biraz bekleyin şekilllenecek yine memnun kalmazsanız, yine şekillendirir eklenti yaparız." dedi. Ben de bekliyorum, morluklar filan geçti ama dudaklarım yine ince, hissettiğim tek fark benim dudak çıkıntım yoktu yandan bakınca düz görünüyordu şimdi biraz hafif çıkıntı var. Onun dışında dolgunluk filan hak getire yine ince duruyor dudağım. Aynaya her baktığımda ağlayasım geliyor sinirden 1800 verdim(o da anlaşmaları olduğu bir kurumda çalıştığım için indirim yapılmış hali). Paramı alıp çöpe atmışım gibi hissediyorum. Böyle şeyler yaşayanlar var mı, gerçekten sonradan düzeliyor, dolgunlaşıyor mu bir bilgilendirseniz.. Ben bikaç gün sonra yine gidip eksta eklettireceğim bana vadettikleri gibi.. Ama 2 şırıngada şu halde olan dudağımı görünce bir sonraki yaptıkları da en fazla 10 gün gider gibi geliyor. Moralim çok bozuk((
kuzum seninki juvaderm miydi markası ?Ya kızlar ben de geçici dudak dolgusu yaptırdım Bakırköy'de.(kurum ismi vermek yasak mı bilemediğimden şimdilik vermiyorum). 2 tüp gerekli olduğunu söylediler dudaklarıma. İlki yapıldı dudağım çok kanadığı için 2.'sini 10 gün sonra filan yaptırdım. İlk başta ödemliyken çok güzel görünüyordu böyle şeylere karşı olan annem bile epey beğenmişti falan. Ama 2 gün sonra duştan çıkınca aynaya bir baktım dudaklarım hemen hemen eski haline dönmüştü. Tabi hemen yaptırdığım yere koştum. Oradaki kadın "Su toplayacak. Henüz tam iyileşmedi, morluklarınız duruyor biraz bekleyin şekilllenecek yine memnun kalmazsanız, yine şekillendirir eklenti yaparız." dedi. Ben de bekliyorum, morluklar filan geçti ama dudaklarım yine ince, hissettiğim tek fark benim dudak çıkıntım yoktu yandan bakınca düz görünüyordu şimdi biraz hafif çıkıntı var. Onun dışında dolgunluk filan hak getire yine ince duruyor dudağım. Aynaya her baktığımda ağlayasım geliyor sinirden 1800 verdim(o da anlaşmaları olduğu bir kurumda çalıştığım için indirim yapılmış hali). Paramı alıp çöpe atmışım gibi hissediyorum. Böyle şeyler yaşayanlar var mı, gerçekten sonradan düzeliyor, dolgunlaşıyor mu bir bilgilendirseniz.. Ben bikaç gün sonra yine gidip eksta eklettireceğim bana vadettikleri gibi.. Ama 2 şırıngada şu halde olan dudağımı görünce bir sonraki yaptıkları da en fazla 10 gün gider gibi geliyor. Moralim çok bozuk((
Kuzucum fiyatı ne kadar memnun musun dudaklarından kaç cc kullanıldıSelam kizlar bende gecen hafta aquafilling yaptirdim hem alt hem ust dudagima cokta memnun kaldim. Arti aquafilling 5 sene kaliciligi var o yonden çok iyi dolguyu yaptiktan sonra bana bir ilac yazdi ilac sismeyi onluyor 10 gun boyunca icilmesi gerekiyor ben bir gun icmeyu unuttum ertesi gun sisti sonra devam edince yine indi suan çok iyi
Kaç senelik yaptırdın canım ve fiyatı ne acabaMerhaba arkadaşlar,
Benim dudaklarım çok ince oldugu için dolgu yaptırmak istedim. İki kez dolgunun en bilinen markalarıyla dudak dolgusu yaptırmama ragmen 3-4 ay gibi bir surede dolgu eriyip gitti. İlk yapıldıgında harika oldu diyorsun, sonra bir bakıyorsun erimiş gitmiş. Buyuzden kalıcı bir cozum arayisina girdim. Burada Doç.Dr Serkan Yıldırım'dan bahseden arkadaslar olmuş. Basarılı oldugundan bahsetmişler, permalip yaptıgını ogrendim. Muayenehanesi İstanbul Göztepe'de arayip randevu aldım.
Gorusmemizde bana permalip(kalıcı dudak dolgusu uygulaması) hakkında her şeyi tüm ayrıntısıyla anlattı. Çok içme sindi,Çünkü benim için güvenli olması cok onemliydi. Yabancı sitelerde bile permalip in ne kadar güvenilir oldugu ile ilgili makaleler okudum. Gercekten hicbir sakıncası, komplikasyona sebep olan yanı yokmuş.
Serkan Bey ve ekibinin yaklaşımları, profesyonellikleri de bana cok guven verdi. Dudak boyuma gore olcu aldı ve bana uygun olan permalipler yaklasık iki gun icinde geldi.
İşlem oncesi agrı kesici almamı soylediler ve dudaklarıma uyusturucu iğne yapıldı.20 dk sonra hiçbir acı hissetmiyordum. Yaklasık 40 dakika içinde tüm işlem bitmişti. İşlem sırasında hiçbir sey anlamadım. İşlemden bir-iki saatsonra biraz ağrı başladı, agrı kesici ile o da sorun olmadı. Doktor Bey, morarmanın kişiden kişiye değişecegini soylemişti, ertesi gün oldukca morardı, cunku dudak hassas bolge, ilk basta acaba yaptırmasa mıydım dedim acıkcasi morarmayı gorunce?:) Ama 4 gun içinde morarma çok cok az kaldı, 7 gun içinde dudaklarım tamamen eski haline dondu. İlk yapıldıgında yerken içerken biraz zorluk oluyor ama o da 3-4 gunde geciyor.
Şu an 22 gun gecti, herkes dudaklarımdaki degisikligi fark ediyor, begenmeyen bir kişi bile olmadı, herkes ben de mi yaptrsam diye imreniyor.:) Ben de sonuctan cok cok memnunum.
Ozellikle Doktor Serkan Yıldırım ı onerir miyim? Kesinlikle "evet"! Ekibindeki herkes de cok guler yuzlu ve her turlu detayla buyuk bir samimiyet ve ozveriyle ilgileniyorlar. Bir daha ki sefere de elmacık kemiklerime yine Serkan Bey dolgu yaptırmak istiyorum, yaptırdıktan sonra sizinle paylasırım.:)
Teşekkürler güle güle kullan canım1 yillik dudak dolgusu yaptirdim ve 4 ay kadar oldu memnunum Mehmet Akgün e yaptirdim markasi juvaderm ilk zamanlar sislik vardi sonradan duzene girdi 2cc kullandik yaptircak kisilere oneririm
Tesekkur ederim :)Teşekkürler güle güle kullan canım
dudak dolgusu yaptıran yok mu arkadaşlar son zamanlarda?
daha önce fuat yüksel'e yaptırmıştım, memnun da kalmıştım ama şimdi 1 tüp bana fazla gelir diye 1 tüp yaptırmak istemiyorum ya da kademeli olarak; ilk hafta yarım tüpü, 2 hafta sonra da diğer yarım tüpü gerekli görürse uygulatmak istiyorum ama fuat bey tek seans yapıyor sadece, kalan ürünü saklamıyor.
burada da okuduğuma göre anlattığım şekilde kademeli yapan doktorlar varmış. neden bazıları yapıyor da bazıları yapmıyor acaba... acaba dolgu, kutusunda açıldıktan sonra bekledikçe etkisini mi kaybediyor ki..? aklım karıştı iyice. o kadar para verip de etkisi geçerse hayal kırıklığı olur.
aklımdaki bir diğer isim de ipeg doktoru akın demiralay. burada da bir iki örneğini gördüm, beğendim dolguları ama dudak şekline nasıl karar veriyor, rastgele mi uyguluyor? aradığımda kademeli uygulama yaptığını söyledi, büyük ihtimal ona gideceğim ama şeklinden korkuyorum.. bilen varsa, cevaplarsa çok sevinirim.
bir de aklımı karıştıran diğer isim mehtap bayramoğlu, kendisi hakkında bilgisi olan varsa onlar da lütfen yardımcı olsun.
önerdiğiniz başka isimler de varsa önerileri bekliyorum.
çok uzattım ama ihtiyacım var, şimdiye kadar burada çok güzel dayanışmalar yaşadım. tek bir kötü tecrübem oldu; o da birkaç tane hesap açmış birisinin bir doktor hakkında sürekli reklam yapması ama benim o hesapların samimiyetine inanarak o doktora hem burun hem meme ameliyatı geçirmiş olmamdı. hayatımın hatasıydı. psikolojim bozuldu, hayatım mahvoldu. zor toparladım. geçti gitti. her aynaya baktığımda hatırlıyorum, o ayrı.
bari dudaklarım güzel olsun..
Çok güzel olmuşDudaklarim
Canım çok sevindim güzel olmasına bende dr değiştirmeyi düşünüyorum da bi mahsuru yoksa dudağının resmini görebilir miyim istersen özel olarak at ben daha siteye tam hakim değilim.Ben iki ay önce nihayet karar verebildim de Acıbadem'de doktor Burak beye yaptırdım. Çok güzel oldu, tam hayalimdekini yaptı. Ağrısı fazla yok kızlar, bir süre hafif şiş geziyorsunuz ama. İzine tatile falan denk getirmeniz lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?