Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım dr'un kim ? Benim dr değiştirmem gerek

Selam dudakların dolgu yapılmış resmini çok merak ettim nasıl görebilirim acaba

Kızlar merhaba dün yaptırdım ve çok mutluyum.
İsteyenler geciktirmeden yapsın aynalara bakıp duruyorum. Bende morarma olmadı inşallah bugünden itibaren de olmaz
Canım üzerinden çok zaman geçmiş ama dudak dolgundan çok memnun kaldığını söylemişsin. Nerde yaptırmıştın acaba

Ben durumunuzu merak ettim. Nasıl oldu son durum? Ben araştırmayı seviyorum. Dünyada ve Türkiye deki en iyi marka kendi dudak dolguları için 18-24 ay kalıcılık süresi veriyor. Nerde yaptırdınız ve hangi dolguyu kullandılar bana özelden yazar mısınız? Ben de yaptırmak istiyorum. Bakırköy de bir merkez var aklımda. Aynı yer mi acaba?

Bende aynı sorunu yaşadım 1 hafta sonra eridi. Siz nerde yaptırmayı düşünüyosunuz.

Fotoğrafı koydum

Fotoğrafı gördüm çok güzel ve doğal olmuş dudaklarınız. Yalnız dolgu cinsi ve kaç tüp kullandığı fotoğraftan belli olmaz. Ayrıca biraz reklam gibi geldi bana. 15 Temmuzda adı geçen doktora gittiğinizi yazmışsınız. 4 Ağustos ta bu doktora gitmeyi düşündüğünüzü iyi bahsettiklerini söylemişsiniz. Hangisi doğru?

Hayır ben göz altı için araştırıyorum ona gitmeyi düşündüğüm söyledim. Halada o konuda karar veremedim. Dudaklarımdan memnunum şuanda ama göz altı için araştırıyorum.

Canım sekam arzumm hanımın doktoru kim acaba ulaşamadımda

Bende yaptırdım bu lg markasının yvore diye bi dudak dolgusu güvendiğim bi doktor kaliteli olduğunu söyledi. Kore malı olduğu içinde güvendim ve şuan memnunum açıkcası ama ilk yaptırınca topaklanma oldu sonra topaklar zamanlar gitti, bu dolgudan mı acaba doktordan mı bilmiyorum başına gelen varsa yazarsa sevinirim.

bence hem dr hem de marka çok önemli. ilk yaptırdığım dolgu junessoydu topaklanma olmadı. ama çabuk eridi. sonra dr değiştirdim ve juvederm volbella yapıldı yine topaklanma yoktu daha dayanıklıydı. sonra aynı dr varioderm yaptı ben ısrarla juvederm istememe rağmen. ve topaklanma oldu. şuan çoğu dağıldı sadece bir bölgede topaklanma kaldı masaj yapıyorum. biraz daha erisisn tekrar yaptırcam dr arayıışındayım aynı kişiye yaptırmıcam

Kime yaptirmistiniz Ankara da iseniz Mehmet Akgün e gittiniz mi ben cok memnunum islemlerimden umarim gonlunuze gore olur dolgunuz

merhaba arkadaslar aralikta burun ameliyati icin istanbulda olacagim baya okudum ama hep ankarada izmirde olan doktorlari bulabildim.

istanbulda gecici juvaderm dolgusu yapan memnun kaldiginiz doktorlar varmi acaba?
ve gecici cene uzatma dolgusu yapabilen varsa onuda söylerseniz mutlu olurum :))

Kızlar üç ay önce gıdı lipo oldum, doktoruma aynı anda çeneme yağ enjektesi istedim fakat doktorum önermedi yağın erime riski var dedi. Ama pişmanım keşke deneseydim, görseydim çenem nasıl olacaktı sonrada eriseymiş. Sonra kontrollere gittiğimde Çene kemiğinize dolgu yapalım dedi. Aranızda yaptıranlar varmı?

nerde oldun gidi lipo? ve önerirmisin? almanyada doktorum tavsiye etti ama 4000€ istemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…