Canım dr'un kim ? Benim dr değiştirmem gerekKizlar bende 1.5ay once dudagima dolgu yaptirdim bir hafta once burnumada yaptirdim dudagimada azicik sikti dolgu yine doktorum dudak konusunda cok unlu zaten normalde ankarada yasiyor ama istanbuldada cok fazla musterisi oldugu icin birkac haftada bir istanbula gelip buradada islem yapiyor ben bir yildir dudak dolgusunu arastiriyordum cunku dudaginda kistler olan dudagina dokununca ele top top gelen dolgulu arkadaslarim vardi doktorumada bu tur dolgulari baskasinda yaptiripta cikarttirmaya gelen birsuru hastasi oluyordu arkadasimin tavsiyesi uzerine gittim bu doktora onun dudaklari cok buyuk olmasina ragmen dolgu gibi durmuyor simdi benim dudaklarimi goren vr dokunan herkeste doktoruma gidiyor dudaklarim yumusacik kistlenme olmadi his kaybi vs normal dudaktan farkli hicbir degisim olmadi opusurkende karsidaki dolgunlugu disinda birsey farketmiyor anlamiyor ve dudaklarimin dolgu oldugu hic belli olmuyor burnumdaki dolgu cok belli olmadi ama ayni doktora yaptiran arkadasimda buyuk fark vardi yavas yavas yapilmasi gerekiyormus yoksa burun nekroze olabilirmis gercekten suam dudaklarimdan cok memnunum yanaklarima bile dolgu yaptirmak istiyorum cunku dolgu estetik ameliyat gibi yapay bir goruntu ve doku yaratmiyor ve gecici birsey begenmezseniz eritilebiliyor bana dolgunun ambalajini verdi en iyi dolgu buymus arastir dedi ve fiyatlarida istanbula gore uygun gercekten oda cok dolgu yaptigindan malzemeyide toplu aldigindan artik bu doktoru buldugum icin cok rahatim bu gidisle heryerime dolgu yaptırabilirim
Selam dudakların dolgu yapılmış resmini çok merak ettim nasıl görebilirim acababiraz da işlemle ilgili bilgi vereyim :):) yarım saat sürdü ilk emla sürüldü canım yanınca ağızdan diş hekimlerinin kullandığı uyuşturucudan yapıldı
ilk gün ödem vardı ama 24 saat geçmeden şişlik indi.
estetik fiyatına gelecek olursak..
bağdat Caddesi pahalı diyebilirsiniz ama ben diğer yerlere göre uygun yaptırdım
1.2 tüp 900 TL verdim 400-500 TL Fiyat verenler genelde çok gerçekçi olmuyor çünkü verdikleri fiyat genelde yarım tüp için geçerli işlem sonrası 1 tüp kullandık 1000 TL vereceksiniz diyebilirler:) benden bu kadar umarım faydalı olur
doktorum da Arzum Emiroğlu ben yoldan geçerken fiyat sormak için yukarı çıkmıştım caddede tatlı dilleriyle beni kendilerine çektiler :)
Canım üzerinden çok zaman geçmiş ama dudak dolgundan çok memnun kaldığını söylemişsin. Nerde yaptırmıştın acabaKızlar merhaba dün yaptırdım ve çok mutluyum.
İsteyenler geciktirmeden yapsın aynalara bakıp duruyorum. Bende morarma olmadı inşallah bugünden itibaren de olmaz
Canım açtığım konuda doktorun bilgileri yazıyor son sayfayı okursan burak çakmakCanım dr'un kim ? Benim dr değiştirmem gerek
Ya kızlar ben de geçici dudak dolgusu yaptırdım Bakırköy'de.(kurum ismi vermek yasak mı bilemediğimden şimdilik vermiyorum). 2 tüp gerekli olduğunu söylediler dudaklarıma. İlki yapıldı dudağım çok kanadığı için 2.'sini 10 gün sonra filan yaptırdım. İlk başta ödemliyken çok güzel görünüyordu böyle şeylere karşı olan annem bile epey beğenmişti falan. Ama 2 gün sonra duştan çıkınca aynaya bir baktım dudaklarım hemen hemen eski haline dönmüştü. Tabi hemen yaptırdığım yere koştum. Oradaki kadın "Su toplayacak. Henüz tam iyileşmedi, morluklarınız duruyor biraz bekleyin şekilllenecek yine memnun kalmazsanız, yine şekillendirir eklenti yaparız." dedi. Ben de bekliyorum, morluklar filan geçti ama dudaklarım yine ince, hissettiğim tek fark benim dudak çıkıntım yoktu yandan bakınca düz görünüyordu şimdi biraz hafif çıkıntı var. Onun dışında dolgunluk filan hak getire yine ince duruyor dudağım. Aynaya her baktığımda ağlayasım geliyor sinirden 1800 verdim(o da anlaşmaları olduğu bir kurumda çalıştığım için indirim yapılmış hali). Paramı alıp çöpe atmışım gibi hissediyorum. Böyle şeyler yaşayanlar var mı, gerçekten sonradan düzeliyor, dolgunlaşıyor mu bir bilgilendirseniz.. Ben bikaç gün sonra yine gidip eksta eklettireceğim bana vadettikleri gibi.. Ama 2 şırıngada şu halde olan dudağımı görünce bir sonraki yaptıkları da en fazla 10 gün gider gibi geliyor. Moralim çok bozuk((
Selam ben Ankara'da Başak Kandiye yaptırdım. Çok memnun kaldım sizinle paylaşmak istedim.
Bende aynı sorunu yaşadım 1 hafta sonra eridi. Siz nerde yaptırmayı düşünüyosunuz.Ben durumunuzu merak ettim. Nasıl oldu son durum? Ben araştırmayı seviyorum. Dünyada ve Türkiye deki en iyi marka kendi dudak dolguları için 18-24 ay kalıcılık süresi veriyor. Nerde yaptırdınız ve hangi dolguyu kullandılar bana özelden yazar mısınız? Ben de yaptırmak istiyorum. Bakırköy de bir merkez var aklımda. Aynı yer mi acaba?
Bende aynı sorunu yaşadım 1 hafta sonra eridi. Siz nerde yaptırmayı düşünüyosunuz.[/QUOTE
Adını size özelden yazarım. Peki doktorunuza gittiniz mi? Bana 10 gün sonra rötuş yapilacak demişlerdi görüştüğümde. Yumuşak doku oldugu için dudaklar morarır ve ödem yaparmış. 1 hafta çok kötü. Benim dudağım cok ince. Yaşla birlikte iyice inceldi. Doğal bir dudak istiyorum. Nereye yaptirmistiniz?
Hangi dolguyu kullandı doktorunuz? Fiyat çok ucuzmuş? Kaç tüp kullandı?
Fotoğrafı koydum
1 tüp juvederm kullandı.Fotoğrafı koydum
Canım sekam arzumm hanımın doktoru kim acaba ulaşamadımdaSen cok yasa emi, guldurdun beni. Solaryuma girer gibi bi makinaya girip cildimiz utulenmis olarak cikabilirizInsallaaaaah, nerde o gunlerrr.
Canim Arzum77 ilk olarak dolgu yaptirdi, bir kac ay sonra inince kendi yagsindan enjekte ettirmisti, simdi kizin adina konusmus oluyorumda, cok guzel olmustu en son hali dudaklarinin. Onu gorunce zaten hemen karar verdim yaptirmaya. Buarada, Arzum77 cok iyi bi insan, herhalde arkadaslik teklifin gitmedi canim yoksa kabul ederdi. Bence memelerinin resimlerine bakma, yoksa onuda istersiniz. Ben gorunce asik olmustum memelerine. Ayyy sapik sanacaklar beni simdi. Evlendigimde bir cocuk dogurayimda, onu yaptiracagim, oda listemde, koca memelerAyyy kizlar benim sonum Ajda Pekkan gibi olmaz dimi?
yukarıdaki eski hali mi?Selam ben Ankara'da Başak Kandiye yaptırdım. Çok memnun kaldım sizinle paylaşmak istedim.
bence hem dr hem de marka çok önemli. ilk yaptırdığım dolgu junessoydu topaklanma olmadı. ama çabuk eridi. sonra dr değiştirdim ve juvederm volbella yapıldı yine topaklanma yoktu daha dayanıklıydı. sonra aynı dr varioderm yaptı ben ısrarla juvederm istememe rağmen. ve topaklanma oldu. şuan çoğu dağıldı sadece bir bölgede topaklanma kaldı masaj yapıyorum. biraz daha erisisn tekrar yaptırcam dr arayıışındayım aynı kişiye yaptırmıcamBende yaptırdım bu lg markasının yvore diye bi dudak dolgusu güvendiğim bi doktor kaliteli olduğunu söyledi. Kore malı olduğu içinde güvendim ve şuan memnunum açıkcası ama ilk yaptırınca topaklanma oldu sonra topaklar zamanlar gitti, bu dolgudan mı acaba doktordan mı bilmiyorum başına gelen varsa yazarsa sevinirim.
Kime yaptirmistiniz Ankara da iseniz Mehmet Akgün e gittiniz mi ben cok memnunum islemlerimden umarim gonlunuze gore olur dolgunuzbence hem dr hem de marka çok önemli. ilk yaptırdığım dolgu junessoydu topaklanma olmadı. ama çabuk eridi. sonra dr değiştirdim ve juvederm volbella yapıldı yine topaklanma yoktu daha dayanıklıydı. sonra aynı dr varioderm yaptı ben ısrarla juvederm istememe rağmen. ve topaklanma oldu. şuan çoğu dağıldı sadece bir bölgede topaklanma kaldı masaj yapıyorum. biraz daha erisisn tekrar yaptırcam dr arayıışındayım aynı kişiye yaptırmıcam
Kızlar üç ay önce gıdı lipo oldum, doktoruma aynı anda çeneme yağ enjektesi istedim fakat doktorum önermedi yağın erime riski var dedi. Ama pişmanım keşke deneseydim, görseydim çenem nasıl olacaktı sonrada eriseymiş. Sonra kontrollere gittiğimde Çene kemiğinize dolgu yapalım dedi. Aranızda yaptıranlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?