Yok canim ankarada yaptirmadim ama bu sefer ankarada yaptirabilirmKime yaptirmistiniz Ankara da iseniz Mehmet Akgün e gittiniz mi ben cok memnunum islemlerimden umarim gonlunuze gore olur dolgunuz
Neden önermediki. Hem Diger dolgularda eriyor bir miktar sonuçta. He kalıcı olsun diyorsan çene protezleri var.Kızlar üç ay önce gıdı lipo oldum, doktoruma aynı anda çeneme yağ enjektesi istedim fakat doktorum önermedi yağın erime riski var dedi. Ama pişmanım keşke deneseydim, görseydim çenem nasıl olacaktı sonrada eriseymiş. Sonra kontrollere gittiğimde Çene kemiğinize dolgu yapalım dedi. Aranızda yaptıranlar varmı?
Adana'da oldum. Tabiki öneririm. Çeneme doğru olan bir yerde çok az bir yağ kalmış ama eskiye göre çok çok iyi. Belki ileride orayada bir müdehale yaptırma bilirim.ücret için birşey diyemem benim gıdı lipom karın germe ücreti içerisindeydi.nerde oldun gidi lipo? ve önerirmisin? almanyada doktorum tavsiye etti ama 4000€ istemisti.
Neden önermediki. Hem Diger dolgularda eriyor bir miktar sonuçta. He kalıcı olsun diyorsan çene protezleri var.
Ben Yag dolgusu yaptırmıştım çeneye burun ameliyatımda çok memnun kaldım. Hepsi erimedi,kalan gayet yeterliydi.
Burnumdan iki kez KBB doktoruna ameliyat olmuştum ama düşme oldu burunda . Nefesde alamıyordum. Üçüncü revizyon oldum Hasan beye. O zaman Hasan bey çenen geride,Yag dolgusu yaparsak burunlara ve alına göre daha orantılı olur demişti. Zaten o ameliyatla birlikte badem göz,elmacık kemiklere Yag dolgusu ve dudak dolgusuda olmuştu. Yani komple bir işlemdi :)arzum77 ahh arzum biliyorsun benim işlem biraz fazlaydı ve bütün bunlara çok odaklanmıştım. Çene konusunu konuştuk doktorla ilk başta implantı sordum, cesaret edemedim. Yağ enjekte edelim dedim önermedi! Kalın kafa işte istesene, bir dene, Gör. Daha sonra hoşuna giderse yağ dokusu erise dolgu yaptırırsın. Şuan bunu Söylemek için belki erken ve henüz daha doktorumla hiç görüşmedim ama sanırım revizyon isteyeceğim galiba. ayak bileğimin haricindeki tüm bölgeler tam istediğim Şekli almadı. Revizyon olursa yağ enjektesini denerim galiba. Senin çenede yağ enjekte olduğunu bilmiyordum. Nekadar süredir var?
selam kızlar.. bende biara dudak dolgusunu düşünmüştüm.. hatta bunun için bi estetik cerrahla görüşmüştüm.. işte doktorun bana dedii vücuttan alınan yağın hiç bi yan etkisinin olmadığı ama 6 ay sora şişkinliğin azalacağı bi sene sonra dudağımdaki dolgunluğun maksimum %40'ının kalıcağıydı.. Ama kolajen daha etkili ve kesin bir çözümmüş duyduma göre ayrıca elde edilen dolgunluk daha kalıcı oluyomuş.. dudağa yağ enjeksiyonu olursa bu operasyon nerdeyse hersene tekrarlamak zorunda kalabilirmişiz.
Küçük yerlerde hasta sirkülasyonu çok fazla değil... Bu tip konularda tecrübe ve vaka sayısı önemli.. o yüzden İstanbul Ankara İzmir gibi büyük şehirlerden isim almanızı naçizane öneririm.
bence hiç de öyle değil canım ya. istanbulda mundar olup tuncelide düzgün yapılanı bile gördümKüçük yerlerde hasta sirkülasyonu çok fazla değil... Bu tip konularda tecrübe ve vaka sayısı önemli.. o yüzden İstanbul Ankara İzmir gibi büyük şehirlerden isim almanızı naçizane öneririm.
canım ufuk beye dudak dolgusunu ne kadara yaptırdın ve şuan durumu nasıl memnunmusunBen izmirde ufuk bilkaya yaptırdım geçen sene ocak ayında hala dolgun duruyo dudağım henüz ihtiyaç duymadım tekrarına şekli de hoşuma gidiyo dudak konusunda ufuk beyi öneririm
İstanbulda önerebileceğim en iyi yer isveç klinik.. bence doktor isimlerine kanıp şişirilmiş insanlara gidip birton para kaptırmayın.. o kadar çok yer görüyorumki her sokak başı güzellik merkezi olmuş.Ya... dudak dolgusu yaptırdım ama 2 hafta dayandı... Benim cildim mi çabucak tolere ediyor; ürün mü kötüydü bilmiyorum... Dudak konusunda uzmanlaşmış önereceğiniz bir estetik cerrah var mı İzmir'de veya İstanbul'da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?