Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Merhaba arkadaslar, bu topic benimde cok hosuma gitti:) Bende 19/05 burun ameliyati esnasinda dudak dolgusuda yaptirdim, doktorum karnimdan aldigi yag injecte etti. Sanirim kalici bir dolgu ama emin degilim. Bilgisi olan arkadas beni aydinlatirsa sevinirim, simdiden cok tsk ediyorum sizlere:))) Dudaklarim masallah cok guzel oldu, ust dudagim inceydi alta ragmen simdi daha dogal ve esitli oldu sanki umarim kalicidir:))

Bundan bir sene once kolagen dolgusu yaptirmisitm ama bu 6 ay gecerliydi ve yenilenmesi lazimdi, bencede kalici dolgular daha mantikli:)[/QUOTE]

Selam melide :) ben de dünden beri bu konuya takıldım .. çok güzel bilgiler var.. dolgu maddeleri hakkında bir sürü bilgi var.. benim de en çok aklıma yatan cerrahi müdahaleden sonra kendi yağından enjekte edilen dolgular.. hem doğal hem de birkaç denemeden sonra kalıcılık sağlanıyormuş.. tabi burdan öğrendiklerim kadarıyla.. yanlış olmasın ama :S

Selam melide :) ben de dünden beri bu konuya takıldım .. çok güzel bilgiler var.. dolgu maddeleri hakkında bir sürü bilgi var.. benim de en çok aklıma yatan cerrahi müdahaleden sonra kendi yağından enjekte edilen dolgular.. hem doğal hem de birkaç denemeden sonra kalıcılık sağlanıyormuş.. tabi burdan öğrendiklerim kadarıyla.. yanlış olmasın ama :S[/QUOTE]

Cevabin icin tsk ederim cnm, demek bir kac kez mi yaptirmak lazim kalici olmasi icin(( tuh ya bende kurtuldum artik dudak dolgusundan diye dusunuyordum( Ben kk'ya uye olali uzun bir zaman olmadi, ama iyki olmusum cok guzel bilgiler paylasiliyor burda ne guzel:):enbuyukkk:

donut'cum cerrahi yöntemler hakkında bilgi alırsan bize de haber ver =)
ben funny gibi istiyorum ama maddi yönü düşündürüyo beni
özellikle fiyatını öğrenir misin lütfen lütfen lütfen =)))

yag enjeksiyonu bıle cozum degil dıyorlar kızlar..sadece sure zarfını uzatıyormus..sanırım ben bır kez enjeksıyondan sonra nasıl durduguna bakıp cerrahı olayına gırecegım

donut'cum cerrahi yöntemler hakkında bilgi alırsan bize de haber ver =)
ben funny gibi istiyorum ama maddi yönü düşündürüyo beni
özellikle fiyatını öğrenir misin lütfen lütfen lütfen =)))

tabıkı canım,her detayıyla ogrenecegım ve paylasacagım

kızlar meraba, güzel gidiyoruz belki eskilerden hatırlayanlar olabilir beni bu konuya uzun zamandır yazamıyorum vakit darlığından
bi arkadaşım teosyal kiss yaptırmış 1 yıl önce, itiraf etti, ve kızın dudakları 1 yıldır benim gördüğüm kadarıyla aynı, ki bu işlerden de biraz anlarım, 500 tlye yaptırmış.
ben bi estetik cerraha sormuştum asma işlemi riskli geriye dönüşü yok dedi
iyi olmazsa sonra üzülürsünüz bence onu düşünmeyin
megan falan da bu sebeple yaptırmıyordur belki..
adriana ve keira da çok güzel paylaşım olmuş ben ikisini de doğal sanıyordum

Itıraf ettı sozune takıldım ben sımdı :)))
Demek ki kesın yargıya varılmayacak kadar az degısıklık olmus,yanı dudak kalemi parlatıcı buyuk gosterıyor etkısı denebılecek kadar :)))
Dogru mu anladım acaba ?

Gunadyın buarada :)

günaydın
asma dediğiniz şey funny'nin yaptırdığı mı?
ama funny'nin baya fark olmuştu :/

bence en mantıklı olanı geçici dolgular.. ve tamamen yokolmuyor.. bikaçkez uygulatırsanız dolgun kalır dodaklarınız..

bence en mantıklı olanı geçici dolgular.. ve tamamen yokolmuyor.. bikaçkez uygulatırsanız dolgun kalır dodaklarınız..

selamlar seertmece :)
ben de epey ilgiliyim bu konuya ama kafama takılan şey şu; bu geçici maddeler ya da vücudun kendi yağı ile yapılan enjeksiyonlarda erime oluyor fakat yarı kalıcılık sağlandığı için % 40 oranında kalır diye bişi duydum.. Ama asıl sorun bu kalan kısım homojen mi kalır? bana pek eşit bir dağılım göstermez gibi geliyor ama?

yani biraz kalması süper de ya yamuk yumuk kalırsa?
ben funyi bekliyorum nasıl yaptırmış çok merak ediyorum.. sesimi duysun ve beni arkadaş olarak listesine eklesin artık lütfeennn naniknanik

cnm daha yeni girebildim nete :)))) ekledim seniiiiii :)

Oleeeyyy! :) ışte beklenen kadınn... tatatammm :)

Çok teşekkür ederim eklediğin için ..hemennn baktım ben de albümüne...ama özel mesaj ya da yorum yazamıyorum henüz Maşallah maşallah maşallah süper olmuş dudakların :)
kesinlikle cerrahi yöntemdir ya.. budur işte! :)

ya belki 1000 kere cevaplamışsındır ama doktorun kimdi canım ? Gerçi be nforum yazılarınızı da hatmediyorum ama daha yazıların yarısındayım şimdiye kadar göremedim doktorun adını :) :) :)

Son düzenleme:
bende bılmıyorum.. vucut yagı ıyıce yayılabılıyormu dudak yapısına.. yag oldugu ıcın yayılıyordue belkı.. ama zahmetlı bı ıslem.. en pratık ve zahmetsızı gecıcı dolgu.. gecıcı dolgular tatamen erımıyır bellı oranda hacım kalıyor.. tekrarlatırsın erırsede.. hem de ıstedıgın seklı verdırırsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…