Merhaba arkadaslar, bu topic benimde cok hosuma gitti:) Bende 19/05 burun ameliyati esnasinda dudak dolgusuda yaptirdim, doktorum karnimdan aldigi yag injecte etti. Sanirim kalici bir dolgu ama emin degilim. Bilgisi olan arkadas beni aydinlatirsa sevinirim, simdiden cok tsk ediyorum sizlere:))) Dudaklarim masallah cok guzel oldu, ust dudagim inceydi alta ragmen simdi daha dogal ve esitli oldu sanki umarim kalicidir:))
Bundan bir sene once kolagen dolgusu yaptirmisitm ama bu 6 ay gecerliydi ve yenilenmesi lazimdi, bencede kalici dolgular daha mantikli:)
ya sen hiç konuşma yüz hatların yeter zaten;> neyse bu konuyu uzatmıcam aksi yönde fazla ısrar edersen tuzkinin masa firlatan emote'u nu hatirlatirim :)))
hem napicaksiniz sac kabarmış kabarmamış, benimde sacım banyodan sonra aslan yelesi gibi oluyor, altlar hafif dalgalı üstler düz kendim fön cekemiyorum maşa yapsam yine kabarıyo bin cesit sey sürerek ancak yatiştiriyorum en sonunda baş edemeyip köylü güzeli gibi örerek yatiyorum:)) sabah biraz yapişmiş oluyo:) bakın böyle olsanızda sikayet edicektiniz nasıl olsa:))
Bende burdaki resimlere bakınca fenalaşıyorum:=))) ama insan bi bakıma kendimde neleri düzeltebilirim yada güzelleştirebilirim diye düşünüyo:)) e sonra sıralamaya başlıyorum dişler, kaşlar,dudak, saç, baş kıç derken bunalım dakikaları geliyor:))) En iyisi biz simdilik dudaga odaklanalım o bitince hep beraber bi topikte toplanır diger asamaya geceriz :)))opuyorumnanaktan
ayy tuzki gelio geneay nese hhehehe guldurdun gene beni cnmin ici :) yaww bu konu icin senne ayrica bi kavga ederiz simdi arkdaslarin onunde etmeyelim sempatiksalakcinni ama beyb teseekur ederim sen guzel bakiosun ondan hem bana gore de ayni seyleri aynen ben sana diorm. hele sacindan hic sikayet etme bakma sahane saclarin var ruya saclar benm icin kaydirigubbakcemile2
haklisin dudaga odaklanalim yaw hepsini dusununce insan bunalima girio aklinialirimsmile
evet keira'da da dolgu var ama alta nerdeyse dokundurtmamış cok hafif üst dudaga yaptirtmiş:s of ya az mı olcak cok mu onada karar vermek zor:))akannehir
yok ya alttada var bence
bu arada kizlar ya keira paylastiniz iyi olmus bence en basarililardan biri. keiranin eski dudaklari da hem megandan hem de adri den ince. gayet ince dudaklari dolgun dolgun oldu cok basarili ben de onunki gibi ustu az daha dolgun istiorm alttan. ay bu hatunun dolgusu bi umut verio bana nedense. bilmiyorumkismile
evet ya cok guzel yapıorlar,dudakların bır ınık bır buyuk gozukmesının nedenıde dolgunun erimesi sanırım.
bu sayede ınsanın kafasını da karıstırıolar :) abartı olmadıgı ıcınde acaba acaba dıyıp duruyoruz :)
kesinlikle donutcum inince yaptiriorlar bizim de fotolardan kafamiz karisio vardi yoktu die bencede :):hulya:
Bu arada Meganinda makyajsız hali üst dudagi bahane verdiğimiz ördek dudaklara benzettim bu resimde:)
tatlisim bence gene de aysun kayaci veya aysu baceoglundan cok daha basarili sempatiksalakcinni
adrianın dudaalrını yapan doktoruu tebrik etmek lazımmvereliniortak
aynen minik06 ördek dudağı gibi yapmacık olmamış ben kendi dudakları sanıodum
donut'cum cerrahi yöntemler hakkında bilgi alırsan bize de haber ver =)
ben funny gibi istiyorum ama maddi yönü düşündürüyo beni
özellikle fiyatını öğrenir misin lütfen lütfen lütfen =)))
bence en mantıklı olanı geçici dolgular.. ve tamamen yokolmuyor.. bikaçkez uygulatırsanız dolgun kalır dodaklarınız..
cnm daha yeni girebildim nete :)))) ekledim seniiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?