Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
yok canım.. ama ıkıncı dolgumu yapınca eklerım sızın ıcın..

yaparız artık bi before after... e bi de kendim uygulıcam dolguyu biliyosunuz ekekekekee

o kadar pra vermeye gerek yok..275tl ye ALDIM SURGILIPS..EN COK BUNU KULLANIYOLARMIS DUDAKTA.. DUDAGA OZEL URETILMIS.. JUVEDRMınkı 330tl idi

sertmeceeee ya fatihte bi doktordan acıklaması hiç ayrıntılı olmamış( bende almak istiyorum o nedenle sordum:)

burdan acık acık yazayımmı.. google dan bafa medıcal dıe gır.. sıtesı var.. tel ve adreslerı var canım.. ıstersen gotururum senı. bulamam dersen

açıklamalarım yeterli oldumu.. aradınızmı benim aldığım yeri.. crcs nerde senin doktor.. iyi yaparmı.. kaça yapar

:))) cnm HASAN FINDIK dotorumm cnm caddede :) muuuccckkkkkkkk. çoook saol cnnmmmm beniimmmm :) alkisalkisalkis

:))) cnm HASAN FINDIK dotorumm cnm caddede :) muuuccckkkkkkkk. çoook saol cnnmmmm beniimmmm :) alkisalkisalkis

gerçekten mii :) e ben 2 yıl önce gitmiştim zaten kendisine ama liposuction içinn :)

çoook saol canımm ben de erenköyde yaşıyorum zaten burnumun dibindeymiş adam yıllardır işe bak :)

iyi gecelerrr :)

ya funny bende görmek istiyorum dudak fotolarını napmam gerek anlamadım,begenirsem hemen giderim valla doktor beye

kıslar yaaa, araştırdım internetteki makalelerede baktım (kendi doktorumada özellikle sordum) dudak için puragen öneriyorlar kalıcılığı 8-12 ay imiş, işte puragenle ilgili bilgi:

Puragen hyalüronik asit içeren bir diğer dolgu maddesidir. Mentor firması tarafından üretilen, kalıcı olmayan Puragen, 8 – 12 ay etkilidir. Perlane, Juvederm, Restylane gibi diğer hyalüronik asit bazlı dolgu maddeleri tek çapraz bağlı hyaluronik asit içerirken; Puragen çift çapraz bağlı hyaluronik asit içerir. Bu da yapının etki süresini uzatır. Puragen cildin dermis katmanına enjekte edilir. Enjeksiyondan sonra bir miktar su tuttuğu için gerekenden fazla vermemek gerekir. Rötuş yapılacaksa da en az 2 hafta sonra uygulanmalıdır. Allerji testi gerektirmez.

Juvadermden daha kalıcı olduğu söyleniyor, hadi hayırlısı :) Bu arada seertmece senin bahsettiğin yeri arayıp sordum onlarda sadece dudak için senin aldığın surgelipsi öneriyorlar.
Fiyatı 285 TL olmuş. Sen yaptığında kalıcılığı ne kadar sürmüştü canım?

kalıcılıgı cok ıyı 1 yıl oldu tamamen yokolmadı.. hala volume var bellı mıktarda.. 1 yıl gidiyor yani.. evt oraya sordum jyvederm mı alsam dıe. encok sattıgımız dudak urunu surgılıps dedıler.. doktorlar en cok surgılıps alıyormus

neye karar verdın tuenola ... hangısını alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…