neye karar verdın tuenola ... hangısını alıcaksın
açıklamalarım yeterli oldumu.. aradınızmı benim aldığım yeri.. crcs nerde senin doktor.. iyi yaparmı.. kaça yapar
valla bılmıyorumkı cnm benm kurstan arkadsm(dr.sadullah karun) kendısının sekreterı cok uzun bı zamandır. bı kac kez gorusmustum ben drla. burdada fazla paragoz bırı deıl dıye bahsederler genelde hep ztn.arayıpp bı sormam lazım bnmde arkdsma malzemeyle gelsem ne kadara yapar dıye ben cunku juvederm ıstıoyrum fakat kendısın elınde dolgu olarak juvederm yok dıye bıloyrum o yusden sormam gerek arkdsmda uygulama ıcın fazla almıyor ztn drmuz. falan demıstı bı zamanlar saolsun ındırım yapar ztnde ne kadr olur bılemıyorum
yerı capanın oralarda fındıkzadede kalıyor brs.dudak dolgusu ıcın gıdenler var kendısıne dıye bılyorum.ztn özcan denız ve aılesının dktru:asigim:bayanssulusmile
fıbdıkzadenın neresınde tam olarak.. telefonunu yazablırmısn dr un
uzun zamandır kimse yazmıyor.. dudaklar ne alemde.. arıya soktursak nasıl olur .. gunluk gecıcı dolgu
ay dra gıdemedım!!!
adamı evden de gonderemıorum !
cınnet gecırecegım !
ama suna emın oldum dolgu aslaaaa işe yaramıyor,yarasa meganda yarardı..dudaklar yıne aynı yıne aynı..yani milim farkediyor..
yok be tatlım transformersda da arap dudaklıydı,hatta dolguyu tam film oncesı yaptırmıstı.madem kucultmeye calıstılar dudakları neden ekstra parlatıcı dudak kalemleri kullanmıslar,bana cok inandırıcı gelmedi.
gecen gunku fotolarına baktım dudaklar yıne bu vazıyetteydı
baksana tatlısım bu jennifers body filminden,hangi kucuk durması ıstenen dudak bole kalemle hatlandırılıp dudak ustunden ruja bulanırkı,ne diyorsun?
Haklısın canım, resimlere bakınca daha iyi anladım, meganın dudak sekli hep güzelmiş ama dolgu ile asırı derecede büyütülmüş, bizimkilerde böyle dursa keşke yaa:)):ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?