Dudak Dolgusu yaptıranlar

tamamen dogal :)

ben burda hıcbırzaman dudaklarım kucuk demedım,kalkıklık ıstıorum dedım :)

postalayayım kocayı evden,istemekle kalmayacagım icraata gececegim ama maalesef adam mıhlandı :)))

15 gun mu :))) valla 6 ayda zor kendıne gelen ınsalar tanıyorum.Buruna sanırım cesaret edemezdim ben,ee sen neyı beklıyorsun o zaman kusum?

15 gun mu :))) valla 6 ayda zor kendıne gelen ınsalar tanıyorum.Buruna sanırım cesaret edemezdim ben,ee sen neyı beklıyorsun o zaman kusum?

canım tamamen iyileşme süreci senin dediğin gib 6 ay 1 sene fln .ben alçının tamponların bandajların çıkma süresini kastedip 15 gün demiştim.wala işte benimde ailem hoş görmüyor.ama onlara kalsa kaşımı aldırmam da çok gereksiz yüzüme krem sürmem de çok gereksiz:):tomato:

hımm o zaman senın işin de zor bebegim,burnunda hakıkaten goze carpan bır sekıl bozuklugu var mı ?

hımm o zaman senın işin de zor bebegim,burnunda hakıkaten goze carpan bır sekıl bozuklugu var mı ?

canım ya kime sorsam söylesem şu estetik işini saçmalama diyolar.çok rahatsız edici bi bozukluk değil.ama işte ben rahatsız oluyorum:gitme:
kemer var biraz bide uç kısmı uzun.ben de zaten hokka gibi mini minnacık bi burun istemiyorum yüzüme uygun büyüklükte ve şekilde bir burun istiyorum.

yaklaşık bir ay önce burun ameliyatı oldum 2 haftada kendine gelmesi imkansız bir ay da yeni toparlandım herşey eskisi gibi ama ilk 15 gün gerçekten çok zor.mutlaka ameliyat olanın yanında birileri olmalı fiziken değilde ruhen destek çok gerekli.ha şimdi çok iyiyim bir ayda herşey geride kaldı şükürler olsun çok memnunum iyiki yaptırmışım ama bundan bir hafta öncesine kadar lanet ediyordum niye bunu kendime yaptım diye:)

başka bir konu ise cuma günü yani bu gün 2. günü dudak dolgusu yaptırdım..yaklaşık tuonela gibi şişlikler yaşadım ama şuan çok memnunum istediğim gibi kalkık dudaklarım oldu umarım inmez şimdide inecek diye korkuyorum.geçici dolgu yaptırdım amalian ile doldurdu doktorum.0.5cc kullanıldı bakıyorumda herkez 1cc kullanmış inşallah kısa sürede sönmez okadar para veriyoruz umarım değer.

histerik gecerken gordum mesajini, yakaladim yine seni :))) dudaklarin insallah cabuk inmez canim, burnunu cok begeniyorduk eminim dudaklar da birlesince harika olmustur. sen ameliyattan sonra cabuk toparlananlardan biriydin ama sen bile kendine gelmenin zor oldugunu soyluyorsun, bu durumda ben kendi enkazimi nasil ayaga kaldirdim ah bi bilsen :))) dun merak eden insanlar icin ameliyat bikac fotograf koydum sisilik ve morluklarimla, canavar gibiydim valla. Konu disina ciktim konuyu kirlettim resmen:))
senin yeni dudaklarini da gorebilcek miyiz? ben cok merak ettim simdi:)

a.s.a.s.
:)evet ya yakalandım:):)zordu gerçekten ne yalan söyliyim ağrı acı vs değilde buruna alışamama farklı bir yüz görme her ağızdan çıkan onlarca yorum insanı allak bullak ediyor:)(du)hemen foroğraflarına bakmam lazım çok merak ediyorum:):)bende ilk bir hafta yaratık gibiydim hala aşakınım bir haftada o bünye nasıl kendini o denli toparlar mor değil direk simsiyahtım:)beni gören iki arkadaşım fenalaşmıştı:)ama bi haftada geçti gitti:)
dudaklarım sönüyo ya dün daha güzeldi:/ umarım daha fazla sönmez 2 ay kalır diyor herkez umarım 3 4 ay dayanır ya neyse haberdar ederim gidişhattan:)evet bir kaç güne koyacağım dudak fotolarımıda canım yakalarım seni ben haber veririm sana

evet işte bana dıyorsun ya ne gerek var dıye ama oyle olmuyor.Sende kendınde goruyorsun ıste.Cevrans orun yok dıyorken sen yıne de ıstıyorsun.Ama emin ol yaptırana kadar rahat etmeyeceksin :))))

canım oncelıkle gecmıs olsun,bizimle de paylasır mısın fotolarını ?

Demek ınıyor..off bununla nasıl baş edecegiz :)))

donutcum çok teşekkür ederim.yarın paylaşacağım şuan makinam yanımda değil.valla şuan baya indi ama eskisine oranla dolgun ve güzel daha fazla inmesini istemiyorum 6 ay kalıcı dedi doktor ama inanmıyorum forumu çok araştırdım en kalıcıları bile 2 ay en fazla gtmiş ama uf hep böyle kalsa ya.nasıl para dayanacak cidden buna.kalıcıdanda çok korkuyorum bilemedim ne yapsam.şimdi çıkmam lazım yarın fotolarımda burda olurum:):)görüşmek üzere..

Ah evet herkesın derdı aynı koskaca megan Fox bile dur dıyemedı,neredeyse elinde enjektor gezınecek :))) Tamam canım beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…