yok bırtanem,oyle dusunmedım asla emin ol.
Doutzendaki kalkıklıgı ıstıorum,cok kafaya taktım sanırım
postalayayım kocayı evden,istemekle kalmayacagım icraata gececegim ama maalesef adam mıhlandı :)))
:dance: ben de benzer yöntemle burun ameliyatı istiyorum fakat benimki daha meşakkatli tabi 15 gün iyileşme süresi lazım en azından.zor ya of
15 gun mu :))) valla 6 ayda zor kendıne gelen ınsalar tanıyorum.Buruna sanırım cesaret edemezdim ben,ee sen neyı beklıyorsun o zaman kusum?
hımm o zaman senın işin de zor bebegim,burnunda hakıkaten goze carpan bır sekıl bozuklugu var mı ?
histerik gecerken gordum mesajini, yakaladim yine seni :))) dudaklarin insallah cabuk inmez canim, burnunu cok begeniyorduk eminim dudaklar da birlesince harika olmustur. sen ameliyattan sonra cabuk toparlananlardan biriydin ama sen bile kendine gelmenin zor oldugunu soyluyorsun, bu durumda ben kendi enkazimi nasil ayaga kaldirdim ah bi bilsen :))) dun merak eden insanlar icin ameliyat bikac fotograf koydum sisilik ve morluklarimla, canavar gibiydim valla. Konu disina ciktim konuyu kirlettim resmen:))
senin yeni dudaklarini da gorebilcek miyiz? ben cok merak ettim simdi:)
canım ya kime sorsam söylesem şu estetik işini saçmalama diyolar.çok rahatsız edici bi bozukluk değil.ama işte ben rahatsız oluyorum:gitme:
kemer var biraz bide uç kısmı uzun.ben de zaten hokka gibi mini minnacık bi burun istemiyorum yüzüme uygun büyüklükte ve şekilde bir burun istiyorum.
yaklaşık bir ay önce burun ameliyatı oldum 2 haftada kendine gelmesi imkansız bir ay da yeni toparlandım herşey eskisi gibi ama ilk 15 gün gerçekten çok zor.mutlaka ameliyat olanın yanında birileri olmalı fiziken değilde ruhen destek çok gerekli.ha şimdi çok iyiyim bir ayda herşey geride kaldı şükürler olsun çok memnunum iyiki yaptırmışım ama bundan bir hafta öncesine kadar lanet ediyordum niye bunu kendime yaptım diye:)
başka bir konu ise cuma günü yani bu gün 2. günü dudak dolgusu yaptırdım..yaklaşık tuonela gibi şişlikler yaşadım ama şuan çok memnunum istediğim gibi kalkık dudaklarım oldu umarım inmez şimdide inecek diye korkuyorum.geçici dolgu yaptırdım amalian ile doldurdu doktorum.0.5cc kullanıldı bakıyorumda herkez 1cc kullanmış inşallah kısa sürede sönmez okadar para veriyoruz umarım değer.
a.s.a.s.
:)evet ya yakalandım:):)zordu gerçekten ne yalan söyliyim ağrı acı vs değilde buruna alışamama farklı bir yüz görme her ağızdan çıkan onlarca yorum insanı allak bullak ediyor:)(du)hemen foroğraflarına bakmam lazım çok merak ediyorum:):)bende ilk bir hafta yaratık gibiydim hala aşakınım bir haftada o bünye nasıl kendini o denli toparlar mor değil direk simsiyahtım:)beni gören iki arkadaşım fenalaşmıştı:)ama bi haftada geçti gitti:)
dudaklarım sönüyo ya dün daha güzeldi:/ umarım daha fazla sönmez 2 ay kalır diyor herkez umarım 3 4 ay dayanır ya neyse haberdar ederim gidişhattan:)evet bir kaç güne koyacağım dudak fotolarımıda canım yakalarım seni ben haber veririm sana
postalayayım kocayı evden,istemekle kalmayacagım icraata gececegim ama maalesef adam mıhlandı :)))
:dance: ben de benzer yöntemle burun ameliyatı istiyorum fakat benimki daha meşakkatli tabi 15 gün iyileşme süresi lazım en azından.zor ya of
canım lazerle burun ameliyatını biraz acarmısın ? yani herhangi bir cerrahi müdahale olmadan mı yapılıyo .. ?bu arada estetik dünyasındaki gelişmelerin cook gerisinde kalmış bi teyze gibi hissettim şimdisiz gencelerde olmasanız bişe ögrenemiycem :)
canım lazerle burun ameliyatını biraz acarmısın ? yani herhangi bir cerrahi müdahale olmadan mı yapılıyo .. ?bu arada estetik dünyasındaki gelişmelerin cook gerisinde kalmış bi teyze gibi hissettim şimdisiz gencelerde olmasanız bişe ögrenemiycem :)
canım yanlış okumuşsun sanırım:) lazerle demedim.benzer bi yöntemle dedim:)
evet işte bana dıyorsun ya ne gerek var dıye ama oyle olmuyor.Sende kendınde goruyorsun ıste.Cevrans orun yok dıyorken sen yıne de ıstıyorsun.Ama emin ol yaptırana kadar rahat etmeyeceksin :))))
donutum nerelerdeydin ya:) vala doru diyosun kesinlikle rahat edemicem.bi an önce yaptırmam lazım ya okulda açılmadanlmaz:
dolgu ile yapılan burun amelıyatı var canım
evet işte bana dıyorsun ya ne gerek var dıye ama oyle olmuyor.Sende kendınde goruyorsun ıste.Cevrans orun yok dıyorken sen yıne de ıstıyorsun.Ama emin ol yaptırana kadar rahat etmeyeceksin :))))
donutum nerelerdeydin ya:) vala doru diyosun kesinlikle rahat edemicem.bi an önce yaptırmam lazım ya okulda açılmadanlmaz:
Universitede mısın canım ? Lisede mi ? Lisedeysen bence hemen mezuniyet sonrası yaptırısan sahane bir zamanlama olur bence
butun topıgı usenmedım okudum
gecıcı yaptırmaya karar werdım
tuonela ck hos olmus dudakların cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?