ben de şaşırdım şimdi kanserojen etkisi olduğunu ilk kez duyuyorum kalıcı dolguya karşı olan doktorlar bile böle bi etkiden bahsetmedi:S
inşallah doğru değildir gerçekten çok korkutucu bi iddia bu
ama benim kafamı karıştıran başka konular var. mesela bu tür poliakrilamid, aquamid vs dolgular hem kalıcı oldukları, hem alerji riski taşımadıkları hem de fiyatlarının çok aşırı pahalı olmaması nedeniyle gayet uygun gibi görünüyo. kimş doktorlar bi sakıncası olmadığı iddiasında kimileriyse kesinlikle tercih etmediklerini belirtiyolar..
bu kadar uygun bi maddenin devrim yaratması gerekmez miydi yani? bazı doktorlar sonuna kadar savunrken bazıları neden karşı? ve bu kadar ideal bi maddenin çoktan yaygınlaşmış olması ve hyaluronic asitin vs. nin pabucunu dama atmış olması gerekmez miydi?
Liys merhaba canım .Ben Google baktım , hem Türk sitelerine hem yabancı sitelere hiç böyle bir haber bulamadım .Bahsettiğin maddenin Aquamid olduğuna eminmisin ?Başka poliakrilamid türevi bir madde olabilir .Çünkü bu madde vücutta parçalanmadığı için akrilamid maddesi açığa çıkmıyormuş .Bende bunu bir sitede okudum .Zamanla eriyen poliakrilamid dolgularda dediğin durum olabilir. Komplikasyon enderde olsa görülen bir şey , her maddede olabilir.Ama kanser iddiası çok korkunç.Çünkü bu maddeyi yapan bir sürü doktor var .Muhakkak okuduğun siteyi yazmalısın, çünkü yapan doktorlarda suçlanmış oluyor .Üstelik bu olay 2 sene önce ortaya çıktıysa bilinmesi gerekir ..Yukarıda yazdım canım , ablamın doktoruna sordum böyle birşey yok dedi .Madde zaten Hollandadan geliyormuş.Yani kafam karıştı canım .Sen lütfen bu haberi nerden okuduysan link adresini ver .Türkçe veya yabancı site fark etmez .a.s.
Liys canım , ablamda bu maddeden var .Bizim doktorumuz başka kendisine sordum, zaten Hollandadan getiriyormuş .Böyle birşey asla yok dedi .
kızlar ben kalıcı dolgu yaptırmayı kafaya koymuştum ama doktorumla görüşünce vazgeçtim.. kalıcı dolgu maddelerinin dudakta kullanılmasının çok sakıncalı olduğunu söyledi hem bi kaç yıl sonra dudakta topak topak sertlikler oluşabiliyomuş hem de reaksiyon riski çok çok fazlaymış ve söylendiği gibi kolayca geri çekilemezmiş bu maddeler.. kalıcı kızarıklık iz ve daha bi çok kötü hasar bırakıyomuş. dudak hala kesin olarak çözülebilmiş bi yer değil dedi, en sağlıklısı yağ enjeksiyonu veya hyaluronic asitmiş.
bu arada iyi haber, hyaluronic asitte restylane yerine yeni bi marka olan ''teosyal kiss'' kullanılırsa kalıcılık çok daha uzun sürüyormuş 9-12 ay kadar. diğer maddeler kadar kısa ömürlü deilmiş yani bu teosyal kiss.
ben de bundan yaptırmaya karar verdim ama ankara'da yapan yer yok sanırım belki ben illa ki teosyal yaptırmak istiyorum dersem getirtebilirler bilemicem..
Canım hiç botoksla dudak kalınlaşır mı ? Botoks dolgu maddesi değildir .Dudak çevresine yapılıyor ama sadece dudak çevresindeki kırışıklıklar için .aa botoksla da yapılıyormuş demeek. emin misin botoks olduğuna, dolgu maddesi falan koyuyor olmasınlar.. botoksla nasıl yapılır ki yani.. botoks kalınlaştırıyor muymuş yani?
Canım hiç botoksla dudak kalınlaşır mı ? Botoks dolgu maddesi değildir .Dudak çevresine yapılıyor ama sadece dudak çevresindeki kırışıklıklar için .
Btoks sadece üst yüz bölgesinde, boyunda ve dudak çevresi çizgilerinde kullanılır.
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama sorucam öğrencem ozaman yazarım size arkadaşlar ,türkçe alt yazı oldugu için okudugumdan da eminim belki alt yazı yanlısdır dıcem oda zor,öğreniyim tam olarak ozaman sizedehaber vericem,yanlısım varsa özür dilerim bide:)
Ben dudak dolgusu yaptırdım çok memnunum.Ben söylemezsem kımse bılmıyor(yeni tanıstıklarım)çok dogal duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?