DUDAK DOLGUSU YAPTIRANLARIN ÖNCESİ VE SONRASI RESİMLERİ

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Merhaba kızlar. ben dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat henüz bir türlü işin ehli en iyi kim diye karar veremedim. sizden yardımcı olmanızı istiyorum .burada öncesi ve sonrası dudağınızın fotoğraflarını paylaşarak birbirmize yardımcı olabilirsek çok mutlu olurum. resimlerinizi ,doktorunuzun ismiyle , bekliyorum hanımlar

Ben 1 yıl önce izmirde prof dr ufuk bilkaya yaptırdım ilk yaptırdığımdaki resim bu eski yeni hali.şimdi de geçti sayılmaz hala dolgun duruyo dudağım

bu doğal değilmi yani??? şu ana kadar gördüğüm en güzel uygulama . kesinlikle çok doğal görünüyor. ellerine sağlık doktorun. peki uygulama nedir yağ enjeksiyonumu , yoksa diğer dolgularmı?

merhaba bende 2 yıl önce yaptırdım sonuç oldukça iyi doğaldı hala dolgunluğu var .hyalürinik asit ti zamanla eriyor zaten .en büyük korkum ördek dudak olmaktı öyle bir sorun yaşamadım

bu doğal değilmi yani??? şu ana kadar gördüğüm en güzel uygulama . kesinlikle çok doğal görünüyor. ellerine sağlık doktorun. peki uygulama nedir yağ enjeksiyonumu , yoksa diğer dolgularmı?
Çok tşk ederim.ilk hali o resim doğaldı tabi o da ama yine de tam oturmamış oluyo ilk zamanlar ama bu resim şimdiki hali
image.webp
1yılı geçti dolgum duruyo hala sadece söndü ilk zamana göre.hyalüronik asit yaptı yağ değil juvaderm ultra 3 ya da 2ydi yanlış hatırlamıyosam sadece üste ama 1 tüpü bitirmemişti.

Çok tşk ederim.ilk hali o resim doğaldı tabi o da ama yine de tam oturmamış oluyo ilk zamanlar ama bu resim şimdiki hali
Eki Görüntüle 1793302
1yılı geçti dolgum duruyo hala sadece söndü ilk zamana göre.hyalüronik asit yaptı yağ değil juvaderm ultra 3 ya da 2ydi yanlış hatırlamıyosam sadece üste ama 1 tüpü bitirmemişti.

Çok hoş görünüyor. Bende sadece üst dudağa dolgu istiyorum. Fiyatı ne kadar acaba?

Eki Görüntüle 1793302
Canim bu Kırmızının markası ve numarasini soylermisinnn lutfenn

Canim bu Kırmızının markası ve numarasini soylermisinnn lutfenn
Mac ruby woo canım :) bu arada seninki de çok hoş görünüyo fahri molayla ben de görüştüm ama pek içime sinmemişti ufuk bilkaya karar verdim seninki yarı kalıcı galiba bi problem yaşadın mı

Mac ruby woo canım :) bu arada seninki de çok hoş görünüyo fahri molayla ben de görüştüm ama pek içime sinmemişti ufuk bilkaya karar verdim seninki yarı kalıcı galiba bi problem yaşadın mı
Yok cnm bi problem yaşamadım ilk aylar bi tuhaf durdu ama sonra toparlandı şimdide böyle hiç inme fln da olmadı hep dolgun duruyor.

Yok canım fahri Molaya yaptırdım ben internetten araştır istersen 7 sene kalıcı olanlardan bu

7 sene kalıcı dolgu olduğunu bilmiyordum açıkçası. Çokta güzel olmuş. Fiyatı ne kadar peki? Eşimi ikna etmeyi bir başarsam, hemen yaptırmak istiyorum.

Eki Görüntüle 1793302

yani hem bu kadar kalın hemde bu kadar doğal duran. ben çok gördüm güzeller var ama ne kadarda olsa yinede ben anlıyordum ama bu kadar kalın olup anlaşılmayan gerçekten görmemiştim.

2 sene olucak öncesi yok bu telimde bunuda şimdi çektim kızlar ruj sürmeye üsendim :)) tabi hamileliginde verdiği bi dolgunluk var

sizinkide gerçekten çok güzle ama öncesi halinizide paylaşabilseydiniz keşke? genelde zaten doğal kalın olanlar extra kalınlık isteyince yapay durmuyor. sizin eski haliniz de kalındı sanırım. ayrıca kullanılan dolgu materyalini yazarmısınız lütfen?

yani hem bu kadar kalın hemde bu kadar doğal duran. ben çok gördüm güzeller var ama ne kadarda olsa yinede ben anlıyordum ama bu kadar kalın olup anlaşılmayan gerçekten görmemiştim.
Çok sevindim öyle göründüğüne.Aslında çok kalın değil dudaklarım altta hiç dolgu yok üst çok inceydi ona da az dolguyla iç kısımdan yapay olmadan dolgunluk verdi sıktığı yerler çok önemli.sen de mi düşnüyosun hangi şehirdesin

Back
X