sizin ora neresi? kuzenim bana takarsa ben de ona takarım ama annesi babası benim annem babam karşılıklı takı konusunda hallederler, bizden beklemezler ve hiç çocukların kendilerine amca, dayıdan takılanları anne babasının yerine taktığını hiç duymadım.
Hatta yazıyorlar ya gramına kadar hak geçmesin diye. Çok şükür anons geçenler olmuyorAynen. Halam bana bilezik taktı. Babam da onun oğlu evlenirken takmıştı. Biz gençler hiçbir şeye karışmadık ve takılar gençlere kaldı.
Bilemicem ayri ayri taktilar ,bu is birazcik iyi niyet ,dugun masrafinizi siz yapiyorsaniz erkek ailesi karismiyorsa siz alin ,onlara da bu kadar desteginiz olsun diyin,dugunu esyalari onlar yapacaksa verin gitsin asiret dugunu degil ya 10 kilo altin gelsinAmçanız oğlu evlendiğinde altınları babasınamı verdi yoksa kendi mi aldı sorun orda başlıyor bizde
Siz alcaksanız siz ödeyin deniliyor
Hatta yazıyorlar ya gramına kadar hak geçmesin diye. Çok şükür anons geçenler olmuyor
Aslında şöyle amca, hala, teyze GB üst soylara ailenin kendisi götürür. Ama amcam taktıysa da ailem kendi adına götürür, bir de bana taktıkları için ben de götürürüm.Kuzene kuzen götürür de amca teyze vs nin taktığına karşılık kuzene anne babanız götürmez mi? İki farklı aile olunuyor sonuçta. Altınları kimin aldığından çok üst soy yan soy olayı dikkate alınıyor gibi sanki. Bizde her durumda altınlar çiftindir.
Biz Balıkesir, bursa taraflarına göçen Bulgaristan göçmenlerindeniz.sizin ora neresi? kuzenim bana takarsa ben de ona takarım ama annesi babası benim annem babam karşılıklı takı konusunda hallederler, bizden beklemezler ve hiç çocukların kendilerine amca, dayıdan takılanları anne babasının yerine taktığını hiç duymadım.
Kendi arkadaslarini cagirdilarsa elbet onlari odeyecekler ama tum akrabalari neden kendileri odesin? Benim annem teyzemin ogluna altin takti teyzemde benimde dugunumde takar zaten gidisat vu sekilseSiz ayrı bir ev ayrı bir aile olmuşsunuz artık. Eş ailesi veya kendi ailenizden bağımsızsınız. Karı koca evlenen kişiye kendi bütçenizden takmalısınız
Onlarda diyorki madem altınları alıyorsunuz örneğin teyzem benim düğünde takı taktıKendi arkadaslarini cagirdilarsa elbet onlari odeyecekler ama tum akrabalari neden kendileri odesin? Benim annem teyzemin ogluna altin takti teyzemde benimde dugunumde takar zaten gidisat vu sekilse
Hayatimda hic boyle bisey duymadim vallahi aile buyukleri oderOnlarda diyorki madem altınları alıyorsunuz örneğin teyzem benim düğünde takı taktı
Teyzen düğan yapınca da sen tak diyorlar
Altınları aldığımız için
Kendi arkadaslarini cagirdilarsa elbet onlari odeyecekler ama tum akrabalari neden kendileri odesin? Benim annem teyzemin ogluna altin takti teyzemde benimde dugunumde takar zaten gidisat vu sekilse
Altınları kim aldıysa o ödemeli.Altınlar evlenen çifte veriliyorsa
Düğünde takı taktığında onun ödemesi geri kim öder kv kayın babamı
Yoksa gelinle damat mı
Sözlümle aileler arasında sorun oldu bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?