• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün arifesi kaza geçirdim :(

jasminum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
66
0
96
İstanbul
evimi temizlerken merdivenden kaydı ve düştüm sağ ayağımın baş parmağının tırnağını çektirdim ne yürüyebiliyorum nede ayakkabı giyebiliyorum kaç günde iyileşir nasıl daha çabuk iyileşir?? :2:

canım benim eşimde kapıya çarpıp küçük parmaklardan birini çektirmek zorunda kaldı.5 gün falan terlik istirahati aldı iş için.ama her akşam pansumana götürdükdoktor pansuman için bir şeyler vermiştir sanırım.bizimki çabuk iyileşmişti ama zaten kapıya çarptığı için çıkmıştı çekme işi kolaylaştırdı yani.bizim doktor RİF steril ampul diye bir şey vermişti pansumanda üzerine döküyorlardı yaranın.onun dışında da bir kaç merhem kullandı ve geçti.düğün ne zaman?

düğünüm 30 ocak benimde tamamen çıkmıştı tırnagım sadece bi kısmı ete baglıydı onuda hemen çekip aldılar doktor iyleşir dedi ama hala kıpkırmızı duruyor bende kendim pansuman yapıyor bi yara spreyi ve krem verdi onlarla ama ayakta bile duramıyorum bazen.

Çok geçmiş olsun canım. Nazar deyip geçiştir. Allah daha beterinden saklasın.
Eminimki iyileşir düğününe kadar.

iyileşir diye düşünüyorum canım bizimki çabuk iyileşmişti.ertesi hafta ayakkabı giymeye başlamıştır yani.düğünde falan ayakkabın ucu kapalıysa rahatsız ederse fırsat buldukça çıkarmaya çalış rahatsız ederse.şimdi çok zorlamamaya çalış parmağını.pansumanını düzenli yap ve sargıların yapışmamasına dikkat et.bizim serum vardı o dediğim ilaç.onu dökerek çıkarıyorduk bandajı yumuşuyordu.pansumanda da öyle yapıyorlardı çünkü.sende dikkat et geçer inşallah nazardır nazar :nazar::nazar::nazar: geçmiş olsun.

Multivitamin yut canım günde 2 tane. Suyu da çok iç günde 10 bardağı geç 30 una kadar. Daha zaman var mutlaka iyileşir.

Aynı şey benim başıma gelmişti.İzmir'deki düğünümüzden sonra elim arabanın kapısına sıkıştı.Baş parmağımın tırnağını çektirdim,Ankara'da parmağı sarılı gelin oldum.:60:Kem göz ,diyorum.:51:
Çok zor bilirim,en iyi tavsiyeyi dr verir sanırım.Düğüne kaç gün vardı?:55:

düğünde mutlaka terlik giy. o zamana kadar iyileşir ayakkabıda ayakaların şişdikçe daha cok canın yanar. iyileşmesi cok zaman alır

Back
X