- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
madde kullanmış biriyle konuşuyorumkim öldürecek seni ayoll?neler yazıyorsun öyle?
valla ben ilkokul ortaokul lise üniversite kimseyle çıkmadan mezun oldum .sonra dan ilişkilere başladım.demek benim de intihar etmeyi düşünmemm yurtta ki okulda ki tüm kızlara kafayı takmam lazımmış da bilememişimmmmmKolonya içti sanırım
Kesin iyibirisidir inşallah seni kabul edermadde kullanmış biriyle konuşuyorum
beni kabul etmesi için ona yalvarıyorum
çok yalnızım
iyi birine benziyor
cidden sen normal değilsinnmadde kullanmış biriyle konuşuyorum
çok yalnızım
iyi birine benziyor
Len deli, o iyi çocuk madde alabilmek için seni satmaya kalkarsa görürsün anyayı konyayı, elin ayağın bi rahat dursun.madde kullanmış biriyle konuşuyorum
çok yalnızım
iyi birine benziyor
iyi biriymiş katip.bozma ilişkileriniLen deli, o iyi çocuk madde alabilmek için seni satmaya kalkarsa görürsün anyayı konyayı, elin ayağın bi rahat dursun.
Sabahtan beri hiç seninle dalga geçer yorum yapmışmiyim bak bakalım yazdıklarım da ciddiyim elbette senin hayatına bir insan girecek ama intiharı düşünüyorsan bunu geçirecek kişi sevgili değilhepiniz benimle dalga geçiyorsunuz ama psikolojim çok kötü durumda
bir takım maddeler kullanmyı düşünüyorum veya intihar
başka türlü yalnızlığım geçmiyor
Başını yakacak, bu kadar yok yere belaya g.tüm g.tüm gideni görmemiştim , bence canı sıkılıyor.iyi biriymiş katip.bozma ilişkilerini
Ay vallaha bir mühendis olsun koca etrafinda pır pır gezerişsiz kocaysa bulmak daha da kolayyyyy
Senin ailen çok mu uzakta arada bir gidip ailenin yanında kal lütfen kardeşin falan yok mu bu fikirlerini paylaşıyor musun yazık günah değil mi canına senin kimse seni şöyle bir sarsmamismadde kullanmış biriyle konuşuyorum
çok yalnızım
iyi birine benziyor
bence okulu dondursun ailesine anlatsın durumunu da tedavi ettirsinler.yazık ya o aileye.evladım mühendis olacak diyorlar maddi manevi fedakarlıkta bulunuyorlar ama bu kız okula bile gitmiyor doğru dürüst yurtta elinde bir telefon nette olmayacak adamlar peşinde dolanıyor.kafa yapısı çok değişikk.her tür kız gördüm yüzlerce değişik kızla yurtlarda kaldım böylesini hiç görmedimSabahtan beri hiç seninle dalga geçer yorum yapmışmiyim bak bakalım yazdıklarım da ciddiyim elbette senin hayatına bir insan girecek ama intiharı düşünüyorsan bunu geçirecek kişi sevgili değil
Sen madem mühendislik kazandın bir bilim insanı olacaksın öncelikle şunu anlamalisin her şeyden kıymetli sensin madem intiharı düşünüyorsun o zaman pskiyatriye gitmen lazım değil mi gidiyor musun ilaçlarını düzenli kullanıyor musun
Sen sana kıymet vermezsen kimse vermez ki
Yani ben üzülüyorum gerçekten bu kızın haline yazık ya anası babası anlamıyor mu acaba durumunubence okulu dondursun ailesine anlatsın durumunu da tedavi ettirsinler.yazık ya o aileye.evladım mühendis olacak diyorlar maddi manevi fedakarlıkta bulunuyorlar ama bu kız okula bile gitmiyor doğru dürüst yurtta elinde bir telefon nette olmayacak adamlar peşinde dolanıyor.kafa yapısı çok değişikk.her tür kız gördüm yüzlerce değişik kızla yurtlarda kaldım böylesini hiç görmedim
sırf yalnız kalmamak için kadın cinayetine bile kurban gitmeye razıyım diyorsunuz yanibeni gerekirse öldürsünler umrumda bile değil
yalnız olmaktan daha kötü olamaz hiçbir şey
nereden bilecek okulda dersleriyle baş başadır bir kaç da arkadaşı vardır her üniversiteli gibi gezip tozuyordur diyorlardır.bu kızın bir kişiliği bir duruşu da yok.bak bir o kirli dişli adama duygularım bitmedi diyor bir yeni tanıştım madde bağımlısıyla onla çıkabilirim diyor bir bana 2 senedir aşık biri var diyor bir ünlülerin oğullarının peşine düşüyor netten.fake değilse ağır bir tedavi görmeli artık emin oldumYani ben üzülüyorum gerçekten bu kızın haline yazık ya anası babası anlamıyor mu acaba durumunu
İnşallah fakedir gerçek değildir öyleyse çok üzücünereden bilecek okulda dersleriyle baş başadır bir kaç da arkadaşı vardır her üniversiteli gibi gezip tozuyordur diyorlardır.bu kızın bir kişiliği bir duruşu da yok.bak bir o kirli dişli adama duygularım bitmedi diyor bir yeni tanıştım madde bağımlısıyla onla çıkabilirim diyor bir bana 2 senedir aşık biri var diyor bir ünlülerin oğullarının peşine düşüyor netten.fake değilse ağır bir tedavi görmeli artık emin oldum
Kıskandım demiyor da... Düzenli aralıklarla neden biri yok konularını açmasan son cümlene inanıcazkızlar biliyorsunuz yurtta kalıyorum ve beni daha da depresyona sokuyor buradaki kızlar
nereye gitsem ya sevgili ya da düğün hakkında konuşuluyor.
odadaki kızlar ne zaman evleneceklerini falan konuşuyrolardı istemeye geleceklermiş cart curt
etüt odasına gittim orada da kız sevgilisiyle evliliği hakkında konuşuyordu.
dayanamadım tv odasına gittim orada da 5li kız grubu full evlilik hakkında konuşuyordu
ben dayanamıyorum artık nereye gitsem herkes aşk ilişki evlilik hakkında konuşuyor
bu kızlar max. 21 yaşında bir de
kendi akıl sağlığım için kendimi bu tarz ortamlardan nasıl soyutlayabilirim?
Kimyaları bozulmjs galiba jdjdjdkimya mühendisliği
Canım yurttan cık guzel bır ev tut kendınekızlar biliyorsunuz yurtta kalıyorum ve beni daha da depresyona sokuyor buradaki kızlar
nereye gitsem ya sevgili ya da düğün hakkında konuşuluyor.
odadaki kızlar ne zaman evleneceklerini falan konuşuyrolardı istemeye geleceklermiş cart curt
etüt odasına gittim orada da kız sevgilisiyle evliliği hakkında konuşuyordu.
dayanamadım tv odasına gittim orada da 5li kız grubu full evlilik hakkında konuşuyordu
ben dayanamıyorum artık nereye gitsem herkes aşk ilişki evlilik hakkında konuşuyor
bu kızlar max. 21 yaşında bir de
kendi akıl sağlığım için kendimi bu tarz ortamlardan nasıl soyutlayabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?