Düğün Düğün Başka bişi Yok

madde kullanmış biriyle konuşuyorum
beni kabul etmesi için ona yalvarıyorum
çok yalnızım
iyi birine benziyor
Len deli, o iyi çocuk madde alabilmek için seni satmaya kalkarsa görürsün anyayı konyayı, elin ayağın bi rahat dursun.

hepiniz benimle dalga geçiyorsunuz ama psikolojim çok kötü durumda
bir takım maddeler kullanmyı düşünüyorum veya intihar
başka türlü yalnızlığım geçmiyor
Sabahtan beri hiç seninle dalga geçer yorum yapmışmiyim bak bakalım yazdıklarım da ciddiyim elbette senin hayatına bir insan girecek ama intiharı düşünüyorsan bunu geçirecek kişi sevgili değil
Sen madem mühendislik kazandın bir bilim insanı olacaksın öncelikle şunu anlamalisin her şeyden kıymetli sensin madem intiharı düşünüyorsun o zaman pskiyatriye gitmen lazım değil mi gidiyor musun ilaçlarını düzenli kullanıyor musun
Sen sana kıymet vermezsen kimse vermez ki

madde kullanmış biriyle konuşuyorum
beni kabul etmesi için ona yalvarıyorum
çok yalnızım
iyi birine benziyor
Senin ailen çok mu uzakta arada bir gidip ailenin yanında kal lütfen kardeşin falan yok mu bu fikirlerini paylaşıyor musun yazık günah değil mi canına senin kimse seni şöyle bir sarsmamis

bence okulu dondursun ailesine anlatsın durumunu da tedavi ettirsinler.yazık ya o aileye.evladım mühendis olacak diyorlar maddi manevi fedakarlıkta bulunuyorlar ama bu kız okula bile gitmiyor doğru dürüst yurtta elinde bir telefon nette olmayacak adamlar peşinde dolanıyor.kafa yapısı çok değişikk.her tür kız gördüm yüzlerce değişik kızla yurtlarda kaldım böylesini hiç görmedim

30 yaşında evlendim, oh iyi yaptım. Daha da evlenmesem annem dertten hasta olcaktı zaten.
Evlenenlerin başı göğe mi eriyo yaa. Boşveeeer

Yani ben üzülüyorum gerçekten bu kızın haline yazık ya anası babası anlamıyor mu acaba durumunu

beni gerekirse öldürsünler umrumda bile değil
yalnız olmaktan daha kötü olamaz hiçbir şey
sırf yalnız kalmamak için kadın cinayetine bile kurban gitmeye razıyım diyorsunuz yani
madde kullanan birine de yalvarıyormuşsunuz ya
siz böyle eksik dilek dilerseniz zaten sonunuz hiç iyi olmaz haberiniz olsun

erkeklerde iyi bir halt olsaydı kadınlar ayrılmak ve boşamak için bu kadar uğraşmazdı
sanki üç otuzuna gelmiş 90 yaşında hayatında erkek görmemiş gibi davranmak yerine daha işe yarar düzgün ortamlarda bulunsanız zaten hayatınızda biri olacak
şahsen böyle yalvaran birinden herkes kaçar ya... bunda bir sıkıntı var derler.

Yani ben üzülüyorum gerçekten bu kızın haline yazık ya anası babası anlamıyor mu acaba durumunu
nereden bilecek okulda dersleriyle baş başadır bir kaç da arkadaşı vardır her üniversiteli gibi gezip tozuyordur diyorlardır.bu kızın bir kişiliği bir duruşu da yok.bak bir o kirli dişli adama duygularım bitmedi diyor bir yeni tanıştım madde bağımlısıyla onla çıkabilirim diyor bir bana 2 senedir aşık biri var diyor bir ünlülerin oğullarının peşine düşüyor netten.fake değilse ağır bir tedavi görmeli artık emin oldum

senden kaç yaş büyüğüm hiçbir arkadaşım evli değil. önce kafanda evlenmeliyim sevgilim olmalı yoksa hayat anlamsız düşüncesinden kurtulmalısın. mutluluk sadece ilişkide değil. ki elin yüzün de düzgün gayet. kendi kendini böyle düşünerek bitiriyorsun. kesinlikle profesyonel yardım alman lazım, gerekirse okulunu dondur eve git ama yardım al bi şekilde.

İnşallah fakedir gerçek değildir öyleyse çok üzücü

Kıskandım demiyor da... Düzenli aralıklarla neden biri yok konularını açmasan son cümlene inanıcaz

Canım yurttan cık guzel bır ev tut kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…