- Konu Sahibi nazligulgelin
-
Teşekkür ederim yorumunuz için bu şekilde yazmanızda sakınca yok yani ve dediğin gibi bu şeyler benimde aklımı kurcalıyor zaten. Bu şekilde mantıklı yaklaşımlar ve yazılar bekliyorum.Canim benim nişanlin daha verdiği ilk sözde dönmuş kendi annesinin yaninda oturmak istiyor.Diğer sözlerni tutacağndan ne kadar da eminsin! Adam seni kar da kışta birakip gitmiş,yetmemiş ayağina gitmişsin. Benim böyle bir arkadşim evlenip 6 ay sonra ayrildi malesef. Gidip nişanlisina yemek yapiyordu. Adam ona bile kusur bulurdu. O zaman da dedim bu adamdan hayir gelmez seni kaybetmekten korkmuyor diye. Yani malesef bu adamla çok bi geleceğin yok. Hele ki işsiz güçsüz böyle firtinali inişli çıkışli ilişkiler sadece sevgiliyken heyecanlidir evlenince birbirinizi boğmak istersinz.Zira evlilik sorumlulk ve KARŞILIKLI anlayiş ister. Bunu bizim toplumumuz sadece kadina bağlar malesef.Evlenince sana da alttan al kocandir diyecekler.
Evlenmeden once verilen sozler gelir gecer bunu unutma. Kadin ya da erkek fark etmez o suurecte karsi tarafa ilimli yaklasir gercekten ta ni ya maz sin evlenmede.Benim konu açma sebebim sizce benim bu şekilde ısrar etmen anlamsız mı hasta olduğu için annesi anlayış mı göstermeliyim yoksa verdikleri sözü tutmamaları anlamsız mı
Teşekkür ederim yorumunuz için bu şekilde yazmanızda sakınca yok yani ve dediğin gibi bu şeyler benimde aklımı kurcalıyor zaten. Bu şekilde mantıklı yaklaşımlar ve yazılar bekliyorum.
Ya evet evet tabi cocuuum hayat aynı senin 20 yaşındaki kafana göre ilerliyor evet evet bittaabiSeven insanların evlenmesi normal, benim okulumun son 2 senesi çalışır gibi geçiyor ders çalışarak değil o yüzden böyle bir adım atıyorum evet ilişkimizde sorunlar var ve ben zaten ertelemek istiyordum ama biz bir yola girdik artık ve o benim her istediğimi zaten yapan bir insan yani konu bir anda okulun bitmeden evlenmemelisine döndü zaten ben nişanlanıp bu düşüncede olmayan bir insanım dimi? Evliliğin yükü ağır ağır diyip duruyorsunuz evlilik olgunluğunda olmadığım için değil okula gidipte geç gelirsem bazı şeylere yetişemem diye söylüyorum bunu. benim ailemde bunu kabul etmiş ama belli bir şart koymuş yani ev alsın demiyorum artık bunu herkes anlasın kira olucak zaten. Ayrıca semtin kötülüğünü herkes biliyor oda sevmiyor ama orda oturmuş diye düzenimi bozamam diyor annem hasta taşınamaz diyor tamam diyorum bende yani konu çok değişik yerlere saptı çok biliyorum burda önüne gelene ayrıl ayrıl yazıp kendi konularının kocası döven kadınlar olduğunu yada 45 yaşına gelmiş evlenmemiş sevgilim bana seni özlüyorum diyene sapık o ayrıl diyenleri o yüzden bir abla etkisiyle yaklaşıp düzgün yorumlar yapar mısınız lütfen.
Teşekkürler hayırlısı olur inşallahHazır ev bahanesi varken erteleyin. Daha çok gençsin,öğrencisin ve görünen o ki nişanlını daha iyi tanıdıkça evlenmekten vazgeçeceksin. Erteleyin, iyice oyalanın, birlikte zaman geçirin. Ama verimli zaman geçirin, gelecek planlarından, hayata bakışınızdan, beklentilerinizden sözedin.
Tövbe tövbe ya gerçekten insanın sinirleri bozuluyor inşallah demez neyse en kötü bi sene daha sonraya kalıro zaman nişanlın işi inada bindirmiş. İlk söz verenin, hatta sana ve ailene böyle bi güvence verenin onlar olduğunu düşünerek bu yargıya vardım. Ve sen de fazlasıyla iyiniyetlisin söylim sana. Bu tavırla devam edersen seneye annesinin evinde oturmak için ısrar edecek bence
Nazlıgül gelin,nişanlına oranla çok tecrübesizsin canım,sözlerimize kızma,erkekler gec olgunlaşıyor dıyede düşünme.İnan bana bu yalnızca mantık konularında geçerli,kurnazlıkta ali cengizi,sınıfta bırakırlarTövbe tövbe ya gerçekten insanın sinirleri bozuluyor inşallah demez neyse en kötü bi sene daha sonraya kalır
Biliyorum bende yoruldum zaten bu kadar şeyle uğraşmaktan artık ne zaman uygun bi şekilde olucaksa o zaman olsun diyorum o yüzden tamam seneye kalsın dedim ama o kızıyor bana şu an seneye bıraktım diye eminimki ailemle konuşmadı hala hep erteliyor bir sene sonra yapmayalım otururum orda ailemide ikna ederim dememi bekliyorNazlıgül gelin,nişanlına oranla çok tecrübesizsin canım,sözlerimize kızma,erkekler gec olgunlaşıyor dıyede düşünme.İnan bana bu yalnızca mantık konularında geçerli,kurnazlıkta ali cengizi,sınıfta bırakırlar...Çunki baksana her adımda bir seyden cayılıyor,seneye kendını kvnin bir odasında bulma da ...
Istemedigin bir seye asla evet deme. Birak yorulan o olsun. Gerisi hayirlisi.Biliyorum bende yoruldum zaten bu kadar şeyle uğraşmaktan artık ne zaman uygun bi şekilde olucaksa o zaman olsun diyorum o yüzden tamam seneye kalsın dedim ama o kızıyor bana şu an seneye bıraktım diye eminimki ailemle konuşmadı hala hep erteliyor bir sene sonra yapmayalım otururum orda ailemide ikna ederim dememi bekliyor
Bence de böyle demeni bekledi, belki sen heyecanlıydın,çeyiz hazırlıgı yapıyor veya konuşuyordun,ertelemeyi kabul etmezsin sanarak blöf yaptı..Yaşın çok genç canım,önünde ınşallah uzun bir ömür var,adımlarını dikkatli at...Herşeyin gönlünce olmasını dılıyorumBiliyorum bende yoruldum zaten bu kadar şeyle uğraşmaktan artık ne zaman uygun bi şekilde olucaksa o zaman olsun diyorum o yüzden tamam seneye kalsın dedim ama o kızıyor bana şu an seneye bıraktım diye eminimki ailemle konuşmadı hala hep erteliyor bir sene sonra yapmayalım otururum orda ailemide ikna ederim dememi bekliyor
29 yaşında ticaretle uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?