Herkesin adeti farklıdır tabi. Ama benim kuzenim balayında 1 hafta kaldı geldiklerinde akşam evde yemeklerini yemişler teyzemlere (annesigile yani) çay içmeye geldiler. Bi sonraki günde kayınvalidesigile gittiler. Sonra akrabaları dolaştılar 4-5 gün sonra. Ama onlarmı çağırdı yoksa el öpmek içinmi gittiler bunu hatırlayamıyorum. Yemeğe gittiler mesela önce teyzeye gittiler atıyorum sonra amca sonra dayı 1 hafta flaan gezdiler böyle. 1 - 2 hafta geçti bu sefer kuzenim çağırdı yemeğe hepsini.
:26: nasıl hiç mi gitmicen?
toplamda 2 hafta da tüm iş bitmiş...
ayy bana kalırsa uzatcam o süreyi
Hanımlar merak ettiğim bir durumdur bu.Düğünün ertesi günü yani zifaf gecesinin sonrası
sabah aile ziyaretleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düğün sonrası aile ziyaretleri ne kadar süre
sonra olmalı? azını çoğunu merak ediyorum açıkçası..
Şahsen ben o sabah kalkıp ne eşimin ailesine ne de kendi aileme gidebilirim..:26:
hatta bana kalsa epey bir zaman geçsin isterim üzerinden..Bilmiyorum ama çok utanırım gibi
geliyor..Biliyorum,tabi ki normal bir durum ama yine elimde olacağını sanmıyorum
siz ne düşünüyorsunuz ya da neler yaşadınız?
Bu ziyaret zamanı için en münasip vakit nedir?
Evet öyle oldu. Ay biz bide evlenince aynı apartmanda oturcaz. Gece falan sesimizi duyduklarını düşünsenize. Oha düşüncesi bile çok kötü ya. Bunu hiç düşünmemiştim..:26:
Evet öyle oldu. Ay biz bide evlenince aynı apartmanda oturcaz. Gece falan sesimizi duyduklarını düşünsenize. Oha düşüncesi bile çok kötü ya. Bunu hiç düşünmemiştim..:26:
Olması gereken 1 hafta-10 gün sonrasıdır.
Balayından sonra vs.el öpmeye gidilir.
Bizde öyle yapmıştık...Gayet te iyi olmuştu..
Hiç istemediğim bir şey bu.:26:
Bi de düğün günü falan,ya da ilk zamanlar herkes size bi tuhaf bakacak gibi hissediyorum ben.:26:
Ne halt karıştırdınız biliyoruz der gibi.:26:
En çok da babamla ilk yüz yüze geldiğimizde.....:26:
Offfffffffffff.....
ayyses izolasyonu yaptırsanız..
ben işte bu sebeple aynı evde yaşamaları da anlamıyorumm
el öpmek zor geliyor ayy ya gerisiiii
Yok yok yaa hayatta o evde girmem ilişkiye. Ne hikmetse mesaj attım şimdi sevgilime düğünden çıkar çıkar arabamıza binip balayına gidicez diye
Bi de bizim orda konu-komşu sıraya girer düğünden sonra görmek için.
Kapıdan,pencereden dikizlerler görmek için.
Sanki zifaf sonrası sıfatımız,tipimiz değişiyor.
Sinirlendim yine.
Bekarlık sultanlık galiba hakikaten.
Yok değilim canım .
Babam orda okumuş,az çok onun anlattığı kadarıyla bilirim,bi de haberlerden.
Yoksa adım atmışlığım yok.
numelik mi uygulama yapacaksınız..
bunun sonrası da var ..
az öncede ben konuştum sanki bişiy oluyormuş gibi de utandım..
töbe yaaa
Sevgilim ' olabilir askım mantıklı geldi bana öyle yapalım ' dedi ohh :) Evet sonrasıda var haklısın. O evde oturmaya mecburum(şöyle ki başka evde oturamayız yani ne kadar açık oldu bilemiyorum ama mecburum işte) , sanırım ( öyle hissediyorum yani ) kaynanalık yapıcak bi kaynanam var ve ben sevgilimi çok seviyorum napıcam ya
zor olmalı ama istediklerini güler yüzle her seferinde dile getirirsen daha yaşanılabilir bir aile
hayatını olur..olumsuz değil olumlu yaklaşmaya çalış madem mecburiyet var..
hayırlısı olsun şimdiden
sende uzaktaydın değil mii
inşallah bir gün gezmek için gelir sefasını sürersiniz..
cefası eskisi gibi çok çekilmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?