düğün fotoğrafınız..

Salonda orda sehpanın üzerinde düğünde çekilen portre fotoğrafımız var,
salonda konsolun önünde düğün albümümüz, buzdolabının üzerinde balayında çekilen manavgat şelalesinin önünde bir fotograf var ve yatak odasında aynanın kenarına sıkıştırdığı Bodrumda denizin içinde çekilmiş bir fotograf var.

bızımde yatak odasında büyük bir resmımız var
sımdıde sıyah beyaz bır fotomuzu da buyuk cıkarttım onuda salona konsolun ustune asmayı dusunuyorum

benim eşim niye rahatsızlık duyuyor olabilir,salondaki resimden..:uhm:
daha çok sinir oldum şimdi bak .. Kötü Kazen

bizim de yatak odasinda salon da var resimlerimiz
bana gerckten samimiyetine inandigim bi komsum(annem yasinda)- resimlerinizi yatak odaniza koy goz onunde olmasin- dedi
neden dedim -herkes senin gibi dusunmez kem gozlu olanlar var nazar deger- dedi
ama hala salonda resimlerimiz var buyuklerin bi bildigimi var acep?

Ben daha hala asamadim ama oturma odasina kocaman büyütüp asmayi düsünüyorum. Ayni sekilde yatak odasinada. Gercekten cok hos duruyor.

Salonda,yatak odasında,mutfakta düğün fotoğraflarımız var.. :teytey:

valla bzimde salonda ve oturma odasında var,benımde kayınvalıdem yatak odasına koy demıstı buyuk bır portre yaptırmıstık.ama ben tabıkı yemek odasını tercıh ettım.orda cok guzel duruyor

bizim fotolar da heryerde valla. Ama büyük resmimiz salonda duruyor. oturma odası ve yatak odasında küçükler var. Bazen kocamla evi geziyoruz. Salona geçip resmimizin karşısındaki koltuğa oturup düğünümüzü o en mutlu günümüzü konuşuyoruz. Çok güzel oluyor yaaaaaaa :)))))))

BİZİMDE ÇERÇEVELER iÇİNDE FOTOĞRAFLARIMIZ VAR.
EVİMİZİN İSTEDİĞİMİZ HER KÖŞESİNDE.
FAKAT BEN, SALON DUVARINA RESİM ASMAYI SEVMİYORUM.
ONUN YERİNE FARKLI TABLOLAR TERCİH EDİYORUM.
DUVARA ASTIĞIMIZ BÜYÜK FOTOĞRAFLARIMIZ YATAK ODAMIZDA :))

Allah kısmet eder de hayırlısıyla evlenirsem yatak odamızda başucumuzdaki duvarımıza nikah salonuna girerken, nikah kıyılırken,evet derken,imza atarken filan yada düğünde aynı şekilde salona girerken filan hepsini topluca küçük küçük karelerde yaptırıp siyat beyaz duvar bordürü gibi koymak istiyorum

benim büyük çerçeveli olan yatağın başında duruyo.albüm var ahşaptan salonda konsolun üstünde duruyo.buzdolabını üstünde bekarlık nişan kına düğün hepsi var.evin bilumum köşelerinde mevcut yani....çok seviyorum ben o resimleri.onlarsız olmaz...

evin her yanı nişan, düğün resimlerimizle doluyduuu ta kii oğluşlarım olana dek
bizim resimlerin pabucu dama atıldı şimdi ön planda prenslerimin resimleri var

bizimde arasindan en cok begendigimiz dügün resmimizi önce oturma odasinda sonra cercevesini begenmeyince yatak odasina aldim herkes cok begenmisti,tasinirken hic dikkat etmemisler esyalarima hep zarar verdiler bu resimde malesef kirilmis bende resimi kurtarayim dedim ama resim cerceveye yapismis yirtildi cok üzüldüm :çok üzgünüm: ama yine cikarttircam

Kızlar o ev benimse her köşesine koyarım.
Wc ye bile
:roflol: ( Tabiiki koymadım )Şaka bir yana salonda düğün ve nişan fotoğraflarımız var duvarda büyük simetrik olarak çok şık duruyor. Oturma ve yatak odalarımızda ise çerceve içinde var. şakkıdı

bizim de salonda nişan ve düğün foto var. yatak odasında balayı resmimiz var. mutfakta da buzdolabının üstünde tüm stüdyo fotolarımızdan yapılmış takvim şeklinde bir resmimiz var.

bende yatak odasına koymadım
salonda ve mutfakda buzdolabının üstü
düğün resmimizle dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…