düğün fotoğrafınız..

yatak odamzda albümden benim büyük resmim var asılı çerçevede salonumuzda ikimizin albümden gene büyük çerçeveli fotoğrafı asılı koridorda salona elele girerken büyük çerçevemiz asılı ve diğer koyabildiğim heryerde çerçevelerde fotoğraflarımız var bekarlık nişanlılık düğün evlilik her yerde :)

bizde stüdyo da çekilen iki resmi büyütüp çerçeveletip yatak odasında duvara astık...

nısan ve dugun buyuk cerceveler yatak odasında duvarda asılı amaaaa
salon, oturma odası, konsol, mutfak, korıdor her yerde bızım nısan, dugun ve tatıl resımlerımle dolu
bız bıraz megolomanız daaa sengözlerimebaksanab
wc koymak hıc aklıma gelmedı ama neden olmasın kıı -tatlicadiarzu-

sızde hem salona hem yatak odasına koyun kımsenın kalbı kırılmasın.

yatak odamda standart fotoğrafçının verdiği düğün fotoğrafımız var duvarda ,onun 4 katı büyüklüğündede salonda var ayrıca buzdalabın üstüde dolu
mutluluğumuzu herkes görsün

benim sadece yatak odasında ve buzdolabının üstünde var
salona fotoğraf yerine tablo asmayı tercih ediyorum

her yerde var..
salonda..
oturma odasında..
bilgisayar odasında..bilgisayar odasında...
buzdolabının üstünde bile...

ben acaip resim manyagıyım her yerde resmimiz var eşimde seviyor yalnız nikahta dudaktan dudağa çekilmiş bir resmimiz var sadece o yatak odamızda,bana kalsa onuda ortaya dökerim ama eşim banlıyorlaelaelaelaelae

nıkah fotograflarımız salonda.onun dısında her yerde degısık zamanlarda cekılen fotograflarımız var.ev fotograf albumu gıbı ozellıklede buzdolabı

bence salondada olmalı yatak odasındada olmalı salondaki de büyük olmalı yatak odasındaki de ilerde evlenirsem hem salona hem yatak odasına koyucam bence çok güzel bişi düğün resimlerinin koyulması bir salon bir yatak odası yeterli bence.:asigim:

biz kışın salonda oturmadığımız için yatak odasına koyuyorum. yazında salona asıyorum. o fotoğrafa bakmak çok hoşuma gidiyor. bir iki poz daha yaptırmak lazım kaydirigubbakcemile2

bizim resimler albümde duruyor
asmayı ikimizde düşünmedik
ikimizinde birebir yaşadığı diğer güzel anılar gibi
beynimizde resimler
bazen albümü açıp sırsıyla bakar o güzel günlerle ilgili anıları paylaşır bazı an heyecanlanır bazı an hüzünleniriz
yani bizim için resimlerin nerde durduğu değil anıların bizi yıpratmaması küçük bir tebessümlede olsa anmak en güzeli:asigim:

Şimdilik evimiz küçük...
Ondan dolayı duvara çerçeveyle asamıyorum:1no2:
Ama inşallah kendi evimize geçersek , ev de büyükçe olursa duvara kocaman asmayı istiyorum...:Saruboceq:
Şimdi sadece bozdolabında resimlerimiz var, onunla idare ediyoruz...

Son düzenleme:
bi tuhaf adam benimki var sanıyodum.meğer 2 tanelermiş.ben gidp düğün fotoğraflarına harika çerçeveler aldım ve salona koydum.ki zaten salonda oturuyoruz.benimkinin hiç hoşuna gitmedi.hiç de karışmazdı böyle şeylere ama.sonunda benim de moralim bozuldu ve kladırdım.ama hala aklıma gelince üzülürüm

biz yaatk odamızın bı duvarını nişanlandıgımdan buyana olan fotolarımızı koymk için ayırdık salonada koydugum oluyor tabı ama evt nıye herkes görsunkı

pardon da ne sakıncası varmıs dugun fotolarının salona koyulmasının da bazı kocalar istemiyor??? hic anlamadım ayıp bi durum mu dugun?

aynen

yatak odasındaki duvarı boydan kaplar resmim zümrütte çektirdim çok memnunum...

ya bızım resmımızde bıras malummm oyusden bırı gırıste komsol var orda bıre buyuk yatak odamda opusurken fılan oldugu ıcın koymayalım dedı ayıp olur dıe yoksa bı cekıncemız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…