Dügün Gecesi

bence kesinlikle otele gitmelisiniz...oyle baskasinin evinde olmaz...ayni hatayi ben yaptim ondan diyorum yani

Asil onlarin yaptigi ayip hemde cok ayip..otel dururken gidip baskasinin evinde ilk gece huhhh dusunmesi bile urkutucu....

Yuh artık, düşüncesizliğin bu kadarı... İlk gece yaşayacaklarınızı geçtim, neden kocanızla yan yana uyuyacağınız ilk gece elalemin yatak odasında yatacakmışsınız yahu.

Nişanlınıza kesinlikle diretin, ailesinin densizliği yüzünden huzursuz olmayın. "Biz ikimiz otele gidiyoruz" dediğinizde sizi zorla mı alıkoyacaklar sanki, o da istemiyorsa adam gibi arkasında dursun fikrinin. Böyle bir terbiyesizlik karşısında bile mırın kırın ediyorsa siz daha çok üzülürsünüz. Ağırlığınızı koyun. Gerekirse tartışın.

taviz tavizi getirir unutma bu durumlarda karşıma alacağım üzeceğim gibi düşünme bu senin en mutlu günün nişanlın diyemese bile bu konuda sende hak sahibi olduğun için konuşmanı yap derim valla bu günler özel günler içinde bi ukte kaldımı evliliğin boyunca sürer ve kimsenin ruhu duymaz kimisi için belki basit diye gelebilir ama benim düşüncem budur

Neyin pesindeler anlamadim, ya o kanli carsafin pesindeler yada cimriler, bir gece bile olsa, otel parasi onlara cok geldi yada gercekten cok cahil ve görgüsüzler.
Nisanlina söyle evlenmeyi biliyorsa bir gecelik otel konusunuda adam gibi, erkek gibi ailesine karsi halletsin lütfen. Yok öyle ailem falan. Bir cümleyle hayir diyip bitirebilir, öyle sana anlatip caresiz kalmanin anlami yok.
Yav bende su türk erkeklerini anlamadim gitti. Ne zaman ailelerinin donunun icinden cikip kurtulup kendi hayatlarini yasayacaklar ya.
Otel düsüncesi cok güzel, bende olsam otelde kalirdim,bu konuyuda kapatirdim, karar verildi, tamam der kesip atardim. O esin olacagada söyle, kararli olsun.
Kusura bakma canim sana degil ama su türk erkeklerine sinirleniyorum böyle bazen.

Hiç bir geleneksel aile bunu onaylamaz zaten bunu sana soranda olmaz kaynana alır oğlunu planı söyler ve yaptırır sanada söyleneni yapmak düşer burdada yazılanların hepsi boş sende göreceksin zaten düğünden sonra

Hayatım bence işi bukadar büyütme ilk nasıl başlarsa öyle gider onları daha ilk günden kendine düşman edip cepe almalarına izin verme. Akıllı ol!!!!! Düğünden sonra onların istediği yerde kalır kardeş kardeş yatar sınız sonra istediğiniz yerde birlikte olursunuz. Aynı gece gerdeğe girilecek diye bir kanun mu var .Akıllı ol (HAYATIM ÇOK YORGUNUM BU GECE YATALIMSONRA BİRLİKTE OLURUZ . O ANI GÜZEL HATIRLAMAK İSTİYORUM ) dersin. Herkezin gönlünü de sevgisini de kazanmış olursun .Kafana daha evlenmeden onların nefretiyle doldurma.

nısanlını ıkna etmeye calıs. aılesıyle zaten konusamazsın bu konuyu cunku senı ılk bastan kotu bılırler. nısanlnda ıkna olmayacak gııbyse yanı aılesıne ben soleyemem falan gıbısınden konusuyorsa mecbursunuz o eve gıtmeye. ınss otele gıdebılırsınız

Bana sorarsanız ikiside iyi değil otelde ya gizli kamera varsa? Başka çiftlerin yattığı havlu,çarşaf ne kadar hijyendir acaba? Valahi benim miğdem bulanır herhalde otelde onunla kardeş kardeş yatalım anlaşması yaparım

bence arkadasın nısanlısı bu fıkrı kabul etmez.. o eve gıder . klasık yenı evlenecek bı oglan annesının lafını dınler. nıe bole ya bu erkeklerr

ama sahsen ben kabul etmem o eve gıtmeyı.. ya omrumde bı ılk yasayacagım ve ıstedıgım gıbı olsun ... ama ıste karsındakı erkek anlamazsa bısı olmaz.. benımde sabah 7 de zıl calmıstı :) uyandık baya bı 2 3 defa caldı baktık kayınvalıdem kayınbabam kaynım gorumcem vede 3 4 akrabası gelmısler gecerken ugradık dedıler sınırden kudurudm... esıme o gun dedım acma kapıyı kım bılmıoz dedım. ya olsn bılıom ben dedı.. demekkı anlasmıslarr cadılar

Evet öyle bir aile ise dediklerini yapacaklardir. Gelin ne hakla birsey diyebilirki.
Böyle gördük böyle devam edecektir düsüncesiyle yasarlar.
Ama kusura bakmayinda, evlenmek icin bir erdemlige, bir adamliga varmistir hehalde damat bey.
Ha ama daha yaslari kücük ise, birde tüm masraflari erkek tarafi karsiliyorsa o zaman gelinin böyle isteklerine tabiki karsi cikacaklardir.
Ama balayina birsey demediklerine göre o bir gece neden o kadar iyi karsilanmadi???

meraklılar heralde anne tarafı:) sımdıden baslıyorlar kendılerınden sogutmaya. ınsan sogumayım desede ıster ıstemez sıkılır ya.. nıye anlayıslı degıl bu erkek annelerıııı ne gecıyorkı ellerıne.. cocuklarınıda mutsuz edıolar..ıyıkı balayına bısı demmeısler hayrett .. onu dusunup can sıkmayacak artık en guzerlı bu. balayında ıstedıgımız gıbı ıyı vakıt gecırırz dıe dusunsıun en ıyısı

Önemli olan onların değil sizin fikriniz...
Kimse sizi o evde kalmaya zorlayamaz...
Otelde kalmanız daha güzel olacaktır bence de...

Ayni sey benimde basima gelmisti,ben bu arada 13 yillik evliyim.Esimin ailesi hatta tutturmustu esimin kuzenini evinde kalacaktim.Karisiyla yattigi yatakta.Igrenclige bak beeee.Ama ben dedim olmaz.Asla ama asla baskasinin yataginda ilk gecemi yasayamam.Demistimki ya otelde kalirim yada hic dügüne falan gelmiyorum ben.Esimde gitti söyledi ailesine.Elleri mahkum,bsktilar dügün bozulacak kabullendiler.Bizde ne güzel oltelde kalmistik.Yoksa ömür boyu esimin ne zaman kuzenini görsem o geceyi hatirliycaktim düsünsenize.Onlarla pek görüsmüyoruz,hatta belki diyeceklerdiki ya gerdege bile bizim evimizde girdiler.Bir arayip sormuyorlar.Hediyelerle gelmiyorlar Almanya'dan.
Hic bir kimseye borclu degilim simdi.Ohhh.Hem ilk gecemi kötü hatirlamiyorum

çarşaf görme adetleri varsa otele salmazlar
ayıp olacak lafı da kibarcasıdır
evden de fazla uzaklaşmazlar zaten komşuda falan kalırlar.
2011 yılında hala bunlar yaşanıyor şaşırmamak lazım

Arkadaşım sizin bu sölediğiniz bence bi hastalık ,ve hiçbiyerde kalamaz böyle düşünen birisi,o zaman balayına da gitmesinler hiç hijyenik değil:)afedersiniz ama çok güldüm bu yazdığınıza

Aylin arkadaşım ,bence düğünden sonra biz balayına gidiyoruz diye çıkın ya gerçekten gece gidin balayı yapacağınız yere ya da gidiyoruz deyip başka biryerde kalın..Ama bizim bir yakınımız düğünü yapıp gece 4 uçağıyla gitmişlerdi .Yani böyle bir çözüm bulabilirsiniz.

Haziran da abimin düğünü olcak, İstanbul'da oturacaklar ama düğün Adana'da olacak; biz otel ayarlayacağız... İşin komiği gelinimizin annesi ev var işte orada kalsınlar" demiş anneme (annemlerin Adana'da ve bir de Mersin'de var ev, ikisinden birinde kalsınlar diyormuş). En başta ben karşı çıktım, gelinimiz rahat edemez diye...
Benim düğünüm de başka şehirde olmuştu ama yakın olduğu için biz evimize gelmiştik (çok şükür)... )

Bence kimsenin evinde kalmayın, asla rahat edeceğinizi düşünmüyorum... Ben bir yıldan fazla süredir evliyim, gittiğimizde rahatım için elinden geleni yapar kayınvalidem sağolsun yine de kendi evim kadar rahat edemem, hatta artık annemlere kalmaya gittiğimizde bile eskisi gibi rahat hissetmiyorum; nerde kaldı düğün gecemde rahat etmek...

Nişanlınıza, evliliğinize güzel bir başlangıç mı yoksa sürekli gündeme gelecek bir hayalkırıklığı ile mi başlamak istediğini sorun...

Kayınvalide dakka bir, gol bir yapmıs yapacagını!
Asla olmaz deyip, kapatın cenelerini.
Otele gitmeye ne gerek var demek de ne demek?
Nisanlınıza diretip anlatacagına sıkıyorsa size dese ya?
Telefon acar soylerdim pesin pesin esimle BASBASA olacagız diye. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…