Dügün Gecesi

bizde eşimle böyle planladık ama senin basına gelenin aynısı geldi basımıza yok kalamazmışısız ayıpmış boşa para harcamış olurmusuz balayıda keyfiymiş falan filan gidemedik otelde de kalamadık düğünü gündüz yapıp akşamada otobüse binip evde eşya olmayan evimize geldik yani yatak odası takımım yoktu ancak bir hafta sonra alabildik ev esyası temi,zlik taşıma birde üstüne adet oldum ancak 2 hafata sonra özelimizi yaşadık
yani canım içimizde kaldık balayı otelde felan kalmak şimdide gecim derdi çocuk masrafları derken 2 senedir gidemedik balayına eger o zaman kabul ettirsektik o oteldede kalacakrık balayınada gidecektik kısacası
sen ne yap yap nişanlını ikna et gerekirse kaynana tatlı dillikle söyle olur mu hayalinizden vazgeçmeyin ! benden tavsiye

kesinlikle taviz vermeyin asıl onların düşünceleri ayıp ne demek ya ne münasebet elin evinde neden ilk gece geçiresiniz ki o sizin en özel anınız bunu düğünden hemen snora otelde balayı şeklinde düşünmek lazım herkes evinde geçirmiyor ya özel geceyi salondan doğru balayına gidenler var

Son düzenleme:
illa şu birkaç aile büyüğü işin içine girer. karışmazlarsa rahat uyuyamıyorlar sanırım. hiç mi düşünmüyorlar nasıl rahat ediyorlarsa onu yapsınlar ama yoookkk bir ayıbı kendi akıllarınca bilirler.

benimde dugunum anadolu yakasındaydı evim avrupada düğünden snra yemeğe fln gittik cok gec olmustu öncedende planlamıstık otelde kaldık ertesi gun evimize gittik tabi biz kimseye söylememiştik otele gidecegimizi kimseyi ilgilendirmez

bende yazip geri silmistim, utanmasa eve bi kadin koyup kanli carsaf isticek diye :26: beklenir valla

Bence bu sizin bileceginiz is..
Aile Büyüklerine Nikah kiyildiktan sonra söz düsmez diye düsünüyorum ..
Sonucta artik Kari Koca olacaksiniz ve istediginiz yerde istediginiz gibi
ilk özel gecenizi yasayacaksiniz ..

Otelde Balayi Cifti diye ilk günden size cok güzel özel hizmet sunarlar ..
el bebek gül bebek gibi odanizda rahat edersiniz ..
sabah kalkincada ayy biri kapiyimi calacak .. ayy kayinvalidem gilmi gelecek ..
gibi korkularinizda olmaz .. misss gibi uykunuzu alip esinizle güzel bir kahvalti yapip
balayiniza dogruuu yol alirsiniz ..

Kiz evi naz evi bacim tuttur illa böyle olacak diye ..
söz hakki aile büyüklerinde degil siz genclerdedir böyle konularda ..
Nisanlinada naz yap .. ve dedigin istedigin olsun .. Bosa para gibi sözlerede hic aldirma
sonucta ilk beraber gecireceginiz bir gece ve cok özel bisey ..
Paranin lafi bile olmaz böyle bir konuda .. Kayinvaliden cimrilik yapmasin

bu sizin en ozel geceniz.. ne demek baskalarinin evinde , yataginda ilk gecenizi geçirmek.. benden soylemesi, kimsenin kalbi kirilmmasin istiyorsun ama bence kendinide dusunmelisin.. hayatinin en guzel gecesini, baska bi evde yabanci bi evde geçireceksin.. neymis? kimsenin kalbi kirilmasinmis? daha neler yahu? ... eger o evde kalirsan, omrun boyunca için ezik kalacaksin ve herzaman bunun ezikligini uzuntusunu yasayacaksin.. bende kesin tavrini koy, alttan alma, ama kimseyide kiracak sekilde konusma. mustakbel esine soyle , ya otelde kaliriz yada balayina gitmemizi beklersin , ben baskasinin yataginda yatamam hemde en ozel gecemde de.. baska çaresi yok.. benden soylemesi, omrun boyunca bu gunu hatirlayip uzulmek istiyorsan o baska tabii.

Sen nasıl istiyorsan öyle yap canım
Rahat edemeyecğin bi yerde ilk geceyi geçirmek rahatsız edici olur
Nişanlın ailesiyle konuşsun biz bu şekilde istiyoruz diye
Sen diyaloğa bile girme utanç verici olur

ya kızlar birşey sorucam.ben ilk gece kendi evimdeydim de. otelde nasıl olur ya. akraba evini onaylamıyorum tabiki o ayrı. otelde çarşaf falan nasıl öyle bırakıp çıkılırki.tuhaf geliyor bana :26:

ne kadar meraklilar kendi evlerinde gelinle damatin ilk gecelerini gecirmesine
kirilirlarmis neye kirilacaklar?
:) sanki siradan bir ziyaret
ilk gece olacagini dusunmuyorlarmi
yoksa gercekten birseymi var akillarinda
tertemiz bir otelde rahat kalmak varken yada kendi evinde
elin evinde dugun gecesi gecirilirmi?
kabul etmeyin kesinlikle

canım bizim millet meraklı böyle şeylereeeee:))))
havasını da atar sonra gelinle oğlan ilk gün bizdeydi
pek de dağıtmışlar evi naptılarsa artık o kadar falan diye
hemde hiiiç utanmadan...:26:
şahit oldum böle bi konuşmaya biliyorum
ya da sabahına gelirler diip köşe bakarlar süze süze gözlerini...
hmmm rahat ettiniz mi bari çocuuum düşünceli kaynana:))
asıl merakı başkadır ama

ah canım bende o en güzel gecemi kayınvalidemin evinde geçirdim..üstelik 1 hafta klmıştık of ya ne aptalmışım bende..şartlar çok kötüydü tuvalet banyo bile olmayan köy evi siz düşünün gerisini yaaa...
ama babamla problemlerim vardı ve sorunlu bir düğün oldu aslında hiçbişey hayal ettiğim gibi değildi..ama eşimi çok seviyordum şu düğün bi olsun başka şey istemem dedim o yüzden hiç otel aklımıza gelmedi bile yaaa ama şimdi çok pişmanım çoookkkkkk.......
aklın varsa kabul etme canım ya..mutluluklar dilerim bu arada

bence ayıp olan sizin bir yakınınızın evine gidip kalmanız ilk gece eminimki otelde daha rahat edersiniz herkesde evden gidecek insan kendini rahat hissetmezki....

herkesın soledı gıbı bırkez yasıcanız enguzel gecenızı otelde cok romantı ve rahat bı sekılde gecırmek varken neden bı baskasının evınde sıkıla sıkıla gecıresınız kı bence bunu nısanlınıza guzelce anlatın od anlayısla karsılıcaktır cunku sızın olduu kadar onun ıcınde ozel bı gece sımdıden mutluluklar

bence evde geçirin. boşyere huzursuzluk çıkmasın. zaten ilk gece çok hoş geçmiyor genellikle bayanlar için. balayında tadını çıkarırsınız.

Biz de de tam tersi olmuştu, kayınvalidem illa bir gece otelde kalın diye tutturmuştu.
Kendi evimiz başka bir şehirde olduğu için 1 gece otelde kalıp ertesi günü geldik evimize (tabi sabah kayınvalideyi ziyaret ettikten sonra :) Şimdiki aklım olsa kendi istediğimi yapardım ben..
Bu işin doğrusu yanlışı, ayıbı yok.
İçinize nasıl sinecekse öyle yaşayın, bir yüz verdiniz mi gerisi çok fena geliyor.
Nasıl rahat edecekseniz orada kalın, her kafadan bir ses çıkıyor bu zamanlarda.
Kimsenin isteklerini yerine getirmek zorunda değilsiniz, ayıpta olmaz.

Cevaplariniz icin saolun arkadaslar. Bende bu soruyu sordum yani sorun Parami diye? Nisanlimda sormus ailesine onlarda yok hayir ama Ayip olur diyorlarmis. Bende ailesinle bu konuyu gercegi söylemek gerekirse konusmak istemiyorum. Yüz göz olmak bi yana ben utanirim ya böyle konulari gidip onlarla konusmak. Ben ailemde cevremde hic böyle bir istek duymadim duydugumdada sok oldum ne demek ya Ayip olur simdiye kadar hala anlamis degilim. Balayina hemen dügünden sonra gitmek istiyoruz aslinda ama ucuslar bulamadik simdiye kadar yani ucus bulamazsak bir gece Dügüne yakin bir yerde kalma mecburiyetinde kalacagiz sonra ögle vakti felan balayina dogru yol alacagiz. Biz Nisanlimla konusup halletmisdik iste Dügünden sonra otelde kalip ertesi gün balayimizi gecirecegimiz daha uzak otele yol aliriz diye. Ama iste onlar Nisanlimin beynine girmeye calisiyorlar oda istemiyor ama onuda zor duruma sokuyorlar. Para sorun degil sonucda Nisanlim ödiycek onlar degil, yani yasimiz kücük de degil ikimizde 28 yasinda isi gücü olan insanlariz. Ama asla kabul edemem o gece onlarin evinde kalmayi, yok ya herkes bizim yüzümüzden evden cikacak biz orda kalcaz. Nasil rahat olurum ben ya taze gelinim ben. Neden düsünmüyorlar beni. Neden bu duruma sokuyorlar. Ben hic birzaman onun ailesiyle vea annesiyle kötü olmak istemedim ama cok kirildim ister istemez anliyamiyorum. Icimden bagirmak gelir NEDEN ISTIYORSUNUZ diye bagirmak geliyor. Ya genc kizim ben hayallerim var zaten ev, is dügün hazirliklari derken acaip geriliyor insan zaten gergin insan neden üstümüze geliyorlar böyle. Ama benden carsaf isteyen insani varya gözlerini oyarim ben kim olursa olsun kimse benden carsaf felan isteyemez. Ama anliyamiyorum neden AYIP olur diye tutturuyorlar. Biliyorum belki kimine cok büyük birsey olarak gelmicek ama cok dokunuyorum cok gururuma dokunuyorum Dügünden sonra kendi evimde kalirim sokakta kalirim ama asla ilk gecemde orda ne yaninda yatarim kardes gibi nede koynuna girerim. Istemiyorum anlamiyorum cok kiziyorum ya arkadaslar ve fikirleriniz tecrübelerinizi duymak inaninki cok iyi geliyor.

Sonuc olarak ne karar verdiniz?
yahu neden kirilsinlar :) hani o sehre gezmeye gidip onlara gideceginiz yerde otelde kalsaniz
anlarim kirildilar ama ilk gece dugun gecesi kalmadiniz diye neden kirilacaklar vallahi sok oldum
tamam sen utanip sikiliyorsun ama senin en dogal hakkindir "hayir ben yapamam kabul etmiyorum
daha sonra bir el opmeye bir ziyarete gideriz"dersin
nisanlinda utanmasin yada cekinmesin
biz kararimizi verdik desin nokta!

aman boşver yaa salak kaynananın eline koz verme.onu düşün bunu düşün niye sıkıyosun ki canını. ne güzel bak sevdiğin adamla evleniyosun. böle şeyler seni üzmesin. gidin yatın onların evinde. zaten yorgun olacaksınız. kocana da söyle yapmayın bişey o gece güzelcene dinlenin. bi gün snra hazır enerjinizi toplamışken balayında kafanıza göre takılırsınız artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…