Dügün Gecesi

canım bzim kendi evimiz düğün salonuna çok yakındı ama ona rağmen biz iki gece otelde kaldık. çok romantikti gerçekten. şampanyalar çikolatalar meyve sepetleri mumlar...
otelde kalmanın neresi kötüymüş anlamadım?
milletin evinde rahat edebilecek misiniz? sakın böyle bişeyi kabul etme.senin ilk gecen onların değil.
dilediğin gibi yaşa kimseyi düşünme.

İlk gece..
Çok özel hiç unutulmuyor ..
Bizim de ilk düğün benim ailemin şehrindeydi.
Otele gittik ilk gece,,,
Israr edin o ortamı yaşayın özel ve tekrarı olmayacak anlar bunlar.

başkaları için bir daha yerine gelmeyecek anıları bozmayın lütfen ki ben bu hatayı yapmış biri olarak söylüyorumeşim üzülmesin ailesi kırılmasın diye kendiliğimden istedim olsun kalırım ne olacak dedim ama hala düğün gecemizi düşündükce tüğlerim diken diken olurşimdiden ayarlayın otelinizi hiç kimsenin bir şey demeye hakkı yok!!!!şimdiki aklım olsa ASLA ASLAA öyle bir şey yapmazdım ne oldu bana altın madalyon mu taktılar beni çok mu sevdiler6 aydır konuşmuyoruz eşimin ailesiyle...

Canım benim ablamın da düğünü eşinin memleketinde oldu, aslında ankaradaydı evleri. O gece otelde kaldılar hiç ayıp mayıp diyen de olmadı valla

aylin1980 canım farkındaysan çoğunluk aynı fikirde.özellikle evli olan daha iyi bilir.sonradan aklına gelince keşke dememek için tatlı dille onları da kırmadan istediğinizi yapın bence de

Aylin 1980 öncelikle şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim.evliler kervanına biri daha katılıyor :)))kervanın ilk olayı da şimdiden yolda demek kii.şunu söyleyim ki konu ilk gece nerde kalmanız ya da ayıp olma mevzusu değil.bilmiyorum belki de çok iyi insanlar ama malesef ki evliliklerde bu durum var.şimdi eğer ki ayıp olur vs gbi sözlere bakarak haraket ettiğiniz anda karşı tarafın hükmü altına girmiş olacaksınız.yani tabi ki bu bir gizli çatışma değil ama malesef ki gerçek.yer hiç önemli değil ama ilk günden 2 tarafında bağlarının olduğu bir yerde asla kalmayın.ayrı bir aile olma yolundaki adımınızı attığınız ilk andan itibaren aile işinize asla başkalarını karıştırmayın.herkesin hemfikir olduğu konu şu:ilk gününüzü yıllar sonra şurda kalmıştık şöle olmuştu böle olmuştu diyerek anımsamayın.

simdiden kozlari vermeyin kaynana hanfendilerin eline ,dediginizi yaptirin...bu olay nisanlinizda bitiyor,herseyi halledicek o siz diyorsunuz ben konusamam utanirim falan buyuk is nisanliniza dusuyor...

onlara neymiş alla alla. bence otelden vazgeçmeyin ne demek boşverin başkasının evinde alla alla. o eve her girişinde utanırsın cnm birde insanın yüzüne sırıtarak bakıyorlar ertesi gün. benim şimdiki aklım olsaydı düğünün ardından yola çıkardım vallahi.

eninde sonunda bu gibi şeyler oluyor ama iş damadın ana kuzu oluşuna bağlı anasını red edecek kadar ve istediğini yaptıracak kadar erkek mi,? değil mi?

benim evlendiğim yerle evimin arasında 120 km vardı. ben düğünden sonra evimize gideriz diye düşünmüştüm ama tabiki hiçbir düşündüğüm olmadığı gibi bu da olmadı. babasının evini boşaltmışlar oraya gittik gerdeğe girmedim eve gidene kadar ama o kadar acıttıki beni bu durum. ben okadar salaktım ki ertesi gün evime gitmeye bile razıydım ama bir hafta kaldık banyo sobalı evlerinde. ben okadar pişmanım ki beni sindirip herşeyi kabul ettirmesine izin verdiğim için... senin nişanlında zaten seninle aynı fikirde ne yapmak istiyorsanız öyle yapın. sonra hatırlamak istemediginiz bir an olarak kalır aklınızda...

kesinlikle otelde kalmak doğru olanı.
onlarda ne meraklıymış sizi zorla kendi evlerinde gerdeğe sokmaya çalışıyorlar. utanmasalar gerdeğe beraber girelim diycekler.
uygun bir şekilde yeni evlilerin ayrı bir mekanda kalması gerektiğini söyleyin tatlılıkla halledin meseleyi.

Sakın böyle saçma birşeye izin vermeyin
o sizin ilk özel geceniz onu mahfetmelerine izin vermeyin
istediğiniz gibi yaşayın...

ay tüm yorumları okuyacak kadar sabredemedim...ben senin yerinde olsam gider otel rezarvasyonunu yaptırırdım..kayınvalidenin yanında eşine ....süprizzz bak oda ayırttım derdim

kesinlikle eşine yüzünü yumuşatma..bu gidişle ikna olucakjsın sende...o gece başkasının evinde uyuyamam duş bile alamam bunumu istiyosun de..ve olduki kalırsanız sırf inada saçını bile yıkama

ilk gece o evde ilişkiye giremeyeceğini söyle canım bence, hiç bi erkek bunu göze alamaz.

çok gereksiz ya...onlara nee..
nişanlına söylemelisin.bu gece ilk ve bidaha aynı duygular yaşanmayacak otelde uutamayacagmız bir ilk gece yaşatırlar bize romantik falan de.
eger oda kabul etmezse sonunda o evde hiçbişey yapamayacagını kardeş kardeş yatacagını ve ilk gününüzün berbat geçecegini söle bence buna dayanamaz ve ailesini bastırır

Son düzenleme:
bence ne yapıp edin otel konusunda ikna edin.. henüz evli deiglim ama ben olsam öyle yapardım... başkasının evinde rahat edemeyeeginizi belirtin, hatta hiçbirşey olmayacagını vurgulayın, işin ucu cinselliğe dokununca erkekler genelde alttan alırlar

deyin otelde rezervasyon yapıldı para verildi bile artık olmaz

neden bukadra insanların hayatlarına karışırlar anlamıyorum siz isteseydiniz zaten söylerdiniz düğün gecesi sizde kalalım diye.
Ayıp filanda değil. bana göre onların önerisi çok ayıp ilk gecenizi nerede geçireceğinize karar vermeye çalışıyorlar hiç düşünmüyorlar kız rahat edermi diye daha ilkgünden vır vır . kesinlikle kabul etme otel rezervasyonu yapıldı de. hem yeni evlisiniz diye otelinde muhakkak süprizleri olacaktır.

ilk gece o evde ilişkiye giremeyeceğini söyle canım bence, hiç bi erkek bunu göze alamaz.

göze alsa bile deki ertesi gün ben ailenle gözgöze bile gelemem biz sevişelim diye resmen yalnız bırakmış olacaklar aklımdan çıkmayacak ve çok rahatsız olacak beni böyle bir hissiyatın içine sokma de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…