eninde sonunda bu gibi şeyler oluyor ama iş damadın ana kuzu oluşuna bağlı anasını red edecek kadar ve istediğini yaptıracak kadar erkek mi,? değil mi?başkaları için bir daha yerine gelmeyecek anıları bozmayın lütfen ki ben bu hatayı yapmış biri olarak söylüyorumeşim üzülmesin ailesi kırılmasın diye kendiliğimden istedim olsun kalırım ne olacak dedim ama hala düğün gecemizi düşündükce tüğlerim diken diken olur şimdiden ayarlayın otelinizi hiç kimsenin bir şey demeye hakkı yok!!!!şimdiki aklım olsa ASLA ASLAA öyle bir şey yapmazdım ne oldu bana altın madalyon mu taktılar beni çok mu sevdiler 6 aydır konuşmuyoruz eşimin ailesiyle...
Neyin pesindeler anlamadim, ya o kanli carsafin pesindeler yada cimriler, /QUOTE]
bence de o çarşafın peşinde olabilirler.
Zaten bu konu bana acilmadi. Nisanlima söylediler oda bana anlatti. Bende zaten kimseye birsey söyleyip anlatmadim. Kendi Aileme anlatsam simdi Huzursuzluk felan cikcak onuda istemiyorum. Nisanlim cok israr ettiklerini felan anlatti iste oda zor durumda kaldi oda onlari kirmak istemiyorum ve tabikide oda istemiyor. Ama demekki öyle baskici bir sekilde artik kac defa dedilerki oda geldi bana anlatti. Ben kesinlikle dedim ona ben o eve Dügünden sonra gelmem. Ne ya kac kisi Evden cikip baska Akrabalarda kalcaklar bizde gidip onlarda kalcaz. Anliyamiyorum bukadar düsüncesizlige anlam veremiyorum ben. O yasa gelmis insanlar bir genc kizin Hayallerini düsünemezlermi ya. Zaten utaniyor insan zaten cekingen oluyor insan. Ne istiyorlar anlamadim. Okadar doluyumki. Nisanlimida böyle zor duruma sokuyorlar benide ne istiyorlar anlamiyorum. Yani simdi orda kalsak kim mutlu olcak? Ailesi komsulari Akrabalarimi? Gururmu duycaklar, Ayipmi olmicak düsünüyorum düsünüyorum ama zerre kadar anliyamiyorum onlari.Sizlerinde bayan olarak beni anlayip benim gibi düsünmeniz inaninki cok iyi geliyor.
ilk gece o evde ilişkiye giremeyeceğini söyle canım bence, hiç bi erkek bunu göze alamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?