Düğün gününüz adet dönminize çakışırsa?

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
118
Ankara
Bu konuda hiç bir fikri olan varmı, adet olmamak için ne yaptınız yada neler yapılmalı? Kimse adetli adetli beyaz gelinlik giymek istemez heralde hehe

Son düzenleme:
canım eczanede bir ilaç var adını hatırlamıyorum ama sor verirler.onu içiyosun.ilacı bıraktıktan 2 gün sonra regloluyosun.bırakana kadar olmazsın.

önceden adet tarihini hesaplayıp düğün tarihini ona göre belirlersin canım
ilaçı mecbur kalmadıkça tavsiye etmem

canım ne olacak sanki o gün olmazda başka gün olur...çokta önemli bişey değil bana göre..ilaç filan kullanmayada gerek yok hormonların dengesi bozuyor.

stres sıkıntıdan bence ayarlansada olabılır
ya ılac kullanılcak yada kemdı halıne bırakılcak ama
ben ılacı pek saglıklı bulmuyorum oyuzden ole bıse basıma gelse gıdısata bırakırım

evlendiğin gün olsun bir hafta bekler napacaksan ozaman yaparsın ilaç flan kullanıp düzeni bozmaya gerek yok bence günler kaçmıypr hayat sizin için evlendikten sonra yeni başamış olyor hergün sizi olacak:)

kuzenimde adet olcaktı düğün günü...eczaneden gidip aldı genelde tatile gidenler kullanırmış..ilacı aldıgın günde adet olmuyosun nezman kullanmassan oluyosun..bende üniversite sınavına girerken kullancaktım ama önceden oldugumdan gidip almadım..

Kankamın başına geldi bu yaz..Kıyamam ya adet düzensizliği olduğu için ayarlayamadı o düğün tarihini..Ne Şanssızlıkki kına gecesinde regl oldu..
Bende o ilacı duydum eczacı birinden ama dikkatli olunmalıymış alınırken hamile kalabiliyomuşsun sengözlerimebaksanab

bir çok arkadaşım düğün günü stresten regl oldu.illede o gün olmasın isteniyorsa her ihtimale karşı geciktirici hap kullanılabilir.

ya gelinlik giymek sorun olmaz da regl dönemlerinde ben çok şişiyorum. farklı birine dönüşüyorum.
bir de o geciktirici ilaçlar da şişiriyor.
yani düğününde insan güzel olmak ister..

Arkadaşlar ben malesef düğün günü regl idim. Ama ne tarih hesapladım ne ilaç kullandım allaha şükür herhangi bir aksilik de olmadı.ayrıca regl dönemimde şişlik çok olmaz bende o yüzden şansılıyım sanırım.

İki seçenek var; ya doğal akışına bırakılır ya geciktirici ilaç alınır.
İlk seçenek aslında ilk cinsel deneyimini düğün gecelerinde yaşaycaklar için daha avantajlı; hatta, bir bakıma şans. Çünkü düğünün gerginliği ve yorgunluğunun üzerie bir de o yıllarca gözde büyütülen "gerdek gecesi" sıkıntısı binmemiş oluyor.
İkinci seçenek de uygulanabilir elbette. İlaçlar evet alınmasa daha iyi ama alışkanlık haline getirmedikçe hayatta bir iki kere kullanmanın da hiçbir sakıncası yok. Sonuçta her tatilinizde ilaç almak zamanla zarar verir ama brikaç yılda bir alınan geciktiricinin -üzerinde yazan talimatlara uygun olarak ve doğru kullanılmak kaydıyla- çok fazla zararı olmaz.
Düğün tarihini regle göre ayarlamak ise neredeyse imkansız. Hem düğün telaşından günler kayıyor, hem de özellikle yaz düğünlerinde tarih çok önceden belli oluyor. Mesela bir temmzudaki düğünüzümüz tarihini kasım başında belirleyip kasımın son haftası yer ayırtmıştık. Çünkü yer bulunmuyor.

oyyyy ben olursam herhalde düğünüm berbat geçer çünkü o dönemlerde çok sancı çekiyorum. karnım çok ağrıyo bişekilde karnımın ağrısını geçiriom bu sefer belime vuruyo. düğünde düşünemiyorum kabus gibi. bide ben öle olunca sürekli wcye gitme ihtiyacı hissediom artık düğünde beni ararlar gelin tuvalette:))

ben düğünümden bir gün önce adet oldum:delphin:
ilaç da kullanmadım gerek duymadım..
6 yıl beklemişiz zaten,birlikte olmak için 3-4 gün daha beklemek bir şey kaybettirmedi..
başka yollar keşfetmiş olduk ayol..cokacimcoook

sabah mahmurluğu sersemliği ekrana öyle bir bakıyorumki başlığı ne diye okudum biliyormusunuz regli,adet günü doğum gününüze rastlarsa ne yaparsınız allahallah dedim insanın hayatı boyu mutlaka doğum günlerine rastlar hem ne alaka doğum günü :roflol::roflol: actım okuma baslayınca güldüm kendi kendime düğün günüymüş ....

Back
X